AK PARTİ’DE KONGRE SÜRECİ RESMEN BAŞLADI

GÜNDEM 15.10.2019 - 11:08, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

AK PARTİ’DE KONGRE SÜRECİ RESMEN BAŞLADI

KONGRE SÜRECİNİN BAŞLADIĞI AK PARTİ’DE ALAŞEHİR İLÇE TEŞKLATI’NIN YENİ ŞEKİLLENCEK YÖNETİMİNİ ZOR GÜNLER BEKLİYOR. YENİ YÖNETİM, PARTİ PRESTİJİNİ YENİDEN TESİS, PARTİLİLERİ TOPARLAMAK, BAZI KURUM VE KURULUŞLARDA DÖNEN KİRLİ İŞLERİ TEMZİLEMEK GİBİ GÖREVLERİ ÜSTLENECEK. MEVCUT YÖNETİMİN AKIBETİ İSE ALAŞEHİR VE PARTİLİLER TARAFINDAN MERAK EDİLİYOR.
AK Parti’de 7'nci olağan kongre süreci 7 Ekim 2019 itibariyle üye listelerinin askıya çıkmasıyla resmen başladı. Delege seçiminde yeni parti çalışmalarını sürdüren Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan ile bağlantılı isimlere yer verilmeyecek. İlçe kongrelerinin 2020 yılının Nisan ayına kadar tamamlanması bekleniyor AK Parti’de 7. Olağan Kongre sürecine dün start verildi. Üye listeleri dün saat 09.00 itibariyle il ve ilçe parti binasına asıldı. Delege seçimlerinde oy kullanacak üyeler, isimlerini bu listelerden kontrol edecek. 4 gün askıda kalacak olan üye listeleri 11 Ekim’de askıdan indirilecek. 3 Kasım-30 Kasım tarihleri arasında da delege seçimleri yapılacak. İlçe kongrelerinin 2020 yılının Nisan ayına kadar tamamlanması bekleniyor BABACAN VE DAVUTOĞLU’CU İSİMLER SİLİNECEK 5 EYLÜL GAZETESİ’NİN Parti kurmaylarından edindiği bilgiye göre, kongre sürecinde özellikle delege yazımı ve seçimi aşamasında genel merkez yönetimi FETÖ’cü sızmalarına ve yeni parti çalışmalarını sürdüren eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eski bakan Ali Babacan ile bağlantılı isimlerin listelere girmemesi için sürekli tetikte olacak. İl, ilçe başkan ve yardımcıları delege isimleri üzerinde tek tek denetlemeye gidecek. PARTİ ALEYHİNE ÇALIŞANLAR TEK TEK SİLİNECEK Delegelerin tespitinde ayrıca, “teşkilat yönetimiyle akrabalık yandaşlık gibi bir mensubiyetinin olmaması, partinin temel ilkelerine uyum, delege dağılımında mutlaka ilçenin demografik, bölgesel ve coğrafi yapısının temsili” kriterleri de aranacak. Geçen seçim dönemlerinde AK Parti aleyhine çalışmalarda bulunan isimler delege yazılmayacak, delege ise silinecek. ALAŞEHİR’DE YENİ YÖNETİMİ ZOR GÜNLER BEKLİYOR MEVCUT AK PARTİ ALAŞEHİR İLÇE TEŞKİLATI’NIN AKIBETİ İSE MERAK KONUSU. KONGREDEN SONRA ŞEKİLLENECEK OLAN YENİ YÖNETİMİ DE ZOR GÜNLER BEKLİYOR. YENİ YÖNETİM; PARTİ PRESTİJİNİ YENİDEN TESİS, PARTİLİLERİ TOPARLAMAK GİBİ PARTİ İÇİ MESELELERİNİN DIŞINDA; BAZI KAMU KURUMLARINDA DÖNEN FIRILDAKLAR, USULSÜZ İŞLER, BAZI RANTLAR, YANDAŞ ATAMALAR GİBİ İDDİALARI TEMİZLEMEK GİBİ ÖNEMLİ BİR GÖREVİ ÜSTLENECEK. ÖZELLİKLE EĞİTİM CAMİASININ BAZI ÜST YÖNECİLERİNİN USULSÜZ İŞLERİ VE EĞİTİM BİR-SEN YÖNETİMİN FIRILDAK İŞLERİ VE YANDAŞ ATAMALARININ MERCEK ALTINA ALINIP, ALINMAYACAĞI MERAK EDİLİYOR. GİZLİ KAPILAR ARDINDA DÖNDÜRÜLEN KİRLİ İŞLERİN FATURALARININ KİME KESİLECEĞİ ALAŞEHİR VE PARTİLİLER TARAFINDAN MERAK EDİLİYOR.
KONGRE SÜRECİNİN BAŞLADIĞI AK PARTİ’DE ALAŞEHİR İLÇE TEŞKLATI’NIN YENİ ŞEKİLLENCEK YÖNETİMİNİ ZOR GÜNLER BEKLİYOR. YENİ YÖNETİM, PARTİ PRESTİJİNİ YENİDEN TESİS, PARTİLİLERİ TOPARLAMAK, BAZI KURUM VE KURULUŞLARDA DÖNEN KİRLİ İŞLERİ TEMZİLEMEK GİBİ GÖREVLERİ ÜSTLENECEK. MEVCUT YÖNETİMİN AKIBETİ İSE ALAŞEHİR VE PARTİLİLER TARAFINDAN MERAK EDİLİYOR.

AK Parti’de 7'nci olağan kongre süreci 7 Ekim 2019 itibariyle üye listelerinin askıya çıkmasıyla resmen başladı. Delege seçiminde yeni parti çalışmalarını sürdüren Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan ile bağlantılı isimlere yer verilmeyecek. İlçe kongrelerinin 2020 yılının Nisan ayına kadar tamamlanması bekleniyor

AK Parti’de 7. Olağan Kongre sürecine dün start verildi. Üye listeleri dün saat 09.00 itibariyle il ve ilçe parti binasına asıldı. Delege seçimlerinde oy kullanacak üyeler, isimlerini bu listelerden kontrol edecek. 4 gün askıda kalacak olan üye listeleri 11 Ekim’de askıdan indirilecek. 3 Kasım-30 Kasım tarihleri arasında da delege seçimleri yapılacak. İlçe kongrelerinin 2020 yılının Nisan ayına kadar tamamlanması bekleniyor

BABACAN VE DAVUTOĞLU’CU İSİMLER SİLİNECEK

5 EYLÜL GAZETESİ’NİN Parti kurmaylarından edindiği bilgiye göre, kongre sürecinde özellikle delege yazımı ve seçimi aşamasında genel merkez yönetimi FETÖ’cü sızmalarına ve yeni parti çalışmalarını sürdüren eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eski bakan Ali Babacan ile bağlantılı isimlerin listelere girmemesi için sürekli tetikte olacak. İl, ilçe başkan ve yardımcıları delege isimleri üzerinde tek tek denetlemeye gidecek.

PARTİ ALEYHİNE ÇALIŞANLAR TEK TEK SİLİNECEK

Delegelerin tespitinde ayrıca, “teşkilat yönetimiyle akrabalık yandaşlık gibi bir mensubiyetinin olmaması, partinin temel ilkelerine uyum, delege dağılımında mutlaka ilçenin demografik, bölgesel ve coğrafi yapısının temsili” kriterleri de aranacak. Geçen seçim dönemlerinde AK Parti aleyhine çalışmalarda bulunan isimler delege yazılmayacak, delege ise silinecek.

ALAŞEHİR’DE YENİ YÖNETİMİ ZOR GÜNLER BEKLİYOR

MEVCUT AK PARTİ ALAŞEHİR İLÇE TEŞKİLATI’NIN AKIBETİ İSE MERAK KONUSU. KONGREDEN SONRA ŞEKİLLENECEK OLAN YENİ YÖNETİMİ DE ZOR GÜNLER BEKLİYOR. YENİ YÖNETİM; PARTİ PRESTİJİNİ YENİDEN TESİS, PARTİLİLERİ TOPARLAMAK GİBİ PARTİ İÇİ MESELELERİNİN DIŞINDA; BAZI KAMU KURUMLARINDA DÖNEN FIRILDAKLAR, USULSÜZ İŞLER, BAZI RANTLAR, YANDAŞ ATAMALAR GİBİ İDDİALARI TEMİZLEMEK GİBİ ÖNEMLİ BİR GÖREVİ ÜSTLENECEK. ÖZELLİKLE EĞİTİM CAMİASININ BAZI ÜST YÖNECİLERİNİN USULSÜZ İŞLERİ VE EĞİTİM BİR-SEN YÖNETİMİN FIRILDAK İŞLERİ VE YANDAŞ ATAMALARININ MERCEK ALTINA ALINIP, ALINMAYACAĞI MERAK EDİLİYOR. GİZLİ KAPILAR ARDINDA DÖNDÜRÜLEN KİRLİ İŞLERİN FATURALARININ KİME KESİLECEĞİ ALAŞEHİR VE PARTİLİLER TARAFINDAN MERAK EDİLİYOR.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.