AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI KONGRESİ YAPILDI, ŞÜKRÜ CAN TAŞPINAR GÜVEN TAZELEDİ

20.10.2020 - 09:53, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI KONGRESİ YAPILDI, ŞÜKRÜ CAN TAŞPINAR GÜVEN TAZELEDİ

Alaşehir AK Parti Gençlik Kolları 6. Olağan kongresi yapıldı. Alaşehir Fethi Sekin Gençlik Merkezi’nde yapılan kongreye Manisa İl Teşkilat Başkanı Ataman Taydaş, İl Başkan Yardımcısı Malik Biber, İl Gençlik Kolları Başkanı Ender Gök, Alaşehir AK Parti ilçe başkanı Yaşar Demirel katıldı. Alaşehir MHP İlçe başkanı Necdet Türk ve eski belediye başkanı Ali Uçak da misafir olarak teşrif etti.
Divan teşekkülünün oluşmasının ardından, saygı duruşunun yapılması ve istiklal marşının okunmasıyla kongre başladı. AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Büyükgümüş’ün gençlere mesajı okundu. Daha sonra kongrenin açılış konuşmasını yapan AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Şükrücan Taşpınar, 3 yıldır bu kutlu görevi icra etmekten mutluluk duyduğunu belirterek, “Gençliğin abisi il başkanımız sayın Ender Gök’ün öncülüğünde davamıza hizmet etmeye gayret gösteriyoruz. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın gösterdiği hedefler olan 2023, 2051 ve 2071’e gençlerimizi hazırlıyoruz. Gece gündüz demeden çok çalışacağız. Bizler siyasetin okulundayız. İnandığımız yolda yürüyrceğiz. Durmak yok yola devam.”dedi. Daha sonra AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ender Gök, AK Parti İlçe Başkanı Yaşar Demirel ve Manisa İl Teşkilat Başkanı Ataman Taydaş da gençlere hitap etti. Protokol konuşmalarının ardından tek liste ile gidilen seçimlerde mevcut başkan Şükrücan Taşpınar, güven tazeledi. İkinci dönem başkanlığa seçilen Alaşehir AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Şükrücan Taşpınar güven tazeledi. Şükrücan Taşpınar’ın yeni yönetim listesi; Aydın Karabulut, Büşra Aykanat, İbrahim Ünal Harman, Ece Demirel, Hüseyin Çubuk, Zehra Fatma Çamlıbel,  Mehmet Ali Özdemir,  Hakan Aksoy,  Süleyman Şah Özçoban,  Meral Cengiz,  Oğuzhan Kayalı,  Yasin Umur Türkekul,  Şafak  Kızıltepe , Şerif Akça,  Rıdvan Yenen,  Alper Şeçkin,  Hasan Çetin Özen,  Zeki Yiğit Cin,  Mahmut Karaaslan,  Mustafa Türkmen,  Doğancan Tanrıkulu,  Hakim Demir,  Nazmican Yüksek,  Emin Kızıltepe, Emircan Görgün, Mazhar Yüce, Mehmet Mücahit Yaşar, Sefer Koç ve  Elif Esen’den oluştu.
Alaşehir AK Parti Gençlik Kolları 6. Olağan kongresi yapıldı. Alaşehir Fethi Sekin Gençlik Merkezi’nde yapılan kongreye Manisa İl Teşkilat Başkanı Ataman Taydaş, İl Başkan Yardımcısı Malik Biber, İl Gençlik Kolları Başkanı Ender Gök, Alaşehir AK Parti ilçe başkanı Yaşar Demirel katıldı. Alaşehir MHP İlçe başkanı Necdet Türk ve eski belediye başkanı Ali Uçak da misafir olarak teşrif etti.

Divan teşekkülünün oluşmasının ardından, saygı duruşunun yapılması ve istiklal marşının okunmasıyla kongre başladı. AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Büyükgümüş’ün gençlere mesajı okundu. Daha sonra kongrenin açılış konuşmasını yapan AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Şükrücan Taşpınar, 3 yıldır bu kutlu görevi icra etmekten mutluluk duyduğunu belirterek, “Gençliğin abisi il başkanımız sayın Ender Gök’ün öncülüğünde davamıza hizmet etmeye gayret gösteriyoruz. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın gösterdiği hedefler olan 2023, 2051 ve 2071’e gençlerimizi hazırlıyoruz. Gece gündüz demeden çok çalışacağız. Bizler siyasetin okulundayız. İnandığımız yolda yürüyrceğiz. Durmak yok yola devam.”dedi.

Daha sonra AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ender Gök, AK Parti İlçe Başkanı Yaşar Demirel ve Manisa İl Teşkilat Başkanı Ataman Taydaş da gençlere hitap etti. Protokol konuşmalarının ardından tek liste ile gidilen seçimlerde mevcut başkan Şükrücan Taşpınar, güven tazeledi.

İkinci dönem başkanlığa seçilen Alaşehir AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Şükrücan Taşpınar güven tazeledi. Şükrücan Taşpınar’ın yeni yönetim listesi; Aydın Karabulut, Büşra Aykanat, İbrahim Ünal Harman, Ece Demirel, Hüseyin Çubuk, Zehra Fatma Çamlıbel,  Mehmet Ali Özdemir,  Hakan Aksoy,  Süleyman Şah Özçoban,  Meral Cengiz,  Oğuzhan Kayalı,  Yasin Umur Türkekul,  Şafak  Kızıltepe , Şerif Akça,  Rıdvan Yenen,  Alper Şeçkin,  Hasan Çetin Özen,  Zeki Yiğit Cin,  Mahmut Karaaslan,  Mustafa Türkmen,  Doğancan Tanrıkulu,  Hakim Demir,  Nazmican Yüksek,  Emin Kızıltepe, Emircan Görgün, Mazhar Yüce, Mehmet Mücahit Yaşar, Sefer Koç ve  Elif Esen’den oluştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.