Alaşehir çiçek bahçesine dönüyor

YAŞAM 06.10.2015 - 09:49, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Alaşehir çiçek bahçesine dönüyor

Alaşehir Belediyesi, ilçenin çeşitli park, bahçe, cadde ve kavşaklarında yaptığı çim biçme, budama ve peyzaj çalışmalarıyla vatandaşların takdirini topluyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalarla Alaşehir'e görsellik kazandırılıyor.
Alaşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yürüttüğü çalışmalarla ilçenin cadde ve sokaklarını çiçek bahçesine dönüştürüyor. Şehrin girişinde bulunan Yunus Emre Kavşağı'nda çim biçme ve bakım çalışmalarını sürdüren ekipler, Atatürk Bulvarı'nda bulunan refüjde yabancı otlarla mücadele çalışması, Kenan Evren heykeli etrafında ilaçlama çalışmaları yaptı. İlçe genelinde çim biçme, ağaç budama ve peyzaj çalışmalarını ara vermeden devam eden ekipler, vatandaşların takdirini topladı. Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, daha yaşanabilir ve daha yeşil bir Alaşehir için çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. YOLLAR YABANİ OTLARDAN TEMİZLENİYOR, MEVSİMLİK ÇİÇEKLER EKİLİYOR Park ve Bahçeler müdürlüğüne bağlı ekiplerin yürüttüğü günlük çalışmalar dahilinde ayrıca; Baklacı mevki Belediye serasına giden yol güzergahında kaldırımda bulunan yabani ot çalışması, Turan kent emin inşaat çevresindeki yeşil alan bakim onarım çalışmaları ve Yeni Mahallede bulunan yeşil alanlarda yabancı ot temizliği ve çim biçme işlemleri de yapıldı. YAZLIK BAKIMLARDA SÜRÜYOR Müdürlüğe bağlı ekipler ilçe genelinde bulunan park ve bahçelerdeki bitkilerin yazlık bakımlarına başladı; İstasyon Mahallesi galericiler sitesi yan tarafındaki Cadde de kaldırım kenarlarındaki yabancı otları tırpanlayarak ıslahını gerçekleştirildi. Başta Mezarlıklar olmak üzere SGK ve Ceza evi bahçesindeki çimler biçildi. Rahmetli Hasan Noyan'ın adını taşıyan parkta ve mutlu adımlar sevgi parkı gibi yeşil alanlarda çimlerin biçilmesi tamamlandı. İlçenin içerisinde bulunan istasyon mahallesindeki boş arsaların ve yapısal peyzaj uygulaması yapılmayan park alanlarındaki yabancı otların temizlenmesi sağlandı. Kutlu Doğum Parkı, Kenan Evren Parkı, ST. Jean Kilise, Sarıkız meydanı ve belediye idari bina bahçesi çimlerinin temizlenmesi işlemleri de bitirildi.  
Alaşehir Belediyesi, ilçenin çeşitli park, bahçe, cadde ve kavşaklarında yaptığı çim biçme, budama ve peyzaj çalışmalarıyla vatandaşların takdirini topluyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalarla Alaşehir'e görsellik kazandırılıyor.

Alaşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yürüttüğü çalışmalarla ilçenin cadde ve sokaklarını çiçek bahçesine dönüştürüyor. Şehrin girişinde bulunan Yunus Emre Kavşağı'nda çim biçme ve bakım çalışmalarını sürdüren ekipler, Atatürk Bulvarı'nda bulunan refüjde yabancı otlarla mücadele çalışması, Kenan Evren heykeli etrafında ilaçlama çalışmaları yaptı. İlçe genelinde çim biçme, ağaç budama ve peyzaj çalışmalarını ara vermeden devam eden ekipler, vatandaşların takdirini topladı. Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, daha yaşanabilir ve daha yeşil bir Alaşehir için çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

YOLLAR YABANİ OTLARDAN TEMİZLENİYOR, MEVSİMLİK ÇİÇEKLER EKİLİYOR

Park ve Bahçeler müdürlüğüne bağlı ekiplerin yürüttüğü günlük çalışmalar dahilinde ayrıca; Baklacı mevki Belediye serasına giden yol güzergahında kaldırımda bulunan yabani ot çalışması, Turan kent emin inşaat çevresindeki yeşil alan bakim onarım çalışmaları ve Yeni Mahallede bulunan yeşil alanlarda yabancı ot temizliği ve çim biçme işlemleri de yapıldı.

YAZLIK BAKIMLARDA SÜRÜYOR

Müdürlüğe bağlı ekipler ilçe genelinde bulunan park ve bahçelerdeki bitkilerin yazlık bakımlarına başladı; İstasyon Mahallesi galericiler sitesi yan tarafındaki Cadde de kaldırım kenarlarındaki yabancı otları tırpanlayarak ıslahını gerçekleştirildi. Başta Mezarlıklar olmak üzere SGK ve Ceza evi bahçesindeki çimler biçildi. Rahmetli Hasan Noyan'ın adını taşıyan parkta ve mutlu adımlar sevgi parkı gibi yeşil alanlarda çimlerin biçilmesi tamamlandı. İlçenin içerisinde bulunan istasyon mahallesindeki boş arsaların ve yapısal peyzaj uygulaması yapılmayan park alanlarındaki yabancı otların temizlenmesi sağlandı. Kutlu Doğum Parkı, Kenan Evren Parkı, ST. Jean Kilise, Sarıkız meydanı ve belediye idari bina bahçesi çimlerinin temizlenmesi işlemleri de bitirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.