AKİGO Spor Okulları sertifika töreni düzenledi

SPOR 31.08.2015 - 10:53, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

AKİGO Spor Okulları sertifika töreni düzenledi

AKİGO Akademi Yaz Spor Okulları mezuniyet töreni Orgeneral Kenan Evren Endüstri Meslek Lisesi Kapalı Spor Salonu'nda yapıldı. Tören okuldan mezun olan 145 öğrenci ile öğrencilerin aileleri ve yakınları katıldı.
Yaz Okullarının sahibi Beden Eğitimi Öğretmeni Himmet Efe Cengiz, mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada 145 öğrenci ile birlikte eğitici, öğretici ve sosyalleşmeye yönelik programlar dahilinde birlikte olduklarını ifade etti. Efe, "Bu yaz tatilini öğrencilerimizle birlikte çok iyi değerlendirdik. Bu yaz futbol, voleybol, halk ve çocuk oyunları branşlarında eğitim verdik. Gelecek yaz yüzme de dahil olmak üzere 6 branşta eğitim vermeyi planlıyoruz. Yaz Spor Okullarımıza katılarak sertifika alan öğrencilerimize ve ailelerine teşekkür ediyor, öğrencilerimize 2015-2016 eğitim öğretim yılında başarılar diliyorum" dedi. Cengiz, sertifika törenine katılan ailelere de teşekkür etti. Renkli görüntülerin yaşandığı sertifika töreninde misafirlere meşrubat, pasta ve dondurma ikram edildi.  
AKİGO Akademi Yaz Spor Okulları mezuniyet töreni Orgeneral Kenan Evren Endüstri Meslek Lisesi Kapalı Spor Salonu'nda yapıldı. Tören okuldan mezun olan 145 öğrenci ile öğrencilerin aileleri ve yakınları katıldı.

Yaz Okullarının sahibi Beden Eğitimi Öğretmeni Himmet Efe Cengiz, mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada 145 öğrenci ile birlikte eğitici, öğretici ve sosyalleşmeye yönelik programlar dahilinde birlikte olduklarını ifade etti. Efe, "Bu yaz tatilini öğrencilerimizle birlikte çok iyi değerlendirdik. Bu yaz futbol, voleybol, halk ve çocuk oyunları branşlarında eğitim verdik. Gelecek yaz yüzme de dahil olmak üzere 6 branşta eğitim vermeyi planlıyoruz. Yaz Spor Okullarımıza katılarak sertifika alan öğrencilerimize ve ailelerine teşekkür ediyor, öğrencilerimize 2015-2016 eğitim öğretim yılında başarılar diliyorum" dedi. Cengiz, sertifika törenine katılan ailelere de teşekkür etti.

Renkli görüntülerin yaşandığı sertifika töreninde misafirlere meşrubat, pasta ve dondurma ikram edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.