AK Parti’den iftar yemeği

SİYASET 06.06.2017 - 09:38, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

AK Parti’den iftar yemeği

AK Parti Alaşehir ilçe teşkilatı tarafından 2 bin 500 kişiye iftar yemeği verildi. Evrenli Mahallesi yolu üzerinde bulunan Orman İşletme Tesislerinde verilen iftar yemeğine AK Parti Manisa milletvekilleri Recai Berber, İsmail Bilen, Manisa il başkanı Berk Mersinli ve partililer katıldı.
AK Parti Alaşehir İlçe Teşkilatı, yaklaşık 2 bin 500 vatandaşın katıldığı bir iftar yemeği verdi. Orman İşletme Tesislerinde verilen iftar yemeğine AK Parti Manisa milletvekilleri Recai Berber, İsmail Bilen, Manisa il başkanı Berk Mersinli, AK Parti İlçe Başkanı Rıza Peker ve partililer katıldı.   PEKER'DEN ALAŞEHİRLİLERE TEŞEKKÜR   Alaşehir Müftüsü Necati Kara’nın iftar duasından sonra kürsüye gelen AK Parti Alaşehir İlçe Başkanı Rıza Peker, "Bu tür sosyal etkinlikler birlik ve beraberliğimizi  geliştirip, pekiştiriyor. İnşallah bu birlikteliğimiz 2019 yerel seçimlerinde Alaşehir’i  AK Belediye ile buluşturur" dedi. Peker, iftar davetine katılan tüm Alaşehirlilere teşekkür etti.   BİLEN; "REFAH VE HUZUR İÇİN ÇALIŞACAĞIZ"   Manisa Milletvekili İsmail Bilen de yaptığı konuşmada, referandum sürecinde verdiği destekten dolayı Alaşehirlilere teşekkür etti. Bilen, " Şimdi ülkemizin refahı, huzuru biçin çalışmalar yapacağız. Ülkemizde şehitler veriyoruz. Eğer kahraman şehitlerimiz olmasa bizler burada rahat rahat iftar yapamayız. Şehitlerimize Allahtan rahmet, gazilerimize Allahtan şifalar, yakınlarına sabırlar diliyorum. Bu yıl ürünlerimiz bol. İnşallah önce üretimi, artırmayı daha sonra ürettiğimiz ürünlerimizi en iyi fiyatlarla satabilmek için, çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ülkemizin birliği, beraberliği ve refahı için başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere, başbakanımız ve hükümetimiz olarak el birliği ile çalışıyoruz" şeklinde konuştu. Program AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli’nin teşekkür konuşmasıyla sona erdi.   Program sonrası AK Parti Manisa milletvekilleri Recai Berber, İsmail Bilen, Manisa il başkanı Berk Mersinli, AK Parti İlçe Başkanı Rıza Peker ve partililer, hasır üzerinde oturup çay içerek bir süre sohbet etti.
AK Parti Alaşehir ilçe teşkilatı tarafından 2 bin 500 kişiye iftar yemeği verildi. Evrenli Mahallesi yolu üzerinde bulunan Orman İşletme Tesislerinde verilen iftar yemeğine AK Parti Manisa milletvekilleri Recai Berber, İsmail Bilen, Manisa il başkanı Berk Mersinli ve partililer katıldı.

AK Parti Alaşehir İlçe Teşkilatı, yaklaşık 2 bin 500 vatandaşın katıldığı bir iftar yemeği verdi. Orman İşletme Tesislerinde verilen iftar yemeğine AK Parti Manisa milletvekilleri Recai Berber, İsmail Bilen, Manisa il başkanı Berk Mersinli, AK Parti İlçe Başkanı Rıza Peker ve partililer katıldı.

 

PEKER'DEN ALAŞEHİRLİLERE TEŞEKKÜR

 

Alaşehir Müftüsü Necati Kara’nın iftar duasından sonra kürsüye gelen AK Parti Alaşehir İlçe Başkanı Rıza Peker, "Bu tür sosyal etkinlikler birlik ve beraberliğimizi  geliştirip, pekiştiriyor. İnşallah bu birlikteliğimiz 2019 yerel seçimlerinde Alaşehir’i  AK Belediye ile buluşturur" dedi. Peker, iftar davetine katılan tüm Alaşehirlilere teşekkür etti.

 

BİLEN; "REFAH VE HUZUR İÇİN ÇALIŞACAĞIZ"

 

Manisa Milletvekili İsmail Bilen de yaptığı konuşmada, referandum sürecinde verdiği destekten dolayı Alaşehirlilere teşekkür etti. Bilen, " Şimdi ülkemizin refahı, huzuru biçin çalışmalar yapacağız. Ülkemizde şehitler veriyoruz. Eğer kahraman şehitlerimiz olmasa bizler burada rahat rahat iftar yapamayız. Şehitlerimize Allahtan rahmet, gazilerimize Allahtan şifalar, yakınlarına sabırlar diliyorum. Bu yıl ürünlerimiz bol. İnşallah önce üretimi, artırmayı daha sonra ürettiğimiz ürünlerimizi en iyi fiyatlarla satabilmek için, çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ülkemizin birliği, beraberliği ve refahı için başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere, başbakanımız ve hükümetimiz olarak el birliği ile çalışıyoruz" şeklinde konuştu. Program AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli’nin teşekkür konuşmasıyla sona erdi.

 

Program sonrası AK Parti Manisa milletvekilleri Recai Berber, İsmail Bilen, Manisa il başkanı Berk Mersinli, AK Parti İlçe Başkanı Rıza Peker ve partililer, hasır üzerinde oturup çay içerek bir süre sohbet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.