AK Parti Karadağ mahallesinden başladı

SİYASET 06.03.2017 - 10:18, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

AK Parti Karadağ mahallesinden başladı

AK Parti İlçe Teşkilatı, referandum çalışmaları kapsamında mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. İlçe Başkanı Rıza Peker ve parti yönetim kurulu üyeleri önceki akşam Karadağ mahallesine giderek, mahalle kahvesinde vatandaşlarla bir araya geldi.
Konuşmasına 16 Nisan tarihinde yapılacak halk oylamasıyla başlayan AK Parti İlçe Başkanı Rıza Peker, anayasa değişikliği ile rejimin değil hükümet sisteminin değişeceğini belirterek bu yönde yapılan propagandaların gerçekten uzak olduğunu söyledi. Peker, "Bu anayasa değişikliği paketi sadece hükümet sistemini değiştirecek, rejimi değil. AK Parti'nin rejimle kesinlikle bir sorunu yoktur. Biz 94 yıldır zor yürüyen, ülkenin ilerlemesine ve gelişmesine engel olan parlamenter sistemin yerine partili cumhurbaşkanlığı modelini tesis etmek istiyoruz. Bunu böyle bilmenizde fayda var" dedi.   PEKER; "HEDEFİMİZE ULAŞACAĞIZ"   Halk oylaması için çalışma takvimini Karadağ mahallesinden başlattıklarını ifade eden Peker, amaçlarının bu süreci başarıyla tamamlamak olduğunu belirtti. Peker, " Hepimizin hedefi bu 45 günlük süreci başarıyla tamamlamak. Son 45 gün içindeyiz. Hiç durmak, yorulmak bilmeden çok çalışarak hedefimize ulaşacağız. Bizler inançlı, kararlı bir kadronun mensuplarıyız. Yüzde 33'lerle çıktığımız yolda yüzde 52'lere kadar ulaştık. Bu sefer daha da yükseklere çıkacağımıza inanıyoruz" şeklinde konuştu. Öte yandan AK Parti İlçe Başkanı Rıza Peker ve partililer önceki gün Cuma namazı sonrası Ilgınköy mahallesinde mahalle halkıyla bir araya gelerek mahalle kahvesinde sohbet etti.
AK Parti İlçe Teşkilatı, referandum çalışmaları kapsamında mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. İlçe Başkanı Rıza Peker ve parti yönetim kurulu üyeleri önceki akşam Karadağ mahallesine giderek, mahalle kahvesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Konuşmasına 16 Nisan tarihinde yapılacak halk oylamasıyla başlayan AK Parti İlçe Başkanı Rıza Peker, anayasa değişikliği ile rejimin değil hükümet sisteminin değişeceğini belirterek bu yönde yapılan propagandaların gerçekten uzak olduğunu söyledi. Peker, "Bu anayasa değişikliği paketi sadece hükümet sistemini değiştirecek, rejimi değil. AK Parti'nin rejimle kesinlikle bir sorunu yoktur. Biz 94 yıldır zor yürüyen, ülkenin ilerlemesine ve gelişmesine engel olan parlamenter sistemin yerine partili cumhurbaşkanlığı modelini tesis etmek istiyoruz. Bunu böyle bilmenizde fayda var" dedi.

 

PEKER; "HEDEFİMİZE ULAŞACAĞIZ"

 

Halk oylaması için çalışma takvimini Karadağ mahallesinden başlattıklarını ifade eden Peker, amaçlarının bu süreci başarıyla tamamlamak olduğunu belirtti. Peker, " Hepimizin hedefi bu 45 günlük süreci başarıyla tamamlamak. Son 45 gün içindeyiz. Hiç durmak, yorulmak bilmeden çok çalışarak hedefimize ulaşacağız. Bizler inançlı, kararlı bir kadronun mensuplarıyız. Yüzde 33'lerle çıktığımız yolda yüzde 52'lere kadar ulaştık. Bu sefer daha da yükseklere çıkacağımıza inanıyoruz" şeklinde konuştu.

Öte yandan AK Parti İlçe Başkanı Rıza Peker ve partililer önceki gün Cuma namazı sonrası Ilgınköy mahallesinde mahalle halkıyla bir araya gelerek mahalle kahvesinde sohbet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.