Alaşehir Caddelerinde Trafik Güvenliği Ön Planda

BELEDİYE 02.08.2019 - 10:24, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Alaşehir Caddelerinde Trafik Güvenliği Ön Planda

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Alaşehir’de trafik işaret ve işaretçilerini düzenleyerek, yeniledi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Alaşehir’de trafik işaret ve işaretçilerini düzenleyerek, yeniledi. Başta yaya trafiği olmak üzere trafikte güvenin ön plana çıkarıldığı çalışma, vatandaşlardan tam not aldı. İl genelinde trafik güvenliğini en üst düzeye çıkarmak için yoğun bir çalışma yürüten Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir’de yaya yolu, yönlendirme levhaları ve bunun gibi trafik işaret ve işaretçilerini ön plana çıkaracak üç boyutlu boyama çalışması gerçekleştirdi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekiplerince gerçekleştirilen çalışmayla başta yaya trafiği olmak üzere trafik güvenliğinin ön plana çıkarılması amaçlandı. Çalışmalar, Alaşehirli vatandaşlardan tam not alırken, il genelinde uygulamanın devam edeceği belirtildi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Alaşehir’de trafik işaret ve işaretçilerini düzenleyerek, yeniledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Alaşehir’de trafik işaret ve işaretçilerini düzenleyerek, yeniledi. Başta yaya trafiği olmak üzere trafikte güvenin ön plana çıkarıldığı çalışma, vatandaşlardan tam not aldı.

İl genelinde trafik güvenliğini en üst düzeye çıkarmak için yoğun bir çalışma yürüten Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir’de yaya yolu, yönlendirme levhaları ve bunun gibi trafik işaret ve işaretçilerini ön plana çıkaracak üç boyutlu boyama çalışması gerçekleştirdi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekiplerince gerçekleştirilen çalışmayla başta yaya trafiği olmak üzere trafik güvenliğinin ön plana çıkarılması amaçlandı. Çalışmalar, Alaşehirli vatandaşlardan tam not alırken, il genelinde uygulamanın devam edeceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.