ALAŞEHİR’DE 22 MAHALLEYE 22 MİLYON LİRALIK ELEKTRİK ALTYAPI YATIRIMI YAPILACAK.

20.04.2021 - 09:55, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

ALAŞEHİR’DE 22 MAHALLEYE 22 MİLYON LİRALIK ELEKTRİK ALTYAPI YATIRIMI YAPILACAK.

GEDİZ EDAŞ Elektrik Enerji A.Ş tarafından Alaşehir’in 22 Mahallesine 22 milyon lira tutarındaki Elektrik Altyapı ve Aydınlatma proje çalışmaları ihaleleri tamamlanarak iş sözleşmeleri imzalandı. GEDİZ EDAŞ Elektrik Enerji A.Ş tarafından 22 Mahallede alt yapı, enerji güçlendirme ve aydınlatma için çalışmalarına başlandı.
Alaşehir’e yapılacak olan Enerji yatırım Projeleri kapsamında  Salihli -  Denizli  D 585- 05 Otoyolunun Akkeçili Mahallesi’nden  başlayıp Üzümlü Mahallesi Kavşağına kadar olan 13 Km’lik , 11 milyon liralık Orta Refüj Otoyol Aydınlatması Projesi başta olmak üzere ,   22 Mahallemizi kapsayan Alt yapı, Enerji nakil hatları, aydınlatma ve Enerji dağıtım güçlendirme çalışmaları olarak 11 Milyon Liralık yatırım ile Mahallelere kazandırılmış olacak. Enerji alanında Alaşehir’e  22 Mahalleye,  22 Milyon Liralık  Enerji yatırımı yapılmış olacak. “TEKNOLOJİK ALTYAPI YATIRIMI OLACAK” Proje hakkında bilgiler veren GDZ EDAŞ Elektrik A.Ş Alaşehir İşletme Şefi Hasan Basri Çivi, “İlçemiz 22 Mahallesine Enerji Alt yapısı anlamında büyük bir yatırım yapıyoruz. Yapacağımız projeler, Aydınlatma, Dağıtım Şebekelerinin Güçlendirilmesi, Şebeke Projeleri, Yenileme Projeleri, Alt Yapı ve Üst Yapı iyileştirme Projeleri olacaktır. Yapılacak olan 22 proje ile İlçemiz genelinde kesintisiz, kaliteli ve güvenli elektrik sunmak üzere Enerji alt yapılarını güçlendirmiş olacağız. Yapılan Projelerle dağıtım altyapısının geliştirilmesi ve güçlendirilmesi için gereken teknoloji yatırımlarını gerçekleştirmiş olacağız.”dedi. “YATIRIM, ALAŞEHİR’İMİZE HAYIRLI OLSUN” GDZ EDAŞ Elektrik A.Ş Alaşehir İşletme Şefi Hasan Basri Çivi’yi ziyaret eden ve yapılacak olan yatırım ile ilgili olarak bilgi alan  Alaşehir Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar Demirel de, “Alaşehir’imizin 22 mahallesine  GDZ EDAŞ Elektrik Enerji A.Ş tarafından yapılacak olan  22 Milyon Liralık yatırım Projeleri  ile enerji alt yapısının güçlendirmesi, yenilemesi projeleri ilçemiz için  yapılan büyük  bir yatırım olacaktır. Çalışmalar önümüzdeki, günlerde başlayacak. Yatırımların tamamlanmasından sonra, ilçemizde elektrik kesintileri sona erecek, kaliteli ve güvenli bir alt yapıya sahip olacaktır. İlçe teşkilatımız olarak Alaşehir’imize yapılacak yatırımların takipçisiyiz. Alaşehir’imize yapılan yatırımların Hayırlı Olmasını diliyorum. Şehrimizin geleceği için yapılan yatırımların kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”şeklinde konuştu.
GEDİZ EDAŞ Elektrik Enerji A.Ş tarafından Alaşehir’in 22 Mahallesine 22 milyon lira tutarındaki Elektrik Altyapı ve Aydınlatma proje çalışmaları ihaleleri tamamlanarak iş sözleşmeleri imzalandı. GEDİZ EDAŞ Elektrik Enerji A.Ş tarafından 22 Mahallede alt yapı, enerji güçlendirme ve aydınlatma için çalışmalarına başlandı.

Alaşehir’e yapılacak olan Enerji yatırım Projeleri kapsamında  Salihli -  Denizli  D 585- 05 Otoyolunun Akkeçili Mahallesi’nden  başlayıp Üzümlü Mahallesi Kavşağına kadar olan 13 Km’lik , 11 milyon liralık Orta Refüj Otoyol Aydınlatması Projesi başta olmak üzere ,   22 Mahallemizi kapsayan Alt yapı, Enerji nakil hatları, aydınlatma ve Enerji dağıtım güçlendirme çalışmaları olarak 11 Milyon Liralık yatırım ile Mahallelere kazandırılmış olacak. Enerji alanında Alaşehir’e  22 Mahalleye,  22 Milyon Liralık  Enerji yatırımı yapılmış olacak.

“TEKNOLOJİK ALTYAPI YATIRIMI OLACAK”

Proje hakkında bilgiler veren GDZ EDAŞ Elektrik A.Ş Alaşehir İşletme Şefi Hasan Basri Çivi, “İlçemiz 22 Mahallesine Enerji Alt yapısı anlamında büyük bir yatırım yapıyoruz. Yapacağımız projeler, Aydınlatma, Dağıtım Şebekelerinin Güçlendirilmesi, Şebeke Projeleri, Yenileme Projeleri, Alt Yapı ve Üst Yapı iyileştirme Projeleri olacaktır. Yapılacak olan 22 proje ile İlçemiz genelinde kesintisiz, kaliteli ve güvenli elektrik sunmak üzere Enerji alt yapılarını güçlendirmiş olacağız. Yapılan Projelerle dağıtım altyapısının geliştirilmesi ve güçlendirilmesi için gereken teknoloji yatırımlarını gerçekleştirmiş olacağız.”dedi.

“YATIRIM, ALAŞEHİR’İMİZE HAYIRLI OLSUN”

GDZ EDAŞ Elektrik A.Ş Alaşehir İşletme Şefi Hasan Basri Çivi’yi ziyaret eden ve yapılacak olan yatırım ile ilgili olarak bilgi alan  Alaşehir Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar Demirel de, “Alaşehir’imizin 22 mahallesine  GDZ EDAŞ Elektrik Enerji A.Ş tarafından yapılacak olan  22 Milyon Liralık yatırım Projeleri  ile enerji alt yapısının güçlendirmesi, yenilemesi projeleri ilçemiz için  yapılan büyük  bir yatırım olacaktır. Çalışmalar önümüzdeki, günlerde başlayacak. Yatırımların tamamlanmasından sonra, ilçemizde elektrik kesintileri sona erecek, kaliteli ve güvenli bir alt yapıya sahip olacaktır. İlçe teşkilatımız olarak Alaşehir’imize yapılacak yatırımların takipçisiyiz. Alaşehir’imize yapılan yatırımların Hayırlı Olmasını diliyorum. Şehrimizin geleceği için yapılan yatırımların kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.