ALAŞEHİR’DE 76 İÇME SUYU DEPOSU YENİLENDİ

GÜNDEM 26.09.2019 - 10:04, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

ALAŞEHİR’DE 76 İÇME SUYU DEPOSU YENİLENDİ

MASKİ Genel Müdürlüğü, Alaşehir ilçesinde 76 adet içme suyu deposu ile 23 adet terfi binasında bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını tamamladı. Hayata geçirilen çalışma ile hanelere daha sağlıklı ve kesintisiz içme suyu ulaşması sağlanırken depolara 2 milyon 625 bin TL yatırım yapıldı.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, hanelere daha sağlıklı içme suyu ulaştırmak için yoğun mesai harcıyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen içme suyu depolarındaki tadilat çalışmaları kapsamında Alaşehir ilçesinde 76 adet içme suyu deposu ile 23 adet terfi binasındaki bakım onarım işi tamamlandı. İçme suyu depolarının tadilatlarına 2 milyon 625 bin TL yatırım yapıldı.  İçme suyu depolarında manevra odalarından dış cephelere, yalıtım sisteminden fayans döşemesine kadar birçok alan yenilendi. Ayrıca, himaye çiti ile çevrilen depolara dışarıdan müdahale edilmesinin de önüne geçildi. Yürütülen çalışmalar sayesinde hanelere daha sağlıklı ve kesintisiz içme suyu ulaşması sağlandı. DAHA YAŞANILABİLİR BİR MANİSA İÇİN MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, daha yaşanılabilir bir Manisa için çalıştıklarını ifade ederek, “İl genelinde vatandaşlarımıza daha sağlıklı içme suyu temin etmek amacıyla yoğun mesai harcıyoruz. Alaşehir’de de kısa süre içerisinde yaptığımız yatırımlarla içme suyu depolarında yürüttüğümüz bakım onarım çalışmalarını tamamladık. Refah seviyesi yüksek bir Manisa için emin adımlarla ilerliyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda 17 ilçede çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.”dedi.
MASKİ Genel Müdürlüğü, Alaşehir ilçesinde 76 adet içme suyu deposu ile 23 adet terfi binasında bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını tamamladı. Hayata geçirilen çalışma ile hanelere daha sağlıklı ve kesintisiz içme suyu ulaşması sağlanırken depolara 2 milyon 625 bin TL yatırım yapıldı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, hanelere daha sağlıklı içme suyu ulaştırmak için yoğun mesai harcıyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen içme suyu depolarındaki tadilat çalışmaları kapsamında Alaşehir ilçesinde 76 adet içme suyu deposu ile 23 adet terfi binasındaki bakım onarım işi tamamlandı. İçme suyu depolarının tadilatlarına 2 milyon 625 bin TL yatırım yapıldı.  İçme suyu depolarında manevra odalarından dış cephelere, yalıtım sisteminden fayans döşemesine kadar birçok alan yenilendi. Ayrıca, himaye çiti ile çevrilen depolara dışarıdan müdahale edilmesinin de önüne geçildi. Yürütülen çalışmalar sayesinde hanelere daha sağlıklı ve kesintisiz içme suyu ulaşması sağlandı.

DAHA YAŞANILABİLİR BİR MANİSA İÇİN

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, daha yaşanılabilir bir Manisa için çalıştıklarını ifade ederek, “İl genelinde vatandaşlarımıza daha sağlıklı içme suyu temin etmek amacıyla yoğun mesai harcıyoruz. Alaşehir’de de kısa süre içerisinde yaptığımız yatırımlarla içme suyu depolarında yürüttüğümüz bakım onarım çalışmalarını tamamladık. Refah seviyesi yüksek bir Manisa için emin adımlarla ilerliyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda 17 ilçede çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.