Alaşehir Belediyespor'da Can yuvada kaldı

SPOR 14.06.2017 - 16:23, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Alaşehir Belediyespor'da Can yuvada kaldı

Transfer çalışmalarını sürdüren Alaşehir Belediyespor yönetimi, futbolculardan Can Gümüşada ile yeniden anlaştı. Yönetim kombine kart satışlarına da başladı.
Alaşehir Belediyespor yönetimi, iç ve dış transfer çalışmalarını sürdürüyor. Yönetim iç transferde geçtiğimiz sezon sol bek mevkisinde başarılı maçlar çıkaran Can Gümüşada ile yeniden anlaştı. Başarılı futbolcu önceki gün Kulüp Başkanı Derman Özdemir'le yaptığı görüşmenin ardından bir sezon daha Alaşehir Belediyespor forması giymeyi kabul ederek, takımda kaldı. Can Gümüşada, takımda kaldığı için mutlu olduğunu ve önümüzdeki sezonun hem kendisi hem de Alaşehir Belediyespor için çok iyi geçeceğine inandığını söyledi. KOMBİNE KARTLAR SATIŞTA Öte yandan Alaşehir Belediyespor yönetimi, kombine kartların satışına başladı. Kulübe destek amacıyla hazırlanan ve 100 liradan satışa çıkarılan kombine kartlar bir sezon boyunca geçerli olacak. Kulüp Başkanı Derman Özdemir, taraftardan kombine kart alarak takıma destek olmalarını istedi.
Transfer çalışmalarını sürdüren Alaşehir Belediyespor yönetimi, futbolculardan Can Gümüşada ile yeniden anlaştı. Yönetim kombine kart satışlarına da başladı.

Alaşehir Belediyespor yönetimi, iç ve dış transfer çalışmalarını sürdürüyor. Yönetim iç transferde geçtiğimiz sezon sol bek mevkisinde başarılı maçlar çıkaran Can Gümüşada ile yeniden anlaştı. Başarılı futbolcu önceki gün Kulüp Başkanı Derman Özdemir'le yaptığı görüşmenin ardından bir sezon daha Alaşehir Belediyespor forması giymeyi kabul ederek, takımda kaldı. Can Gümüşada, takımda kaldığı için mutlu olduğunu ve önümüzdeki sezonun hem kendisi hem de Alaşehir Belediyespor için çok iyi geçeceğine inandığını söyledi.

KOMBİNE KARTLAR SATIŞTA

Öte yandan Alaşehir Belediyespor yönetimi, kombine kartların satışına başladı. Kulübe destek amacıyla hazırlanan ve 100 liradan satışa çıkarılan kombine kartlar bir sezon boyunca geçerli olacak. Kulüp Başkanı Derman Özdemir, taraftardan kombine kart alarak takıma destek olmalarını istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.