AFDK'dan güzel haber

SPOR 12.04.2017 - 09:53, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

AFDK'dan güzel haber

Gönen Belediyespor maçı sonrası rakip oyuncularla kural dışı harekette bulunduğu için tedbirli olarak Amatör Futbol Disiplin Kuruluna sevk edilen Umur Erdoğan, Necmettin Adıyaman ve Can Gümüşada birer maç men cezasına çarptırıldı.
Alaşehir Belediyespor'a Amatör Futbol Disiplin Kurulundan iyi haber geldi. Gönen Belediyesporla deplasmanda oynanan maçın bitiş düdüğünden sonra rakip oyuncularla karşılıklı kural dışı harekette bulunarak tedbirli olarak Disiplin Kuruluna sevk edilen Umur Erdoğan, Necmettin Adıyaman ve Can Gümüşada birer maç men cezasına çarptırıldı. Alaşehir Belediyespor'un üç yıldız oyuncusu ligin son maçı olan Ayvalıkgücü Belediyespor maçında forma giymeyerek cezalarını tamamladı.   OLASI PLAY-OUT MAÇINDA SAHADA OLABİLECEKLER   Amatör Futbol Disiplin Kurulundan gelen birer maçlık men cezası Alaşehir Belediyespor'da teknik heyet ve taraftara derin bir "oh" çektirdi. Turgutluspor'un 3. lige yükselmesi durumunda Süper Amatör Küme Play-Off liginde ikinci olacak takımla Bölgesel Amatör Ligde kalabilmek için baraj maçı oynayacak olan Alaşehir Belediyespor, bu üç futbolcuyu da oynatabilme şansı elde etti.
Gönen Belediyespor maçı sonrası rakip oyuncularla kural dışı harekette bulunduğu için tedbirli olarak Amatör Futbol Disiplin Kuruluna sevk edilen Umur Erdoğan, Necmettin Adıyaman ve Can Gümüşada birer maç men cezasına çarptırıldı.

Alaşehir Belediyespor'a Amatör Futbol Disiplin Kurulundan iyi haber geldi. Gönen Belediyesporla deplasmanda oynanan maçın bitiş düdüğünden sonra rakip oyuncularla karşılıklı kural dışı harekette bulunarak tedbirli olarak Disiplin Kuruluna sevk edilen Umur Erdoğan, Necmettin Adıyaman ve Can Gümüşada birer maç men cezasına çarptırıldı. Alaşehir Belediyespor'un üç yıldız oyuncusu ligin son maçı olan Ayvalıkgücü Belediyespor maçında forma giymeyerek cezalarını tamamladı.

 

OLASI PLAY-OUT MAÇINDA SAHADA OLABİLECEKLER

 

Amatör Futbol Disiplin Kurulundan gelen birer maçlık men cezası Alaşehir Belediyespor'da teknik heyet ve taraftara derin bir "oh" çektirdi. Turgutluspor'un 3. lige yükselmesi durumunda Süper Amatör Küme Play-Off liginde ikinci olacak takımla Bölgesel Amatör Ligde kalabilmek için baraj maçı oynayacak olan Alaşehir Belediyespor, bu üç futbolcuyu da oynatabilme şansı elde etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.