ALAŞEHİR'DE 23 NİSAN DOĞUMLU ÇOCUKLARA DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

27.04.2020 - 09:32, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

ALAŞEHİR'DE 23 NİSAN DOĞUMLU ÇOCUKLARA DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Alaşehir Kaymakamlığı Vefa Sosyal Destek Ekiplerince 23 Nisan Doğum günü olan çocuklara sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı. Ekipler, ilçe merkezinde ikamet eden 23 Nisan tarihinde doğan çocukların doğum günlerini evlerinde sürprizle kutladı.
Alaşehir Kaymakamlığı yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı evlerde kutlayacak çocuklar için farklı faaliyetler yürütüyor. Bu kapsamda 23 Nisan doğumlu öğrenciler tespit edildi. Öğrenciler için hazırlanan pastalar ve hediyeler öğrencilerin evlerine götürüldü. Kapıda mumların yakılmasının ardından evlerin kapısını çalan Alaşehir Vefa Sosyal Destek Grubu sosyal mesafeye uyarak öğrencilere doğum günü sürprizi yaptı ve hediyeler verdi. Vefa Destek Grubu kutlamaları kapsamında doğum günü 23 Nisan olan 2 çocuğa  doğum günü sürprizi yapılırken, ayrıca bazı çocuklar da evlerinde ziyaret edilerek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlaması sürprizi yapıldı.  Yapılan sürpriz ile ilgili konuşan Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, ilçede ikamet eden çocuklardan tespit edilen 23 Nisan doğumlu olan öğrencilerin sevincine ortak olmak istediklerini belirterek, "Yavrularımızın okul ve eğitimle ilgili motivasyonlarını artırmak ve bağımızı koparmamak adına böyle güzel bir sürpriz yapmak istedik. Çocuklarımıza aileleri ile birlikte sağlıklı uzun ömürler diliyorum. Bugün onların günü, bu yüce devlet onlarla birlikte çok daha yükseklere çıkacak ve bugün olduğu gibi yarın da mazlumların sesi nefesi olacaktır. Millî egemenliğin 100. yılında M. Kemal Atatürk başta olmak üzere kurucu meclisin tüm üyelerini rahmet ve minnetle anıyorum ."dedi. Beşeylül ilkokulu 3. sınıf öğrencisi Bade Çiloğlu (8) ve Celal Şükrü Sayınsoy İlkokulu 1. Sınıf öğrencisi Salih Süleyman Erdoğan (7)  sürprizden dolayı çok mutlu olduklarını belirterek,  Alaşehir vefa sosyal destek ekibine teşekkür ettiler.
Alaşehir Kaymakamlığı Vefa Sosyal Destek Ekiplerince 23 Nisan Doğum günü olan çocuklara sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı. Ekipler, ilçe merkezinde ikamet eden 23 Nisan tarihinde doğan çocukların doğum günlerini evlerinde sürprizle kutladı.

Alaşehir Kaymakamlığı yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı evlerde kutlayacak çocuklar için farklı faaliyetler yürütüyor. Bu kapsamda 23 Nisan doğumlu öğrenciler tespit edildi. Öğrenciler için hazırlanan pastalar ve hediyeler öğrencilerin evlerine götürüldü. Kapıda mumların yakılmasının ardından evlerin kapısını çalan Alaşehir Vefa Sosyal Destek Grubu sosyal mesafeye uyarak öğrencilere doğum günü sürprizi yaptı ve hediyeler verdi. Vefa Destek Grubu kutlamaları kapsamında doğum günü 23 Nisan olan 2 çocuğa  doğum günü sürprizi yapılırken, ayrıca bazı çocuklar da evlerinde ziyaret edilerek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlaması sürprizi yapıldı. 

Yapılan sürpriz ile ilgili konuşan Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, ilçede ikamet eden çocuklardan tespit edilen 23 Nisan doğumlu olan öğrencilerin sevincine ortak olmak istediklerini belirterek, "Yavrularımızın okul ve eğitimle ilgili motivasyonlarını artırmak ve bağımızı koparmamak adına böyle güzel bir sürpriz yapmak istedik. Çocuklarımıza aileleri ile birlikte sağlıklı uzun ömürler diliyorum. Bugün onların günü, bu yüce devlet onlarla birlikte çok daha yükseklere çıkacak ve bugün olduğu gibi yarın da mazlumların sesi nefesi olacaktır. Millî egemenliğin 100. yılında M. Kemal Atatürk başta olmak üzere kurucu meclisin tüm üyelerini rahmet ve minnetle anıyorum ."dedi.

Beşeylül ilkokulu 3. sınıf öğrencisi Bade Çiloğlu (8) ve Celal Şükrü Sayınsoy İlkokulu 1. Sınıf öğrencisi Salih Süleyman Erdoğan (7)  sürprizden dolayı çok mutlu olduklarını belirterek,  Alaşehir vefa sosyal destek ekibine teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.