Alaşehir'de bir jeotermal kaynak sahası daha ihale edilecek

GÜNDEM 16.03.2017 - 08:41, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Alaşehir'de bir jeotermal kaynak sahası daha ihale edilecek

Manisa Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Alaşehir, Salihli (2), Sarıgöl, Ahmetli ve Saruhanlıdaki jeotermal kaynak arama sahaları için 30 Mart 2017 tarihinde ihale düzenledi.
Hükümetin enerji açığını kapatma kapsamında başlattığı çalışmalar devam ediyor. Alaşehir'de kurulan ve kurma aşamasında olan jeotermal santrallerin ardından şimdi de Manisa'da 5 ilçedeki 6 jeotermal kaynak arama sahası için açık teklif yoluyla ihaleye çıkılıyor.   ARAMA RUHSATLARI 3 YIL SÜRELİ OLACAK   Manisa Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığının konuya ilişkin ihale ilanı resmi gazetede yayımlandı. Alaşehir, Sarıgöl, Ahmetli  ve Saruhanlı ilçelerinde birer ve Salihli ilçesindeki iki jeotermal kaynak arama sahası için Manisa Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığında 30.03.2017 Perşembe günü saat 14.00’da ihale yapılacak. Muhammen bedelleri 46 bin lirayla 95 bin lira arasında belirlenen kaynak arama sahalarının arama ihalelerinde arama ruhsatı 3 yıl süreli olacak.
Manisa Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Alaşehir, Salihli (2), Sarıgöl, Ahmetli ve Saruhanlıdaki jeotermal kaynak arama sahaları için 30 Mart 2017 tarihinde ihale düzenledi.

Hükümetin enerji açığını kapatma kapsamında başlattığı çalışmalar devam ediyor. Alaşehir'de kurulan ve kurma aşamasında olan jeotermal santrallerin ardından şimdi de Manisa'da 5 ilçedeki 6 jeotermal kaynak arama sahası için açık teklif yoluyla ihaleye çıkılıyor.

 

ARAMA RUHSATLARI 3 YIL SÜRELİ OLACAK

 

Manisa Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığının konuya ilişkin ihale ilanı resmi gazetede yayımlandı. Alaşehir, Sarıgöl, Ahmetli  ve Saruhanlı ilçelerinde birer ve Salihli ilçesindeki iki jeotermal kaynak arama sahası için Manisa Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığında 30.03.2017 Perşembe günü saat 14.00’da ihale yapılacak. Muhammen bedelleri 46 bin lirayla 95 bin lira arasında belirlenen kaynak arama sahalarının arama ihalelerinde arama ruhsatı 3 yıl süreli olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.