AEDD DE "CUMHUR İTTİFAKI" DEDİ

SİYASET 29.03.2019 - 09:13, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

AEDD DE "CUMHUR İTTİFAKI" DEDİ

CUMHUR İTTİFAKI'NIN ALAŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLAN MEVCUT BELEDİYE BAŞKANI ALİ UÇAK'A BİR DESTEK DE ALAŞEHİR ENGELLİLER DAYANIŞMA DERNEĞİ'NDEN GELDİ. DERNEK YÖNETİMİ, YEREL SEÇİMLERDE ALİ UÇAK'I DESTEKLEME KARARI ALDI.
Alaşehir Belediyesi'nin engelli bireylere yönelik pozitif ayrımcılık yaparak, hayata geçirdiği hizmet ve yatırımları dikkate alan Alaşehir Engelliler Dayanışma Derneği Yönetimi, 31 Mart Yerel Seçimleri'nde Cumhur İttifakı'nın adayı Ali Uçak'ı destekleme kararı aldı. Dernek Başkanı İbrahim Taşgöz, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "10 aydır iyi ve kötü günümüzde her daim yanımızda olan sayın başkanımız Ali Uçak'ı yönetim olarak destekleme kararı aldık."dedi. "ENGELLİ DOSTU BAŞKANIMIZIN SONUNA KADAR YANINDAYIZ" Alaşehir Engelliler Dayanışma Derneği Başkanı İbrahim Taşgöz, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, mevcut Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın MHP Belediye Başkan Adayı Sayın Ali Uçak'ın engelli bireyler için yaptığı hizmet ve yatırımları takdir ettiklerini ve Alaşehir'i geleceğe hazırlayacak yegane başkan adayı olduğu için yerel seçimlerde kendisini destekleme kararı aldıklarını söyledi. Taşgöz, "Başkanımız Ali Uçak, 10 aydır bizlerin iyi ve kötü günümüzde her daim yanımızda oldu. İhtiyaç ve taleplerimize hep olumlu yanıt vererek, gerekenleri yaptı. Alaşehir'imizin yarınları için Cumhur İttifakı diyor, adayı olan Ali Uçak'ı destekliyoruz. Aklın yolu bir. Sağduyulu üyelerimizi ve tüm engelli bireyleri Ali Uçak'a destek vermeye davet ediyoruz."şeklinde konuştu.
CUMHUR İTTİFAKI'NIN ALAŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLAN MEVCUT BELEDİYE BAŞKANI ALİ UÇAK'A BİR DESTEK DE ALAŞEHİR ENGELLİLER DAYANIŞMA DERNEĞİ'NDEN GELDİ. DERNEK YÖNETİMİ, YEREL SEÇİMLERDE ALİ UÇAK'I DESTEKLEME KARARI ALDI.

Alaşehir Belediyesi'nin engelli bireylere yönelik pozitif ayrımcılık yaparak, hayata geçirdiği hizmet ve yatırımları dikkate alan Alaşehir Engelliler Dayanışma Derneği Yönetimi, 31 Mart Yerel Seçimleri'nde Cumhur İttifakı'nın adayı Ali Uçak'ı destekleme kararı aldı. Dernek Başkanı İbrahim Taşgöz, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "10 aydır iyi ve kötü günümüzde her daim yanımızda olan sayın başkanımız Ali Uçak'ı yönetim olarak destekleme kararı aldık."dedi.

"ENGELLİ DOSTU BAŞKANIMIZIN SONUNA KADAR YANINDAYIZ"

Alaşehir Engelliler Dayanışma Derneği Başkanı İbrahim Taşgöz, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, mevcut Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın MHP Belediye Başkan Adayı Sayın Ali Uçak'ın engelli bireyler için yaptığı hizmet ve yatırımları takdir ettiklerini ve Alaşehir'i geleceğe hazırlayacak yegane başkan adayı olduğu için yerel seçimlerde kendisini destekleme kararı aldıklarını söyledi. Taşgöz, "Başkanımız Ali Uçak, 10 aydır bizlerin iyi ve kötü günümüzde her daim yanımızda oldu. İhtiyaç ve taleplerimize hep olumlu yanıt vererek, gerekenleri yaptı. Alaşehir'imizin yarınları için Cumhur İttifakı diyor, adayı olan Ali Uçak'ı destekliyoruz. Aklın yolu bir. Sağduyulu üyelerimizi ve tüm engelli bireyleri Ali Uçak'a destek vermeye davet ediyoruz."şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.