Akşam Kur'an Kursunda Kur'an okumayı öğrendiler

YAŞAM 02.05.2017 - 09:52, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Akşam Kur'an Kursunda Kur'an okumayı öğrendiler

Alaşehir Müftülüğü tarafından Yıldırım Bayezid Camisi'nde açılan Akşam Kur'an Kursunda öğrenim gören öğrencilere belgeleri düzenlenen bir törenle İlçe Müftüsü Necati tarafından verildi. Törende 2016-2017 yılları arasında düzenlenen ve beş ay süren kursa katılan 21 öğrenci belge aldı.
Yıldırım Bayezid Camisi'nde düzenlenen ve beş ay süren Kur'an Kursunda öğrenim gören öğrencilere İlçe Müftüsü Necati Kara tarafından belgeleri verildi. Düzenlenen törene İlçe Müftüsü Necati Kara, Din Görevlileri Davut Turgut ve Yunus Sarıkaya ve Kur'an Kursu öğrencileri katıldı. Beş ay süren kurs boyunca kursiyerlere Kur'an-ı Kerim okuma, Tecvid, Fıkıh, Siyer-i Nebi ve Ahlak dersleri verildi. KARA; "BOL BOL OKUYUN" Kur'an kursiyerlerine mezuniyet belgelerini veren İlçe Müftüsü Necati Kara, kursta gösterdikleri başarıdan dolayı tüm kursiyerleri kutladı. Kur'an okumanın, öğrenmenin ve öğretmenin önemine dikkat çeken Müftü Kara, kursiyerlerden Kur'anı bol bol okumalarını, okumalarını geliştirmelerini ve Kur'an Kursuna katılmayı çevrelerine tavsiye etmelerini istedi. Kara, "Okumasını öğrendiğiniz bu mukaddes kitabı hayatınıza sokun. Hem okuyun hem de yaşamaya çalışın. Kur'an müminleri yolda bırakmaz. Sizlere de ömrünüz boyunca rehber olacaktır. Sizlere ayrıca Kur'an mealini de okuyup anlamayı tavsiye ediyorum" dedi. KURSLAR DEVAM EDECEK Kara, aynı kursun gelecek yıl da Yıldırım Bayezid Camisinde Din Görevlileri Davut Turgut ve Yunus Sarıkaya tarafından verileceğini belirterek, Kur'an öğrenmek isteyen tüm vatandaşları kursa davet etti. Mezuniyet töreni kursiyerlere yapılan ikramlarla sona erdi.
Alaşehir Müftülüğü tarafından Yıldırım Bayezid Camisi'nde açılan Akşam Kur'an Kursunda öğrenim gören öğrencilere belgeleri düzenlenen bir törenle İlçe Müftüsü Necati tarafından verildi. Törende 2016-2017 yılları arasında düzenlenen ve beş ay süren kursa katılan 21 öğrenci belge aldı.

Yıldırım Bayezid Camisi'nde düzenlenen ve beş ay süren Kur'an Kursunda öğrenim gören öğrencilere İlçe Müftüsü Necati Kara tarafından belgeleri verildi. Düzenlenen törene İlçe Müftüsü Necati Kara, Din Görevlileri Davut Turgut ve Yunus Sarıkaya ve Kur'an Kursu öğrencileri katıldı. Beş ay süren kurs boyunca kursiyerlere Kur'an-ı Kerim okuma, Tecvid, Fıkıh, Siyer-i Nebi ve Ahlak dersleri verildi.

KARA; "BOL BOL OKUYUN"

Kur'an kursiyerlerine mezuniyet belgelerini veren İlçe Müftüsü Necati Kara, kursta gösterdikleri başarıdan dolayı tüm kursiyerleri kutladı. Kur'an okumanın, öğrenmenin ve öğretmenin önemine dikkat çeken Müftü Kara, kursiyerlerden Kur'anı bol bol okumalarını, okumalarını geliştirmelerini ve Kur'an Kursuna katılmayı çevrelerine tavsiye etmelerini istedi. Kara, "Okumasını öğrendiğiniz bu mukaddes kitabı hayatınıza sokun. Hem okuyun hem de yaşamaya çalışın. Kur'an müminleri yolda bırakmaz. Sizlere de ömrünüz boyunca rehber olacaktır. Sizlere ayrıca Kur'an mealini de okuyup anlamayı tavsiye ediyorum" dedi.

KURSLAR DEVAM EDECEK

Kara, aynı kursun gelecek yıl da Yıldırım Bayezid Camisinde Din Görevlileri Davut Turgut ve Yunus Sarıkaya tarafından verileceğini belirterek, Kur'an öğrenmek isteyen tüm vatandaşları kursa davet etti. Mezuniyet töreni kursiyerlere yapılan ikramlarla sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.