ALAŞEHİR BELEDİYESPOR HER BRANŞTA NAMAĞLUP

31.01.2019 - 09:29, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

ALAŞEHİR BELEDİYESPOR HER BRANŞTA NAMAĞLUP

Sezona hem futbol hem bayan voleybol branşlarında yeniden yapılanarak ve şampiyonluk hedefiyle başlayan Alaşehir Belediyespor, göreve geldiği günden itibaren sporun ve sporcunun yanında olan Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak’ın da desteğini arkasına alarak her iki branşta da hedefine emin adımlarla ilerliyor.
Sezona hem futbol hem bayan voleybol branşlarında yeniden yapılanarak ve şampiyonluk hedefiyle başlayan Alaşehir Belediyespor, göreve geldiği günden itibaren sporun ve sporcunun yanında olan Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak’ın da desteğini arkasına alarak her iki branşta da hedefine emin adımlarla ilerliyor. İki takım da hafta sonu oynadıkları müsabakalarda rakiplerini yenerek liglerinde haftayı namağlup ve lider olarak kapatarak şampiyonluk yolunda bir adım daha attılar. BAYAN VOLEYBOL TAKIMI HAFTAYI NAMAĞLUP VE LİDER KAPATTI Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar 2.Lig 3.Grupta mücadele eden Alaşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı  27 Ocak Pazar Günü Saat 13:00 de Salihli Belediyesi Spor Salonunda oynanan maçta Ateş Çelik Bergama Belediyespor’ u ağırladı. Karşılaşmada baştan sona üstün bir oyun sergileyen Sarı Melekler 25/16, 15/19,25/15 lik set sonuçları ile sahadan 3-0 lık galibiyetle ayrılarak 16 maç sonunda 16 galibiyet 47 puanla normal sezonun bitimine 4 hafta kala namağlup ve lider olarak haftayı kapattı. FUTBOL TAKIMI PLAY-OFF YOLUNDA BİR ENGELİ DAHA AŞTI Yoluna dolu dizgin devam eden bir diğer temsilcimiz Alaşehir Belediyespor Futbol Takımı da Manisa Süper Amatör Lig A Grubu 12.Haftasında 27 Ocak Pazar Günü Killik Şehit Onbaşı Evren Kara Stadyumunda Salihli Kocaçeşmespor’ u ağırladığı maçta sahadan 8-0 lık farklı sonuç ve galibiyetle ayrılarak 12 Maç sonunda 36 puana ulaşarak Play-Off yolunda bir engeli daha aştı. HEDEF ŞAMPİYONLUK KUPASI Temsilcilerimiz normal sezonun bitmesinin ardından Mart ayı içerisinde liglerinde şampiyonluk öncesi son durak olan Play-Off müsabakalarına çıkacaklar. Sezon başından beri liglerinde aldıkları sonuçlar ile adlarından oldukça söz ettiren temsilcilerimizde tek hedef aldıkları başarılı sonuçları şampiyonluk kupaları ile taçlandırmak. BAŞKAN UÇAK:”ALAŞEHİR SİZLERLE GURUR DUYUYOR” Alaşehir Belediyesi olarak, spora ve sporcuya olan desteklerinin artarak devam edeceklerini ifade eden Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak,” Bir söz verdik. Alaşehir’imiz her alanda olduğu gibi tüm spor dallarında da başarılı olacak diye. Ve sözümüzü tutuyoruz. Üstün performansları ile namağlup ve lider olarak yoluna emin adımlarla devam eden, ilçemizi başarılı bir şekilde temsil eden bayan voleybol takımımızın ve futbol takımımızın sporcularını ve teknik heyetini canı gönülden tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.”dedi.    
Sezona hem futbol hem bayan voleybol branşlarında yeniden yapılanarak ve şampiyonluk hedefiyle başlayan Alaşehir Belediyespor, göreve geldiği günden itibaren sporun ve sporcunun yanında olan Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak’ın da desteğini arkasına alarak her iki branşta da hedefine emin adımlarla ilerliyor.

Sezona hem futbol hem bayan voleybol branşlarında yeniden yapılanarak ve şampiyonluk hedefiyle başlayan Alaşehir Belediyespor, göreve geldiği günden itibaren sporun ve sporcunun yanında olan Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak’ın da desteğini arkasına alarak her iki branşta da hedefine emin adımlarla ilerliyor. İki takım da hafta sonu oynadıkları müsabakalarda rakiplerini yenerek liglerinde haftayı namağlup ve lider olarak kapatarak şampiyonluk yolunda bir adım daha attılar.

BAYAN VOLEYBOL TAKIMI HAFTAYI NAMAĞLUP VE LİDER KAPATTI

Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar 2.Lig 3.Grupta mücadele eden Alaşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı  27 Ocak Pazar Günü Saat 13:00 de Salihli Belediyesi Spor Salonunda oynanan maçta Ateş Çelik Bergama Belediyespor’ u ağırladı. Karşılaşmada baştan sona üstün bir oyun sergileyen Sarı Melekler 25/16, 15/19,25/15 lik set sonuçları ile sahadan 3-0 lık galibiyetle ayrılarak 16 maç sonunda 16 galibiyet 47 puanla normal sezonun bitimine 4 hafta kala namağlup ve lider olarak haftayı kapattı.

FUTBOL TAKIMI PLAY-OFF YOLUNDA BİR ENGELİ DAHA AŞTI

Yoluna dolu dizgin devam eden bir diğer temsilcimiz Alaşehir Belediyespor Futbol Takımı da Manisa Süper Amatör Lig A Grubu 12.Haftasında 27 Ocak Pazar Günü Killik Şehit Onbaşı Evren Kara Stadyumunda Salihli Kocaçeşmespor’ u ağırladığı maçta sahadan 8-0 lık farklı sonuç ve galibiyetle ayrılarak 12 Maç sonunda 36 puana ulaşarak Play-Off yolunda bir engeli daha aştı.

HEDEF ŞAMPİYONLUK KUPASI

Temsilcilerimiz normal sezonun bitmesinin ardından Mart ayı içerisinde liglerinde şampiyonluk öncesi son durak olan Play-Off müsabakalarına çıkacaklar. Sezon başından beri liglerinde aldıkları sonuçlar ile adlarından oldukça söz ettiren temsilcilerimizde tek hedef aldıkları başarılı sonuçları şampiyonluk kupaları ile taçlandırmak.

BAŞKAN UÇAK:”ALAŞEHİR SİZLERLE GURUR DUYUYOR”

Alaşehir Belediyesi olarak, spora ve sporcuya olan desteklerinin artarak devam edeceklerini ifade eden Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak,” Bir söz verdik. Alaşehir’imiz her alanda olduğu gibi tüm spor dallarında da başarılı olacak diye. Ve sözümüzü tutuyoruz. Üstün performansları ile namağlup ve lider olarak yoluna emin adımlarla devam eden, ilçemizi başarılı bir şekilde temsil eden bayan voleybol takımımızın ve futbol takımımızın sporcularını ve teknik heyetini canı gönülden tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.”dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.