Alaşehir Belediyesinden, Şahyar'a otobüs durağı

BELEDİYE 16.03.2017 - 09:00, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Alaşehir Belediyesinden, Şahyar'a otobüs durağı

Çevre mahallelerde ihtiyaç duyulan kapalı otobüs duraklarının montajları sürüyor. Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Şahyar mahallesinde çalışmalarını sürüdüryor.
Alaşehir Belediyesi Fen işleri Müdürlüğüne bağlı ekipler çevre mahallelerde ihtiyaç duyulan yerlere kapalı durakların montajlarını sürdürüyor. Ekipler şu günlerde  Şahyar mahallesinde kapalı durak montajı çalışmalarına devam ediyor. Alaşehir Belediyesi  tarafından ulaşım ağının rahat sağlanması amacıyla ihtiyaç duyulan yerlere yollanmaya başlanan kapalı duraklar, Alaşehir  Belediyesi ekipleri tarafından monte edilmeye başlandı. Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban konuyla ilgili olarak şunları dile getirdi: “ İlk olarak 10 adet durağın montajı ile işe başlayan ekipler, gelmeye devam edecek durakların montajına ihtiyacı olan kırsal ve merkez mahallelerde devam edecek. Vatandaşların, otobüs beklerken olumsuz hava şartlarından korunabilmesi için yapılan kapalı duraklar tüm mahalleler bazında takılmaya devam edecek” dedi.
Çevre mahallelerde ihtiyaç duyulan kapalı otobüs duraklarının montajları sürüyor. Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Şahyar mahallesinde çalışmalarını sürüdüryor.

Alaşehir Belediyesi Fen işleri Müdürlüğüne bağlı ekipler çevre mahallelerde ihtiyaç duyulan yerlere kapalı durakların montajlarını sürdürüyor. Ekipler şu günlerde  Şahyar mahallesinde kapalı durak montajı çalışmalarına devam ediyor.

Alaşehir Belediyesi  tarafından ulaşım ağının rahat sağlanması amacıyla ihtiyaç duyulan yerlere yollanmaya başlanan kapalı duraklar, Alaşehir  Belediyesi ekipleri tarafından monte edilmeye başlandı. Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban konuyla ilgili olarak şunları dile getirdi: “ İlk olarak 10 adet durağın montajı ile işe başlayan ekipler, gelmeye devam edecek durakların montajına ihtiyacı olan kırsal ve merkez mahallelerde devam edecek. Vatandaşların, otobüs beklerken olumsuz hava şartlarından korunabilmesi için yapılan kapalı duraklar tüm mahalleler bazında takılmaya devam edecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.