ALAŞEHİR BELEDİYESPOR’DA ADIM ADIM ŞAMPİYONLUKLARA

SPOR 21.02.2019 - 09:22, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

ALAŞEHİR BELEDİYESPOR’DA ADIM ADIM ŞAMPİYONLUKLARA

Sezona hem futbol hem bayan voleybol branşlarında yeniden yapılanarak ve şampiyonluk hedefiyle başlayan Alaşehir Belediyespor, göreve geldiği günden itibaren sporun ve sporcunun yanında olan Belediye Başkanımız Ali Uçak’ ın da desteğini arkasına alarak her iki branşta da hedefine emin adımlarla ilerliyor.
İki takımımız da hafta sonu oynadıkları müsabakalarda rakiplerini yenerek liglerinde haftayı lider olarak kapatarak şampiyonluk yolunda bir adım daha attılar. SARI MELEKLER NORMAL SEZONU NAMAĞLUP VE LİDER TAMAMLADI Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar 2.Lig 3.Grupta mücadele eden Alaşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı Ligin 21.Haftasında 17 Şubat Pazar Günü Saat 17:00 de İzmir Atatürk Spor Salonu’nda  oynanan maçta Gelişim Koleji ile karşı karşıya geldi.  Karşılaşmada baştan sona üstün bir oyun sergileyen Sarı Melekler 22/25, 22/25,24/26’ lik set sonuçları ile sahadan 3-0 lık galibiyetle ayrılarak 20 maç sonunda 20 galibiyet 59 puanla normal sezonun bitimine 1 hafta kala namağlup ve lider olarak haftayı kapatarak normal sezonu tamamlamış oldu. Sarı Melekler normal sezonun son haftasını Söke Voleybol’ un maça çıkmayacak olmasından dolayı maç yapmadan geçecek ve 9-10-11 Mart tarihlerinde Adana da oynayacağı Yarı Final Etabı müsabakalarına hazırlanacak. AS-AS’ IN GÖZÜ “PLAY OFF “ DA Yoluna doludizgin devam eden bir diğer temsilcimiz Alaşehir Belediyespor Futbol Takımı da Manisa Süper Amatör Lig A Grubu 15.Haftasında 16 Şubat Cumartesi Günü Killik Şehit Onbaşı Evren Kara Stadyumunda Gördes Güneşlispor’u ağırladığı maçta sahadan 1-0 lık sonuç ve galibiyetle ayrılarak 15 Maç sonunda 13 Galibiyet 1 Mağlubiyet ve 1 Beraberlikle 40 puana ulaşarak haftalar öncesi garantilediği Play-Off lar öncesi bir engeli daha aştı. Alaşehir Belediyespor ligin son 3 haftasında Ahmetli Belediye Spor, Kula Ülkü Spor ve Turgutlu İstasyon Gençlik Spor Takımları ile karşı karşıya geldikten sonra şampiyonluk yolunda Play-Off müsabakalarına çıkacak.Temsilcilerimiz normal sezonun bitmesinin ardından Mart ayı içerisinde liglerinde şampiyonluk öncesi son durak olan Play-Off müsabakalarına çıkacaklar. Sezon başından beri liglerinde aldıkları sonuçlar ile adlarından oldukça söz ettiren temsilcilerimizde tek hedef aldıkları başarılı sonuçları şampiyonluk kupaları ile taçlandırmak. BAŞKAN UÇAK:“BİZ SÖZÜMÜZÜ TUTTUK” Alaşehir Belediyesi olarak, spora ve sporcuya olan desteklerinin artarak devam edeceklerini ifade eden Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak,” Bir söz verdik. Alaşehir’imiz her alanda olduğu gibi tüm spor dallarında da başarıya ulaştıracağız diye. Ve sözümüzü tutuyoruz. Üstün performansları ile başarılı bir şekilde yoluna emin adımlarla devam eden, ilçemizi başarılı bir şekilde temsil eden bayan voleybol takımımızın ve futbol takımımızın sporcularını ve teknik heyetini canı gönülden tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.” dedi.
Sezona hem futbol hem bayan voleybol branşlarında yeniden yapılanarak ve şampiyonluk hedefiyle başlayan Alaşehir Belediyespor, göreve geldiği günden itibaren sporun ve sporcunun yanında olan Belediye Başkanımız Ali Uçak’ ın da desteğini arkasına alarak her iki branşta da hedefine emin adımlarla ilerliyor.

İki takımımız da hafta sonu oynadıkları müsabakalarda rakiplerini yenerek liglerinde haftayı lider olarak kapatarak şampiyonluk yolunda bir adım daha attılar.

SARI MELEKLER NORMAL SEZONU NAMAĞLUP VE LİDER TAMAMLADI

Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar 2.Lig 3.Grupta mücadele eden Alaşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı Ligin 21.Haftasında 17 Şubat Pazar Günü Saat 17:00 de İzmir Atatürk Spor Salonu’nda  oynanan maçta Gelişim Koleji ile karşı karşıya geldi.  Karşılaşmada baştan sona üstün bir oyun sergileyen Sarı Melekler 22/25, 22/25,24/26’ lik set sonuçları ile sahadan 3-0 lık galibiyetle ayrılarak 20 maç sonunda 20 galibiyet 59 puanla normal sezonun bitimine 1 hafta kala namağlup ve lider olarak haftayı kapatarak normal sezonu tamamlamış oldu. Sarı Melekler normal sezonun son haftasını Söke Voleybol’ un maça çıkmayacak olmasından dolayı maç yapmadan geçecek ve 9-10-11 Mart tarihlerinde Adana da oynayacağı Yarı Final Etabı müsabakalarına hazırlanacak.

AS-AS’ IN GÖZÜ “PLAY OFF “ DA

Yoluna doludizgin devam eden bir diğer temsilcimiz Alaşehir Belediyespor Futbol Takımı da Manisa Süper Amatör Lig A Grubu 15.Haftasında 16 Şubat Cumartesi Günü Killik Şehit Onbaşı Evren Kara Stadyumunda Gördes Güneşlispor’u ağırladığı maçta sahadan 1-0 lık sonuç ve galibiyetle ayrılarak 15 Maç sonunda 13 Galibiyet 1 Mağlubiyet ve 1 Beraberlikle 40 puana ulaşarak haftalar öncesi garantilediği Play-Off lar öncesi bir engeli daha aştı. Alaşehir Belediyespor ligin son 3 haftasında Ahmetli Belediye Spor, Kula Ülkü Spor ve Turgutlu İstasyon Gençlik Spor Takımları ile karşı karşıya geldikten sonra şampiyonluk yolunda Play-Off müsabakalarına çıkacak.Temsilcilerimiz normal sezonun bitmesinin ardından Mart ayı içerisinde liglerinde şampiyonluk öncesi son durak olan Play-Off müsabakalarına çıkacaklar. Sezon başından beri liglerinde aldıkları sonuçlar ile adlarından oldukça söz ettiren temsilcilerimizde tek hedef aldıkları başarılı sonuçları şampiyonluk kupaları ile taçlandırmak.

BAŞKAN UÇAK:“BİZ SÖZÜMÜZÜ TUTTUK”

Alaşehir Belediyesi olarak, spora ve sporcuya olan desteklerinin artarak devam edeceklerini ifade eden Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak,” Bir söz verdik. Alaşehir’imiz her alanda olduğu gibi tüm spor dallarında da başarıya ulaştıracağız diye. Ve sözümüzü tutuyoruz. Üstün performansları ile başarılı bir şekilde yoluna emin adımlarla devam eden, ilçemizi başarılı bir şekilde temsil eden bayan voleybol takımımızın ve futbol takımımızın sporcularını ve teknik heyetini canı gönülden tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.