AK PARTİ’DEN KAMU ÇALIŞANLARINA MORAL DESTEĞİ

17.04.2020 - 17:09, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

AK PARTİ’DEN KAMU ÇALIŞANLARINA MORAL DESTEĞİ

Ak Parti Alaşehir İlçe Başkanı Yaşar Demirel ve Yönetimi, 11 Mart 2020 tarihinden bu tarafa Covid 19 salgınıyla kesintisiz mücadele eden ve vatandaşa hizmet veren başta sağlık çalışanları olmak üzere, kamu kurum ve kuruluşlarına moral ziyaretleri gerçekleştirdi. Başkan Demirel ve ekibi, ziyaretlerinde personellere baklava ikramında da bulundu.
AK Parti Alaşehir İlçe Teşkilatı, Alaşehir’e önemli yatırım ve hizmetlerin getirilmesi noktasında girişim ve temaslarını sürdürürken, bir taraftan da çeşitli ziyaretlerine devam ediyor. İlçe Başkanı Yaşar Demirel ve Yönetimi, ilk etap kamu kurum ve kuruluş ile mahalle ziyaretlerini tamamladıktan sonra, Covid 19 salgınıyla mücadelede mesai mefhumu gözetmeksizin hizmet veren ilçe genelinde 4 gün boyunca, 65’e yakın kamu kurum ve kuruluşlarını da unutmayarak, moral ziyaretleri gerçekleştirdi. Ziyaretlerinde personellere baklava ve çeşitli ikramlarda da bulundu. DEMİREL: KAMU KURUM VEKURULUŞLARIMIZA MİNETTARIZ Moral ziyaretlerinin ardından bir açıklama yapan AK Parti ilçe Başkanı Yaşar Demirel, “40 günü aşkındır her türlü fedakarlığı göstererek, özveriyle Alaşehirlilere hizmet veren başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere, kamunun her kademesinde görevli personellerimize öncelikle teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz. AK Parti Teşkilatı olarak, kamu kurum ve kuruluşlarımıza moral ziyaretleri yaptık. Çalışmalar hakkında bilgiler alarak, sorunlarını dinledik. Taleplerini aldık. Kendilerinin her zaman yanlarında olduğumuzu belirttik. Bu zorlu günlerde geçecek. Birlik ve beraberliğimizi koruyarak, bir birimize yardımcı olalım. Evde kalalım, sağlıklı kalalım. Evde kal Alaşehir. Biz bize yeteriz Alaşehir’im”dedi.
Ak Parti Alaşehir İlçe Başkanı Yaşar Demirel ve Yönetimi, 11 Mart 2020 tarihinden bu tarafa Covid 19 salgınıyla kesintisiz mücadele eden ve vatandaşa hizmet veren başta sağlık çalışanları olmak üzere, kamu kurum ve kuruluşlarına moral ziyaretleri gerçekleştirdi. Başkan Demirel ve ekibi, ziyaretlerinde personellere baklava ikramında da bulundu.

AK Parti Alaşehir İlçe Teşkilatı, Alaşehir’e önemli yatırım ve hizmetlerin getirilmesi noktasında girişim ve temaslarını sürdürürken, bir taraftan da çeşitli ziyaretlerine devam ediyor. İlçe Başkanı Yaşar Demirel ve Yönetimi, ilk etap kamu kurum ve kuruluş ile mahalle ziyaretlerini tamamladıktan sonra, Covid 19 salgınıyla mücadelede mesai mefhumu gözetmeksizin hizmet veren ilçe genelinde 4 gün boyunca, 65’e yakın kamu kurum ve kuruluşlarını da unutmayarak, moral ziyaretleri gerçekleştirdi. Ziyaretlerinde personellere baklava ve çeşitli ikramlarda da bulundu.

DEMİREL: KAMU KURUM VEKURULUŞLARIMIZA MİNETTARIZ

Moral ziyaretlerinin ardından bir açıklama yapan AK Parti ilçe Başkanı Yaşar Demirel, “40 günü aşkındır her türlü fedakarlığı göstererek, özveriyle Alaşehirlilere hizmet veren başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere, kamunun her kademesinde görevli personellerimize öncelikle teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz. AK Parti Teşkilatı olarak, kamu kurum ve kuruluşlarımıza moral ziyaretleri yaptık. Çalışmalar hakkında bilgiler alarak, sorunlarını dinledik. Taleplerini aldık. Kendilerinin her zaman yanlarında olduğumuzu belirttik. Bu zorlu günlerde geçecek. Birlik ve beraberliğimizi koruyarak, bir birimize yardımcı olalım. Evde kalalım, sağlıklı kalalım. Evde kal Alaşehir. Biz bize yeteriz Alaşehir’im”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.