AHŞAP BAĞ EVİ KÜL OLDU

GÜNDEM 07.10.2017 - 10:48, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

AHŞAP BAĞ EVİ KÜL OLDU

Alaşehir'in Belenyaka Mahallesi’nde Mehmet Demirel’e ait ahşap ev yangında kül oldu. Cuma akşamı Saat 20.00 sularında evden yükselmeye başlayan alevler, ahşap binayı kısa sürede sardı. Alaşehir itfaiyesi yangını komşu binalara sıçramadan kontrol altına aldı. Evin boş olması bir faciayı önledi.
Alaşehir Belenyaka Mahallesi’nde oturan Mehmet Demirel’e ait ev saat önceki gün akşam saat 20.00 sularında henüz nedeni belirlenemeyen yangında küle döndü. Mehmet Demirel (75)  ve eşi Fadime Demirel, üzüm sezonunun sona ermesi nedeniyle Alaşehir’de bulunan evlerine taşınmışlardı. Evinin yandığını duyan Mehmet Demirel olay yerine gelerek,  üzgün bir şekilde yanan evini  izledi. Alaşehir itfaiye ekipleri  tamamen yanan evde yangını kontrol altına alarak, çevrede bulunan ahşap binalara sıçramasını önlediler. EVİN BOŞ OLMASI FACİAYI ÖNLEDİ Yanan evini üzgün bir şekilde izleyen Mehmet  Demirel, "Biz Alaşehir’e taşınmıştık. Ev boştu. Yangın çıktı dediler, geldim. Nasıl olduğunu, nasıl çıktığını bilmiyorum."dedi.  Görgü tanığı Ali Külcü ise "Sanayide işyerim var. Evime gidiyordum. Buradan geçerken, alevlerin yükseldiğini gördüm, muhtarı aradım. Ama alevler çok yüksekti, ev bir anda kül oldu."dedi. Belenyaka Mahallesi muhtarı Ahmet Yücel de "Yangın var diye telefon geldi. Bende itfaiyeyi aradım. Olay yerine geldik. Yangının neden çıktığı hakkında henüz bilgimiz yok. Evde yaşayan Mehmet Demirel Alaşehir’e taşınmış. Ev boşmuş. Can Kaybı yok. İtfaiye ekipleri yangını çevre binalara sıçramadan kontrol altına aldı."dedi.
Alaşehir'in Belenyaka Mahallesi’nde Mehmet Demirel’e ait ahşap ev yangında kül oldu. Cuma akşamı Saat 20.00 sularında evden yükselmeye başlayan alevler, ahşap binayı kısa sürede sardı. Alaşehir itfaiyesi yangını komşu binalara sıçramadan kontrol altına aldı. Evin boş olması bir faciayı önledi.

Alaşehir Belenyaka Mahallesi’nde oturan Mehmet Demirel’e ait ev saat önceki gün akşam saat 20.00 sularında henüz nedeni belirlenemeyen yangında küle döndü. Mehmet Demirel (75)  ve eşi Fadime Demirel, üzüm sezonunun sona ermesi nedeniyle Alaşehir’de bulunan evlerine taşınmışlardı. Evinin yandığını duyan Mehmet Demirel olay yerine gelerek,  üzgün bir şekilde yanan evini  izledi. Alaşehir itfaiye ekipleri  tamamen yanan evde yangını kontrol altına alarak, çevrede bulunan ahşap binalara sıçramasını önlediler.

EVİN BOŞ OLMASI FACİAYI ÖNLEDİ

Yanan evini üzgün bir şekilde izleyen Mehmet  Demirel, "Biz Alaşehir’e taşınmıştık. Ev boştu. Yangın çıktı dediler, geldim. Nasıl olduğunu, nasıl çıktığını bilmiyorum."dedi. 

Görgü tanığı Ali Külcü ise "Sanayide işyerim var. Evime gidiyordum. Buradan geçerken, alevlerin yükseldiğini gördüm, muhtarı aradım. Ama alevler çok yüksekti, ev bir anda kül oldu."dedi.

Belenyaka Mahallesi muhtarı Ahmet Yücel de "Yangın var diye telefon geldi. Bende itfaiyeyi aradım. Olay yerine geldik. Yangının neden çıktığı hakkında henüz bilgimiz yok. Evde yaşayan Mehmet Demirel Alaşehir’e taşınmış. Ev boşmuş. Can Kaybı yok. İtfaiye ekipleri yangını çevre binalara sıçramadan kontrol altına aldı."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.