Alaşehir acile doktor yağdı

GÜNDEM 05.10.2015 - 08:55, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Alaşehir acile doktor yağdı

Alaşehir Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne beş yeni doktor atandı. Yeni doktorların atanmasıyla Acil Serviste görev yapan doktor sayısı sekize yükseldi.
Alaşehir Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne beş yeni doktor atandı. Yeni doktorların atanmasıyla Acil Serviste görev yapan doktor sayısı sekize yükseldi. Alaşehir Devlet Hastanesi Acil Servisi bugüne kadar doktor eksikliğini Manisa merkez veya diğer ilçelerden geçici görevlendirmelerle yürütüyordu.Bakanlığın yaptığı son atamalarla Alaşehir Acil Servisi’ne beş yeni doktor atandı. Yeni atamalarla Acil Servis'te doktor sayısı sekize yükseldi.   KIRMALI; HİZMET KALİTEMİZ ARTACAK   Alaşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Orhan Kırmalı, yeni atamalarla Acil Servis'te verilen sağlık hizmetlerinde kalitenin artacağını söyledi. Kırmalı, "Acil Servis'te doktor sıkıntımız vardı. Bakanlığa doktor talebinde bulunduk. Bakanlık son atamalarda hastanemize beş yeni doktor ataması yaptı. Böylece acil servisimizde görev yapan doktor sayımız sekize yükseldi. Bugüne kadar üç doktorumuz komşu hastanelerden görevlendirme ile hastanemize geliyordu. Yeni doktorlarımızın göreve başlamasıyla hastalarımız için bir süreklilik arz edecektir. Daha hızlı, daha sağlıklı hizmet verilebilecek, hizmetin kalitesi artacaktır. Hizmet vermekte zaman zaman yaşanan aksaklıklar yaşanmayacaktır." dedi   ACİL SERVİSTE AYDA 9 BİN HASTAYA BAKILIYOR   Aylık ortalama 9 bin hastaya acil serviste hizmet verdiklerini ifade eden Kırmalı; "Doktorlarımızın kadrolu olarak atanmasıyla hem hizmette süreklilik, hem de doktorun hastasını takipte süreklilik kazanılarak hastalarımız daha hızlı ve kaliteli hizmet alabilecektir" şeklinde konuştu.
Alaşehir Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne beş yeni doktor atandı. Yeni doktorların atanmasıyla Acil Serviste görev yapan doktor sayısı sekize yükseldi.

Alaşehir Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne beş yeni doktor atandı. Yeni doktorların atanmasıyla Acil Serviste görev yapan doktor sayısı sekize yükseldi. Alaşehir Devlet Hastanesi Acil Servisi bugüne kadar doktor eksikliğini Manisa merkez veya diğer ilçelerden geçici görevlendirmelerle yürütüyordu.Bakanlığın yaptığı son atamalarla Alaşehir Acil Servisi’ne beş yeni doktor atandı. Yeni atamalarla Acil Servis'te doktor sayısı sekize yükseldi.

 

KIRMALI; HİZMET KALİTEMİZ ARTACAK

 

Alaşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Orhan Kırmalı, yeni atamalarla Acil Servis'te verilen sağlık hizmetlerinde kalitenin artacağını söyledi. Kırmalı, "Acil Servis'te doktor sıkıntımız vardı. Bakanlığa doktor talebinde bulunduk. Bakanlık son atamalarda hastanemize beş yeni doktor ataması yaptı. Böylece acil servisimizde görev yapan doktor sayımız sekize yükseldi. Bugüne kadar üç doktorumuz komşu hastanelerden görevlendirme ile hastanemize geliyordu. Yeni doktorlarımızın göreve başlamasıyla hastalarımız için bir süreklilik arz edecektir. Daha hızlı, daha sağlıklı hizmet verilebilecek, hizmetin kalitesi artacaktır. Hizmet vermekte zaman zaman yaşanan aksaklıklar yaşanmayacaktır." dedi

 

ACİL SERVİSTE AYDA 9 BİN HASTAYA BAKILIYOR

 

Aylık ortalama 9 bin hastaya acil serviste hizmet verdiklerini ifade eden Kırmalı; "Doktorlarımızın kadrolu olarak atanmasıyla hem hizmette süreklilik, hem de doktorun hastasını takipte süreklilik kazanılarak hastalarımız daha hızlı ve kaliteli hizmet alabilecektir" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.