ALAŞEHİR’DE DİLLERE DESTEN SÜNNET

02.07.2019 - 09:22, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

ALAŞEHİR’DE DİLLERE DESTEN SÜNNET

Türkiye yaş sebze meyve ihracat şampiyonu eski belediye başkanı iş adamı Ali Uçak’ın oğlu Muhammet Yasin Uçak’ın sünnet töreni iş dünyası, siyasi , spor,bürokrat ve üreticileri bir araya getirdi.
Uçak Kardeşlere ait  yaş sebze ve meyve işletmeleri sahasında yapılan sünnet törenine eski bakanlardan Cavit Çağlar, MHP Manisa milletvekili  Erkan Akçay, Manisa Büyükşehir Belediye başkanı Cengiz Ergün, İş adamı Rıza Akça, iş adamı Sezgin Baran Korkmaz, çevre ilçeler belediye başkanları, İzmir ve Manisa il emniyet ve il jandarma komutanları, futbolcu Tanju Çolak, Almanya, İngiltere, Amerika, Azerbeycan, Rusya gibi 14 yabancı ülkeden davetli  ve üreticiler katıldı.  Sibel Can sevilen şarkılarını seslendirdi. Ali Uçak ve eşi Selma Uçak misafirleri kapıda karşılayarak, hoş geldiniz dedi. Yaş sebze ve meyve ihracatçısı, yaş sebze meyve ihracatında  Türkiye şampiyonu olan Ali Uçak’ın oğlu Muhammet Yasin Uçak, erkekliğe ilk adımını  attı. Alaşehir’de faailyet gösteren yaş sebze ve meyve işleme tesisleri sahasında yapılan sünnet törenine 4 bin davetli katıldı. Alaşehir’de en kalabalık sünnet töreni olması açısından dillere desten bir törende 700 personel hizmet etti. Sünnet törenine siyaset, ekonomi, spor, bürokrat ve üreticiler katıldılar. Ali  Uçak eşi Selma, kızları Zümra, Gülistan,Beyza ve oğlu Muhammet Yasin ile  sahneye çıkarak, davetlilere  sünnet törenine katıldıkları için teşekkür konuşması yaptı. TANJU ÇOLAK İMZALI FORMA HEDİYE ETTİ Sünnet törenine katılan Milli futbolcu  Tanju Çolak, sahneye çıkarak ”Bu gece için Muhammet Yasin’e bir sürpriz hazırladım. Muhammet Yasin’in hasta bir Galatasaray taraftarı olduğunu öğrendim. Bunun üzerine Galatasaray formasını, Galatasaraylı futbolcuların tamamına imzalattırdım ve Muhammet Yasin’e hediye getirdim.”dedi. İmzalı formayı Muhammet Yasin’e hediye etti. Sünnet  töreninde sahne alan Sibel Can sevilen şarkılarını seslendirdi.
Türkiye yaş sebze meyve ihracat şampiyonu eski belediye başkanı iş adamı Ali Uçak’ın oğlu Muhammet Yasin Uçak’ın sünnet töreni iş dünyası, siyasi , spor,bürokrat ve üreticileri bir araya getirdi.

Uçak Kardeşlere ait  yaş sebze ve meyve işletmeleri sahasında yapılan sünnet törenine eski bakanlardan Cavit Çağlar, MHP Manisa milletvekili  Erkan Akçay, Manisa Büyükşehir Belediye başkanı Cengiz Ergün, İş adamı Rıza Akça, iş adamı Sezgin Baran Korkmaz, çevre ilçeler belediye başkanları, İzmir ve Manisa il emniyet ve il jandarma komutanları, futbolcu Tanju Çolak, Almanya, İngiltere, Amerika, Azerbeycan, Rusya gibi 14 yabancı ülkeden davetli  ve üreticiler katıldı.  Sibel Can sevilen şarkılarını seslendirdi. Ali Uçak ve eşi Selma Uçak misafirleri kapıda karşılayarak, hoş geldiniz dedi.

Yaş sebze ve meyve ihracatçısı, yaş sebze meyve ihracatında  Türkiye şampiyonu olan Ali Uçak’ın oğlu Muhammet Yasin Uçak, erkekliğe ilk adımını  attı. Alaşehir’de faailyet gösteren yaş sebze ve meyve işleme tesisleri sahasında yapılan sünnet törenine 4 bin davetli katıldı. Alaşehir’de en kalabalık sünnet töreni olması açısından dillere desten bir törende 700 personel hizmet etti. Sünnet törenine siyaset, ekonomi, spor, bürokrat ve üreticiler katıldılar. Ali  Uçak eşi Selma, kızları Zümra, Gülistan,Beyza ve oğlu Muhammet Yasin ile  sahneye çıkarak, davetlilere  sünnet törenine katıldıkları için teşekkür konuşması yaptı.

TANJU ÇOLAK İMZALI FORMA HEDİYE ETTİ

Sünnet törenine katılan Milli futbolcu  Tanju Çolak, sahneye çıkarak ”Bu gece için Muhammet Yasin’e bir sürpriz hazırladım. Muhammet Yasin’in hasta bir Galatasaray taraftarı olduğunu öğrendim. Bunun üzerine Galatasaray formasını, Galatasaraylı futbolcuların tamamına imzalattırdım ve Muhammet Yasin’e hediye getirdim.”dedi. İmzalı formayı Muhammet Yasin’e hediye etti.

Sünnet  töreninde sahne alan Sibel Can sevilen şarkılarını seslendirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.