Işıklar Mahallesine Ek Kanalizasyon Hattı

BELEDİYE 18.12.2018 - 09:44, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Işıklar Mahallesine Ek Kanalizasyon Hattı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Alaşehir ilçesine bağlı Işıklar Mahallesi’ndeki yeni yerleşim alanına ek kanalizasyon hattı döşedi.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde sağlıklı altyapı çalışmalarına hızla devam ediyor. Bu kapsamda MASKİ, Alaşehir ilçesine bağlı Işıklar Mahallesi’nde vatandaşların ve Mahalle Muhtarının talebi üzerine yeni yapılan yerleşim yerine ek kanalizasyon hattı döşedi. MASKİ ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışma sayesinde mahalleliye kullanışlı ve sağlıklı altyapı kazandırıldı.  ”CENGİZ BAŞKANIMIZI ASLA BIRAKMAYACAĞIZ” Mahallelerinde yapılan hizmetlerden çok memnun olduklarını dile getiren Mahalle Muhtarı Fehmi Özbay, “Mahallemizde yeni yapılan hanelerimizin bir bölümünde alt yapı eksiğimiz vardı. Biz bu sıkıntımızı MASKİ yetkililerine bildirdik. Sağ olsunlar hemen gelip kanal hattımızı sıfırdan döşediler. Bize bu hizmetleri sorunsuz bir şekilde sunan Cengiz Başkanımız ve ekibinden Allah razı olsun. Açık sözlülüğü ve dürüstlüğü için değer verdiğimiz Başkanımızı asla bırakmayacağız ve kendisine sonuna kadar destek olacağız.  Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e tekrar teşekkür eder, selamlarımızı iletiriz.”dedi.
MASKİ Genel Müdürlüğü, Alaşehir ilçesine bağlı Işıklar Mahallesi’ndeki yeni yerleşim alanına ek kanalizasyon hattı döşedi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde sağlıklı altyapı çalışmalarına hızla devam ediyor. Bu kapsamda MASKİ, Alaşehir ilçesine bağlı Işıklar Mahallesi’nde vatandaşların ve Mahalle Muhtarının talebi üzerine yeni yapılan yerleşim yerine ek kanalizasyon hattı döşedi. MASKİ ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışma sayesinde mahalleliye kullanışlı ve sağlıklı altyapı kazandırıldı. 

”CENGİZ BAŞKANIMIZI ASLA BIRAKMAYACAĞIZ”

Mahallelerinde yapılan hizmetlerden çok memnun olduklarını dile getiren Mahalle Muhtarı Fehmi Özbay, “Mahallemizde yeni yapılan hanelerimizin bir bölümünde alt yapı eksiğimiz vardı. Biz bu sıkıntımızı MASKİ yetkililerine bildirdik. Sağ olsunlar hemen gelip kanal hattımızı sıfırdan döşediler. Bize bu hizmetleri sorunsuz bir şekilde sunan Cengiz Başkanımız ve ekibinden Allah razı olsun. Açık sözlülüğü ve dürüstlüğü için değer verdiğimiz Başkanımızı asla bırakmayacağız ve kendisine sonuna kadar destek olacağız.  Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e tekrar teşekkür eder, selamlarımızı iletiriz.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.