AK Parti Alaşehir İlçe Danışma Meclisi toplantısı yapıldı

SİYASET 17.08.2015 - 10:06, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

AK Parti Alaşehir İlçe Danışma Meclisi toplantısı yapıldı

AK Parti Alaşehir İlçe Teşkilatı'nın Danışma Meclisi Toplantısı, Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Salonunda yapıldı.
Toplantıya AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, AK Parti Manisa Milletvekilleri Recai Berber ve Uğur Aydemir, 24. Dönem AK Parti Manisa Milletvekili Op. Dr. Muzaffer Yurttaş, AK Parti İlçe Başkanı Rıza Peker, Kadın Kolları Başkanı Nadire Kocatürk, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Aslan ve partililer katıldı. AK Parti Alaşehir Belediye Meclis Üyesi Avukat Fedayi Kozan'ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantının başında söz alan AK Parti İlçe Başkanı Rıza Peker, 7 Haziran 2015 tarihinde yapılan genel seçimlerde AK Partinin Alaşehir'de birinci parti olduğunu hatırlatarak seçimlerdeki performansları ve çalışmaları dolayısıyla tüm partililere teşekkür etti. PEKER; TEŞKİLAT OLARAK SEÇİME HAZIRIZ Türkiye'nin yeni bir seçime doğru gittiğinin altını çizen Peker, "Koalisyon arayışlarından bir sonuç çıkmaması durumunda ülkemiz yeniden bir seçime daha gidecek. Biz AK Parti Alaşehir teşkilatı olarak yapılacak bir seçime yine hazırız. Bu konuda teşkilat olarak birlik ve beraberlik içinde, büyük bir arzu ile yeniden partimizi birinci parti yapacağımıza yürekten inanıyorum. Bizler birbirimizi sevdikçe, birlik ve beraberliğimizi korudukça tüm seçimlerden başarıyla çıkacağımıza inanıyoruz."dedi. GÜRCAN; KOALİSYONA DA SEÇİMEDE HAZIRIZ Peker'den sonra partililere hitap eden AK Parti İl Başkanı Zülfikar Gürcan, AK Parti'nin bir koalisyonda millete hizmet etmeye de seçime de hazır olduğunu söyledi. Teşkilat olarak ilçelerde danışma meclisi toplantıları düzenleyerek partililerle istişare yaptıklarını ifade eden Gürcan, "Bu toplantılarımızda teşkilat mensuplarımızı ve partililerimizin şikayet, öneri ve taleplerini alıyor ve değerlendiriyoruz. Değerlendirmeler sonucunda da çözümler üretiyoruz. Bugün de sizlerden şikayet, öneri ve taleplerinizi alacağız." şeklinde konuştu. Toplantıda AK Parti Manisa milletvekilleri Recai Berber, Uğur Aydemir ve 24. Dönem AK Parti Manisa Milletvekili Op.D r. Muzaffer Yurttaş'ın yaptığı konuşmaların ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti. Basına kapalı bölümde parti için sorunlar, öneriler ve şikayetler dile getirilerek çözüm yolları arandı.
AK Parti Alaşehir İlçe Teşkilatı'nın Danışma Meclisi Toplantısı, Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Salonunda yapıldı.

Toplantıya AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, AK Parti Manisa Milletvekilleri Recai Berber ve Uğur Aydemir, 24. Dönem AK Parti Manisa Milletvekili Op. Dr. Muzaffer Yurttaş, AK Parti İlçe Başkanı Rıza Peker, Kadın Kolları Başkanı Nadire Kocatürk, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Aslan ve partililer katıldı.

AK Parti Alaşehir Belediye Meclis Üyesi Avukat Fedayi Kozan'ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantının başında söz alan AK Parti İlçe Başkanı Rıza Peker, 7 Haziran 2015 tarihinde yapılan genel seçimlerde AK Partinin Alaşehir'de birinci parti olduğunu hatırlatarak seçimlerdeki performansları ve çalışmaları dolayısıyla tüm partililere teşekkür etti.

PEKER; TEŞKİLAT OLARAK SEÇİME HAZIRIZ

Türkiye'nin yeni bir seçime doğru gittiğinin altını çizen Peker, "Koalisyon arayışlarından bir sonuç çıkmaması durumunda ülkemiz yeniden bir seçime daha gidecek. Biz AK Parti Alaşehir teşkilatı olarak yapılacak bir seçime yine hazırız. Bu konuda teşkilat olarak birlik ve beraberlik içinde, büyük bir arzu ile yeniden partimizi birinci parti yapacağımıza yürekten inanıyorum. Bizler birbirimizi sevdikçe, birlik ve beraberliğimizi korudukça tüm seçimlerden başarıyla çıkacağımıza inanıyoruz."dedi.

GÜRCAN; KOALİSYONA DA SEÇİMEDE HAZIRIZ

Peker'den sonra partililere hitap eden AK Parti İl Başkanı Zülfikar Gürcan, AK Parti'nin bir koalisyonda millete hizmet etmeye de seçime de hazır olduğunu söyledi. Teşkilat olarak ilçelerde danışma meclisi toplantıları düzenleyerek partililerle istişare yaptıklarını ifade eden Gürcan, "Bu toplantılarımızda teşkilat mensuplarımızı ve partililerimizin şikayet, öneri ve taleplerini alıyor ve değerlendiriyoruz. Değerlendirmeler sonucunda da çözümler üretiyoruz. Bugün de sizlerden şikayet, öneri ve taleplerinizi alacağız." şeklinde konuştu.

Toplantıda AK Parti Manisa milletvekilleri Recai Berber, Uğur Aydemir ve 24. Dönem AK Parti Manisa Milletvekili Op.D r. Muzaffer Yurttaş'ın yaptığı konuşmaların ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti. Basına kapalı bölümde parti için sorunlar, öneriler ve şikayetler dile getirilerek çözüm yolları arandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.