Alaşehir'de 'Adalet Ormanı' oluşturuldu

26.03.2019 - 16:56, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Alaşehir'de 'Adalet Ormanı' oluşturuldu

Alaşehir Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğünce "Adalet Ormanı" oluşturuldu. Narlıdere Mahallesinde düzenlenen etkinlikte denetimli serbestlik yükümlüleri Alaşehir Orman İşletme Şefliğinden temin edilen çam fidanlarını toprakla buluşturdu.
Adalet Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığı arasında yapılan protokol çerçevesinde, Alaşehir Narlıdere Mahallesi Bahadır orman yolu mevkiindeki alan denetimli serbestlik hükümlüleri tarafından ağaçlandırılmaya başlandı. PROJE, TÜM TÜRKİYE'DE HAYATA GEÇİRİLİYOR Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Tahsin Kahraman, etkinlikte yaptığı konuşmada, bakanlıklar arasında yapılan protokol kapsamında ağaç dikim çalışmasının 81 il ve tüm İlçelerde başladığını söyledi. Oluşturacakları ormanlık alanlarla bir yandan ülke ekonomisine ve doğaya katkıda bulunacak, bir yandan da hükümlüleri faydalı bir işte çalıştırarak onları topluma kazandırmada yol almış olacaklarını ifade eden Kahraman, destek ve katkı sağlayan herkese teşekkür etti. UÇGUN: ÖRNEK BİR PROJE OLDU Törene katılan Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, "Bizler görevimiz nedeniyle bir gün başka yerlere atanırız ama burada diktiğimiz büyür, gelişir yıllarca toprakla bütünleşir. Bu nedenle Adalet Ormanı oluşturmasına katılan Alaşehir Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Tahsin Kahraman, Alaşehir İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Zorpuzan, Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, Alaşehir İlçe Müftüsü Necati Kara, Alaşehir Sosyal Hizmetler Müdürü Nevzat Bakay, Alaşehir M tipi kapalı cezaevi müdürü Mesut Duyar, savcılar, hakimler, denetimli serbestlik personelleri ile sivil toplum kuruluşları ve yükümlülere teşekkür ederim."dedi. Oluşturulan Adalet Ormanı alanında Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, adliye personeli ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
Alaşehir Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğünce "Adalet Ormanı" oluşturuldu. Narlıdere Mahallesinde düzenlenen etkinlikte denetimli serbestlik yükümlüleri Alaşehir Orman İşletme Şefliğinden temin edilen çam fidanlarını toprakla buluşturdu.

Adalet Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığı arasında yapılan protokol çerçevesinde, Alaşehir Narlıdere Mahallesi Bahadır orman yolu mevkiindeki alan denetimli serbestlik hükümlüleri tarafından ağaçlandırılmaya başlandı.

PROJE, TÜM TÜRKİYE'DE HAYATA GEÇİRİLİYOR

Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Tahsin Kahraman, etkinlikte yaptığı konuşmada, bakanlıklar arasında yapılan protokol kapsamında ağaç dikim çalışmasının 81 il ve tüm İlçelerde başladığını söyledi. Oluşturacakları ormanlık alanlarla bir yandan ülke ekonomisine ve doğaya katkıda bulunacak, bir yandan da hükümlüleri faydalı bir işte çalıştırarak onları topluma kazandırmada yol almış olacaklarını ifade eden Kahraman, destek ve katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

UÇGUN: ÖRNEK BİR PROJE OLDU

Törene katılan Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, "Bizler görevimiz nedeniyle bir gün başka yerlere atanırız ama burada diktiğimiz büyür, gelişir yıllarca toprakla bütünleşir. Bu nedenle Adalet Ormanı oluşturmasına katılan Alaşehir Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Tahsin Kahraman, Alaşehir İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Zorpuzan, Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, Alaşehir İlçe Müftüsü Necati Kara, Alaşehir Sosyal Hizmetler Müdürü Nevzat Bakay, Alaşehir M tipi kapalı cezaevi müdürü Mesut Duyar, savcılar, hakimler, denetimli serbestlik personelleri ile sivil toplum kuruluşları ve yükümlülere teşekkür ederim."dedi.

Oluşturulan Adalet Ormanı alanında Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, adliye personeli ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.