AK Parti ilçe yönetiminden Yörür ve yönetimine ziyaret

SİYASET 15.12.2016 - 08:38, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

AK Parti ilçe yönetiminden Yörür ve yönetimine ziyaret

AK Parti İlçe Başkanı Rıza Peker, geçtiğimiz günlerde MHP Genel Merkezi tarafından ataması yapılan Halis Yörür başkanlığındaki yeni MHP İlçe yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu
MHP İlçe lokalinde gerçekleşen ziyarette AK Parti İlçe Başkanı Rıza Peker ile beraberindekileri MHP İlçe Başkanı Halis Yörür ve partinin yöneticileri Faruk Yaşar, Kenan Öztürk, İhsan Gülseren ve Ali Çankaya ağırladı. Ziyarette MHP İlçe Başkanlığı görevine atanan Halis Yörür ve yönetimini tebrik eden AK Parti İlçe Başkanı Rıza Peker, yeni MHP İlçe yönetimine başarı dileklerinde bulundu. Ziyarette gündeme ilişkin gelişmeler de konuşuldu.   PEKER; "ÜLKEMİZ VE MİLLETİMİZ İÇİN HAYIRLI OLSUN"   AK Parti İlçe Başkanı Rıza Peker ziyaret sonrası yaptığı açıklamada MHP İlçe Başkanlığı görevine atanan Halis Yörür ve ekibine görevlerinde başarılar dilediklerini belirterek, "Bu görevlendirme ülkemiz ve ilçemiz için hayırlı olsun. Halis Yörür hocama ve ekibine başarılar diliyoruz" derken, MHP İlçe Başkanı Halis Yörür de "AK Parti İlçe Başkanı Rıza Peker ve yöneticilere bu nazik ziyaretleri nedeniyle teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.
AK Parti İlçe Başkanı Rıza Peker, geçtiğimiz günlerde MHP Genel Merkezi tarafından ataması yapılan Halis Yörür başkanlığındaki yeni MHP İlçe yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

MHP İlçe lokalinde gerçekleşen ziyarette AK Parti İlçe Başkanı Rıza Peker ile beraberindekileri MHP İlçe Başkanı Halis Yörür ve partinin yöneticileri Faruk Yaşar, Kenan Öztürk, İhsan Gülseren ve Ali Çankaya ağırladı. Ziyarette MHP İlçe Başkanlığı görevine atanan Halis Yörür ve yönetimini tebrik eden AK Parti İlçe Başkanı Rıza Peker, yeni MHP İlçe yönetimine başarı dileklerinde bulundu. Ziyarette gündeme ilişkin gelişmeler de konuşuldu.

 

PEKER; "ÜLKEMİZ VE MİLLETİMİZ İÇİN HAYIRLI OLSUN"

 

AK Parti İlçe Başkanı Rıza Peker ziyaret sonrası yaptığı açıklamada MHP İlçe Başkanlığı görevine atanan Halis Yörür ve ekibine görevlerinde başarılar dilediklerini belirterek, "Bu görevlendirme ülkemiz ve ilçemiz için hayırlı olsun. Halis Yörür hocama ve ekibine başarılar diliyoruz" derken, MHP İlçe Başkanı Halis Yörür de "AK Parti İlçe Başkanı Rıza Peker ve yöneticilere bu nazik ziyaretleri nedeniyle teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.