AK PARTİ’DE KONGRE TARİHİ NETLEŞTİ

12.03.2020 - 08:59, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

AK PARTİ’DE KONGRE TARİHİ NETLEŞTİ

Alaşehir AK Parti İlçe Teşkilatı tanışma toplantısı düzenledi. Geçtiğimiz 26 Aralık 2019 tarihinde AK Parti Alaşehir ilçe başkanlığı görevine başlayan Yaşar Demirel, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamaları programı ile parti tanışma toplantısını birleştirerek, AK Parti ilçe yönetimi, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları yönetim kurulu üyeleri ve eşlerini tanıştırma toplantısı düzenledi.
AK Parti Alaşehir İlçe Teşkilatı geniş katılımlı tanışma toplantısı programı düzenledi.Toplantıya AK Parti Alaşehir İlçe Başkanı Yaşar Demirel ve yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Seniha Karakaya ve yönetim kurulu üyeleri,  Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Can Taşpınar ve yönetim kurulu üyeleri katıldılar. AK Parti ilçe başkanı Yaşar Demirel, kadınlara çiçek dağıtarak, kadınlar günlerini kutladı. DEMİREL: 11 NİSAN’DA İLÇE KONGREMİZ VAR Tanışma toplantısında konuşan AK Parti İlçe Başkanı Yaşar Demirel, “Öncelikle 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüzü kutluyorum. Biz aslında 8 Mart günü günlerinizi kutlamayı düşündük, programların yoğunluğu nedeniyle, bu güne erteledik. Amacımız görevimize yeni başladığımız için, yönetim kurulu, kadınlar kolu ve gençlik kolları üyelerimiz ve eşleriyle birbirimizi tanıştırmak istedik. Biz erkekler sizlerin her zaman hizmetinizdeyiz, ancak sizlerin emeklerinizin karşılığını asla ödeyemeyiz. Siyasetçiler olarak, eve geç geliyoruz, gelemiyoruz.  Sizleri ve çocuklarımızı ihmal ettiğimiz zamanlar oluyor. Ancak siyaseti de birilerinin yapması gerekiyor. Bu sorumluluğu birilerinin alması gerekiyor. Cennet Anaların ayağının altındadır, Dünya nüfusunun yarısı kadınlardan oluşur, diğer yarısını da yetiştiren kadınlardır. Sözlerinden de anlaşılacağı, gibi bizler sizlere her zaman muhtacız. Ama he alanda olduğu gibi siyasette de, erkeklerin en büyük destekçisi kadınlardır. Bu vesile ile hem kadınlar gününüzü tekrar kutluyorum, hem de sizlerden destek ve fedakarlık istiyoruz. Bu gün hem eşlerimizle tanışmak hem de tüm yönetim kurulu üyelerimizin eşlerini de tanıştırmak istedik. Siyasette çalışmakta sınır yok.  11  Nisanda da ilçe kongremiz var. Kongre ile ilgili çalışmalarımız başladı, inşallah yüzümüzün akıyla kongremizi de yapacağız.”dedi.
Alaşehir AK Parti İlçe Teşkilatı tanışma toplantısı düzenledi. Geçtiğimiz 26 Aralık 2019 tarihinde AK Parti Alaşehir ilçe başkanlığı görevine başlayan Yaşar Demirel, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamaları programı ile parti tanışma toplantısını birleştirerek, AK Parti ilçe yönetimi, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları yönetim kurulu üyeleri ve eşlerini tanıştırma toplantısı düzenledi.

AK Parti Alaşehir İlçe Teşkilatı geniş katılımlı tanışma toplantısı programı düzenledi.Toplantıya AK Parti Alaşehir İlçe Başkanı Yaşar Demirel ve yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Seniha Karakaya ve yönetim kurulu üyeleri,  Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Can Taşpınar ve yönetim kurulu üyeleri katıldılar. AK Parti ilçe başkanı Yaşar Demirel, kadınlara çiçek dağıtarak, kadınlar günlerini kutladı.

DEMİREL: 11 NİSAN’DA İLÇE KONGREMİZ VAR

Tanışma toplantısında konuşan AK Parti İlçe Başkanı Yaşar Demirel, “Öncelikle 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüzü kutluyorum. Biz aslında 8 Mart günü günlerinizi kutlamayı düşündük, programların yoğunluğu nedeniyle, bu güne erteledik. Amacımız görevimize yeni başladığımız için, yönetim kurulu, kadınlar kolu ve gençlik kolları üyelerimiz ve eşleriyle birbirimizi tanıştırmak istedik. Biz erkekler sizlerin her zaman hizmetinizdeyiz, ancak sizlerin emeklerinizin karşılığını asla ödeyemeyiz. Siyasetçiler olarak, eve geç geliyoruz, gelemiyoruz.  Sizleri ve çocuklarımızı ihmal ettiğimiz zamanlar oluyor. Ancak siyaseti de birilerinin yapması gerekiyor. Bu sorumluluğu birilerinin alması gerekiyor. Cennet Anaların ayağının altındadır, Dünya nüfusunun yarısı kadınlardan oluşur, diğer yarısını da yetiştiren kadınlardır. Sözlerinden de anlaşılacağı, gibi bizler sizlere her zaman muhtacız. Ama he alanda olduğu gibi siyasette de, erkeklerin en büyük destekçisi kadınlardır. Bu vesile ile hem kadınlar gününüzü tekrar kutluyorum, hem de sizlerden destek ve fedakarlık istiyoruz. Bu gün hem eşlerimizle tanışmak hem de tüm yönetim kurulu üyelerimizin eşlerini de tanıştırmak istedik. Siyasette çalışmakta sınır yok.  11  Nisanda da ilçe kongremiz var. Kongre ile ilgili çalışmalarımız başladı, inşallah yüzümüzün akıyla kongremizi de yapacağız.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.