Acemi kasaplar, hastanelik oldu

YAŞAM 16.09.2016 - 09:00, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Acemi kasaplar, hastanelik oldu

Alaşehir'de her yıl olduğu gibi bu Kurban Bayramında da ilk günden itibaren, kurban kesimi sırasında çeşitli yerlerinden yaralanan acemi kasaplar Devlet Hastanesine akın etti.
Alaşehir'de Kurban Bayramı'nın ilk gününde Bayram Namazının ardından başlayan kurban kesiminde, yaralanan acemi kasaplar ambulans ve özel otomobillerle yakınları tarafından hastaneye getirildi. Acil serviste, dikkatsizlik sonucu kendisini yaralayan "acemi kasaplar" yoğunluk oluşturdu. Kurbanlıklarını kesmeye çalışırken el, kol, ayak ve bacaklarında kesik oluşanlar ile büyükbaş hayvanları kontrol etmeye çalışırken yaralananlar, hastanelerin acil servislerine geldi. Alaşehir genelinde bayramın ilk günü öğleden sonraya kadar kendini yaralayan birçok vatandaş Alaşehir Devlet Hastanesi acil servisine giderek tedavilerini yaptırdı. Vücutlarının çeşitli yerlerinde yaralar oluşan acemi kasaplar arasında şimdiye kadar ciddi bir yaralanma olayının olmaması ise sevindirdi. Öte yandan bayram süresince Alaşehir'de kayda değer asayiş olayının meydana gelmemesi ise sevindirici bulundu.
Alaşehir'de her yıl olduğu gibi bu Kurban Bayramında da ilk günden itibaren, kurban kesimi sırasında çeşitli yerlerinden yaralanan acemi kasaplar Devlet Hastanesine akın etti.

Alaşehir'de Kurban Bayramı'nın ilk gününde Bayram Namazının ardından başlayan kurban kesiminde, yaralanan acemi kasaplar ambulans ve özel otomobillerle yakınları tarafından hastaneye getirildi. Acil serviste, dikkatsizlik sonucu kendisini yaralayan "acemi kasaplar" yoğunluk oluşturdu. Kurbanlıklarını kesmeye çalışırken el, kol, ayak ve bacaklarında kesik oluşanlar ile büyükbaş hayvanları kontrol etmeye çalışırken yaralananlar, hastanelerin acil servislerine geldi.

Alaşehir genelinde bayramın ilk günü öğleden sonraya kadar kendini yaralayan birçok vatandaş Alaşehir Devlet Hastanesi acil servisine giderek tedavilerini yaptırdı. Vücutlarının çeşitli yerlerinde yaralar oluşan acemi kasaplar arasında şimdiye kadar ciddi bir yaralanma olayının olmaması ise sevindirdi.

Öte yandan bayram süresince Alaşehir'de kayda değer asayiş olayının meydana gelmemesi ise sevindirici bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.