ALAŞEHİR’ DE 4 PROJE BİRDEN KABUL GÖRDÜ

EĞİTİM 13.07.2018 - 09:28, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

ALAŞEHİR’ DE 4 PROJE BİRDEN KABUL GÖRDÜ

Alaşehir Kaymakamlığı AB ve Proje Ofisi koordinatörlüğünde hazırlanan 4 proje daha başarılı bulunarak, kabul gördü. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın 2018/1 Gençlik Projeleri Destek Özel Çağrı Programı kapsamında, 10 proje hazırlanırken, 4'ü başarılı bulundu.
Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın 2018/1 Gençlik Projeleri Destek Özel Çağrı Programı kapsamında Alaşehir Kaymakamlığı AB  ve  Proje Ofisi koordinatörlüğünde hazırlanan; Ahmet Altan Anadolu Lisesi Müdürlüğü’nün “ Kadına Sessizsiniz”, İMKB Ticaret Lisesi Müdürlüğü’nün “ Tiyatro İle Bağlan Hayata”, Şehit Evren Kara Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü’nün “ Ata Sporumuz Güreş”, Atatürk Anadolu Lisesi Müdürlüğü’nün “ Doğada Hayat Var ” isimli projeleri Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başarılı görülerek destek almaya hak kazandı UÇGUN: PROJELER GENÇLERİMİZİN UFKUNU AÇACAKTIR Konuya ilişkin açıklama yapan İlçe Kaymakamı Abdullah Uçgun; “ Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın 2018/1 Gençlik Projeleri Destek Özel Çağrı Programı 3 ana başlık altında çağrıya çıktığını belirterek, "İlçemizde hazırlanan toplam 10 projeden 4’ü kabul görmüştür. Bu projeler ile gençlerin evrensel ve insanî değerlere sahip, milli ve manevi değerlerine bağlı, toplumsal hayata aktif katılan, temel hak ve hürriyetlerini etkin bir biçimde kullanan ve uluslararası alanda akranlarıyla rekabet edebilecek seviyede bireyler olarak, kendi potansiyellerini tam anlamıyla gerçekleştirebilecekleri imkân ve zemini oluşturmak amaçlanmaktadır."dedi. UÇGUN: PROJE EKİNE TEŞEKKÜR ETTİ Projelerin, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile yapılacak sözleşmeler sonucu oluşturulacak takvime göre uygulamaya konulacağını ifade eden Uçgun, "Bu projelerin İlçemizde ikamet eden gençlerimizin ufkunu açacağına inancım tamdır. Projelerin hazırlanmasında emeği geçen Kaymakamlığımız AB Proje Ofisi Sorumlumuza, Ahmet Altan Anadolu Lisesi Öğretmeni Cennet KÜÇÜKAĞA YILMAZ’a, İMKB Ticaret Lisesi Öğretmeni Eren CEYHAN’a Şehit Evren Kara Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmeni Halil ÇETİN’e ve Atatürk Anadolu Lisesi Öğretmeni Uğur ALKAN’a teşekkür ederim.”dedi.
Alaşehir Kaymakamlığı AB ve Proje Ofisi koordinatörlüğünde hazırlanan 4 proje daha başarılı bulunarak, kabul gördü. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın 2018/1 Gençlik Projeleri Destek Özel Çağrı Programı kapsamında, 10 proje hazırlanırken, 4'ü başarılı bulundu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın 2018/1 Gençlik Projeleri Destek Özel Çağrı Programı kapsamında Alaşehir Kaymakamlığı AB  ve  Proje Ofisi koordinatörlüğünde hazırlanan; Ahmet Altan Anadolu Lisesi Müdürlüğü’nün “ Kadına Sessizsiniz”, İMKB Ticaret Lisesi Müdürlüğü’nün “ Tiyatro İle Bağlan Hayata”, Şehit Evren Kara Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü’nün “ Ata Sporumuz Güreş”, Atatürk Anadolu Lisesi Müdürlüğü’nün “ Doğada Hayat Var ” isimli projeleri Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başarılı görülerek destek almaya hak kazandı

UÇGUN: PROJELER GENÇLERİMİZİN UFKUNU AÇACAKTIR

Konuya ilişkin açıklama yapan İlçe Kaymakamı Abdullah Uçgun; “ Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın 2018/1 Gençlik Projeleri Destek Özel Çağrı Programı 3 ana başlık altında çağrıya çıktığını belirterek, "İlçemizde hazırlanan toplam 10 projeden 4’ü kabul görmüştür. Bu projeler ile gençlerin evrensel ve insanî değerlere sahip, milli ve manevi değerlerine bağlı, toplumsal hayata aktif katılan, temel hak ve hürriyetlerini etkin bir biçimde kullanan ve uluslararası alanda akranlarıyla rekabet edebilecek seviyede bireyler olarak, kendi potansiyellerini tam anlamıyla gerçekleştirebilecekleri imkân ve zemini oluşturmak amaçlanmaktadır."dedi.

UÇGUN: PROJE EKİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Projelerin, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile yapılacak sözleşmeler sonucu oluşturulacak takvime göre uygulamaya konulacağını ifade eden Uçgun, "Bu projelerin İlçemizde ikamet eden gençlerimizin ufkunu açacağına inancım tamdır. Projelerin hazırlanmasında emeği geçen Kaymakamlığımız AB Proje Ofisi Sorumlumuza, Ahmet Altan Anadolu Lisesi Öğretmeni Cennet KÜÇÜKAĞA YILMAZ’a, İMKB Ticaret Lisesi Öğretmeni Eren CEYHAN’a Şehit Evren Kara Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmeni Halil ÇETİN’e ve Atatürk Anadolu Lisesi Öğretmeni Uğur ALKAN’a teşekkür ederim.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.