Alaşehir Belediyespor 3 oyuncu daha transfer etti

SPOR 28.08.2015 - 11:06, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Alaşehir Belediyespor 3 oyuncu daha transfer etti

Sezona günde iki idmanla hazırlanan Alaşehir Belediyespor futbol takımına 3 yeni oyuncu daha katıldı. Soma Sotessporlu Memduh, Turgutlu U19'dan Emre ve Kula Ülküspor'dan Fatih, sözleşme imzalayarak Alaşehir Belediyesporlu oldu.
Yeni sezon hazırlıklarına Salı günü başlayan Alaşehir Belediyespor futbol takımı çalışmalarını günde 2 idmanla sürdürürken yönetim de transferlere devam ediyor. Alaşehir Belediyespor yönetimi dün 3 futbolcunun daha transferini  gerçekleştirdi.   MEMDUH, EMRE VE FATİH AS AS'LI OLDU   Kulüp binasında düzenlenen imza törenine katılan Soma Sotesspor’lu sol kanat oyuncusu Memduh Doğan, Turgutluspor U19 takımından Emre Ülkü ve Kula Ülküspor’dan Fatih Bayraktar sözleşme imzalayarak Alaşehir Belediyespor’lu oldu. Geçtiğimiz sezon Soma Sotesspor’da 21 maça çıkan 21 yaşındaki sol kanat oyuncusu Memduh Doğan, 3 gol atma başarısını gösterdi. Geçen sezon şampiyonluk yaşayan Turgutluspor U19 takımında sağ ve sol kanatta forma giyen 22 yaşındaki Emre Ülke ise forma giydiği 41 maçta 5 gole imza attı. Bir önceki sezon Kula Ülküspor forması terleten Alaşehirli Fatih Bayraktar da sözleşme imzalayarak Alaşehir Belediyespor kadrosuna dahil oldu. Kulüp binasında düzenlenen imza töreninde Alaşehir Belediyespor Başkanı Derman Özdemir, yöneticiler Mustafa Keskin, Mustafa Karaoğlan, Kulüp Müdürü Recep Dalkılınç ve Teknik Direktör Hayrettin Topal da hazır bulundu.     ÖZDEMİR; KADRO KALİTEMİZİ ARTIRDIK   Alaşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Derman Özdemir, bu sezon Bölgesel Amatör Lig’e yükselmeye kararlı olduklarını belirterek bunun için gereken tüm çalışmaları titizlikle yürüttüklerini söyledi. Bu amaçla geniş ve kaliteli oyunculardan oluşan bir kadro kurduklarını ifade eden Özdemir, “Bugün Memduh, Emre ve Fatih ile kadromuzu güçlendirdik. Transfer edilen oyuncularımızın hem Alaşehir’e ve Alaşehir Belediyespor’a layık olduklarına hem de takımımıza BAL yolunda önemli katkılar vereceğine inanıyoruz. Transferler her iki tarafa da hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Sezona günde iki idmanla hazırlanan Alaşehir Belediyespor futbol takımına 3 yeni oyuncu daha katıldı. Soma Sotessporlu Memduh, Turgutlu U19'dan Emre ve Kula Ülküspor'dan Fatih, sözleşme imzalayarak Alaşehir Belediyesporlu oldu.

Yeni sezon hazırlıklarına Salı günü başlayan Alaşehir Belediyespor futbol takımı çalışmalarını günde 2 idmanla sürdürürken yönetim de transferlere devam ediyor. Alaşehir Belediyespor yönetimi dün 3 futbolcunun daha transferini  gerçekleştirdi.

 

MEMDUH, EMRE VE FATİH AS AS'LI OLDU

 

Kulüp binasında düzenlenen imza törenine katılan Soma Sotesspor’lu sol kanat oyuncusu Memduh Doğan, Turgutluspor U19 takımından Emre Ülkü ve Kula Ülküspor’dan Fatih Bayraktar sözleşme imzalayarak Alaşehir Belediyespor’lu oldu. Geçtiğimiz sezon Soma Sotesspor’da 21 maça çıkan 21 yaşındaki sol kanat oyuncusu Memduh Doğan, 3 gol atma başarısını gösterdi. Geçen sezon şampiyonluk yaşayan Turgutluspor U19 takımında sağ ve sol kanatta forma giyen 22 yaşındaki Emre Ülke ise forma giydiği 41 maçta 5 gole imza attı. Bir önceki sezon Kula Ülküspor forması terleten Alaşehirli Fatih Bayraktar da sözleşme imzalayarak Alaşehir Belediyespor kadrosuna dahil oldu.

Kulüp binasında düzenlenen imza töreninde Alaşehir Belediyespor Başkanı Derman Özdemir, yöneticiler Mustafa Keskin, Mustafa Karaoğlan, Kulüp Müdürü Recep Dalkılınç ve Teknik Direktör Hayrettin Topal da hazır bulundu.

 

 

ÖZDEMİR; KADRO KALİTEMİZİ ARTIRDIK

 

Alaşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Derman Özdemir, bu sezon Bölgesel Amatör Lig’e yükselmeye kararlı olduklarını belirterek bunun için gereken tüm çalışmaları titizlikle yürüttüklerini söyledi. Bu amaçla geniş ve kaliteli oyunculardan oluşan bir kadro kurduklarını ifade eden Özdemir, “Bugün Memduh, Emre ve Fatih ile kadromuzu güçlendirdik. Transfer edilen oyuncularımızın hem Alaşehir’e ve Alaşehir Belediyespor’a layık olduklarına hem de takımımıza BAL yolunda önemli katkılar vereceğine inanıyoruz. Transferler her iki tarafa da hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.