Alaşehir'de Dyned Birincisi 19 Mayıs Ortaokulu

EĞİTİM 03.06.2016 - 09:37, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Alaşehir'de Dyned Birincisi 19 Mayıs Ortaokulu

Manisa Valiliğinin il genelinde uygulamaya koyduğu İngilizce Dil Eğitim Sistemi olan DynEd projesinin sona erdiği Nisan ayı değerlendirmelerine göre Alaşehir 19 Mayıs Ortaokulu okul ve öğrenci bazında ilçe birincisi oldu.
Okulda düzenlenen törene katılan Alaşehir ilçesi DynEd koordinatör yardımcısı İngilizce Öğretmeni Musa Yıldırım, 19 Mayıs Ortaokulu'nun DynEd projesinde puan ortalaması açısından ilçe birincisi olduğunu belirterek, "Öğrencileri ve öğrencilerin bu başarıya ulaşmasında emeği olan öğretmenleri tebrik ediyorum. Öğrenmek için, sorumluluk almak gerekir, burada da öğretmen ve öğrenciler bu sorumluluğu almanın en güzel örneğini göstermiştir. Emeği geçen herkesi kutluyorum." dedi. BİRİNCİLER ÖDÜLLERİNİ ALDI Alaşehir 19 Mayıs Ortaokulu idaresi tarafından İngilizce Dil Eğitim Sistemi DynEd projesinde en yüksek puanları alarak dereceye giren, 5-A sınıfından Bilge Hanım Eroğlu, 6-A sınıfından Aysima Ceren Kılınç, 6-B sınıfından Batuhan Şen ve 7-A sınıfından Cansu Şimşek'e birer adet paten hediye edildi. Ayrıca DynEd projesindeki First English bölümünü bitirdiği için 7-A sınıfından Buse Akargöl'e de paten hediye edildi.   İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİNE PLAKET   7-A sınıfından Cansu Şimşek sınıf birincisi olarak paten ödülünün yanı sıra okul birincisi olması nedeniyle dizüstü bilgisayarla da ödüllendirildi. Okul Müdürü Doğan Şavur, öğrencileri DynEd çalışma sistemini öğretip onları çalışmaya teşvik ederek okulun ilçe birincisi olmasında büyük emeği olan 19 Mayıs Ortaokulu DynEd sorumlusu İngilizce öğretmeni Emine Şahin'i de plaketle ödüllendirdi.   ŞAVUR, "HİÇBİR ÇABA, EMEK VE AZİM KARŞILIKSIZ BIRAKILMAMALI"   Okul Müdürü Doğan Şavur, "Eğitim öğretim yılı başında, Alaşehir Kaymakamlığı ile bazı sivil toplum kuruluşları arasında Manisa Valiliğinin projesi olan DynEd Dil Eğitim Sistemi'nde en yüksek puan alan öğrencilerin ödüllendirilmesi konusunda bir protokol imzalanmıştı. Okulumuzdan 5 öğrenci dereceye girmiştir. Okul olarak öğrencilerimizin başarısını değerlendirmek istedik. Hiçbir çaba, emek ve azim karşılıksız bırakılmamalı, hak edene karşılığı verilmelidir. Ünlü Fransız yazarı Balzac bir sözünde, 'Bilginin efendisi olmak için çalışmanın kölesi olmak gerekir' der. Bizim insanımıza güvenildiğinde, köstek değil destek olunduğunda, yolu engellenmeyip yol açıldığında başaramayacağı hiçbir şey yoktur. Dereceye girerek ödül alan öğrencilerimizin yanı sıra büyük bir azim ve yüksek bir inançla çalışmalarını sürdürerek DynEd projesinde aktif olan bütün öğrencilerimi tebrik ediyor, gelecek yıl hepinizin çalışmalarınızla ödüllere talip olacağınıza inanıyorum."dedi. Sitemizde yer alan haber ve fotoğraflar kaynak belirtilerek de olsa kullanılamaz. Kullanılması durumunda yasal yollara başvurulacaktır
Manisa Valiliğinin il genelinde uygulamaya koyduğu İngilizce Dil Eğitim Sistemi olan DynEd projesinin sona erdiği Nisan ayı değerlendirmelerine göre Alaşehir 19 Mayıs Ortaokulu okul ve öğrenci bazında ilçe birincisi oldu.

Okulda düzenlenen törene katılan Alaşehir ilçesi DynEd koordinatör yardımcısı İngilizce Öğretmeni Musa Yıldırım, 19 Mayıs Ortaokulu'nun DynEd projesinde puan ortalaması açısından ilçe birincisi olduğunu belirterek, "Öğrencileri ve öğrencilerin bu başarıya ulaşmasında emeği olan öğretmenleri tebrik ediyorum. Öğrenmek için, sorumluluk almak gerekir, burada da öğretmen ve öğrenciler bu sorumluluğu almanın en güzel örneğini göstermiştir. Emeği geçen herkesi kutluyorum." dedi.

BİRİNCİLER ÖDÜLLERİNİ ALDI

Alaşehir 19 Mayıs Ortaokulu idaresi tarafından İngilizce Dil Eğitim Sistemi DynEd projesinde en yüksek puanları alarak dereceye giren, 5-A sınıfından Bilge Hanım Eroğlu, 6-A sınıfından Aysima Ceren Kılınç, 6-B sınıfından Batuhan Şen ve 7-A sınıfından Cansu Şimşek'e birer adet paten hediye edildi. Ayrıca DynEd projesindeki First English bölümünü bitirdiği için 7-A sınıfından Buse Akargöl'e de paten hediye edildi.

 

İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİNE PLAKET

 

7-A sınıfından Cansu Şimşek sınıf birincisi olarak paten ödülünün yanı sıra okul birincisi olması nedeniyle dizüstü bilgisayarla da ödüllendirildi. Okul Müdürü Doğan Şavur, öğrencileri DynEd çalışma sistemini öğretip onları çalışmaya teşvik ederek okulun ilçe birincisi olmasında büyük emeği olan 19 Mayıs Ortaokulu DynEd sorumlusu İngilizce öğretmeni Emine Şahin'i de plaketle ödüllendirdi.

 

ŞAVUR, "HİÇBİR ÇABA, EMEK VE AZİM KARŞILIKSIZ BIRAKILMAMALI"

 

Okul Müdürü Doğan Şavur, "Eğitim öğretim yılı başında, Alaşehir Kaymakamlığı ile bazı sivil toplum kuruluşları arasında Manisa Valiliğinin projesi olan DynEd Dil Eğitim Sistemi'nde en yüksek puan alan öğrencilerin ödüllendirilmesi konusunda bir protokol imzalanmıştı. Okulumuzdan 5 öğrenci dereceye girmiştir. Okul olarak öğrencilerimizin başarısını değerlendirmek istedik. Hiçbir çaba, emek ve azim karşılıksız bırakılmamalı, hak edene karşılığı verilmelidir. Ünlü Fransız yazarı Balzac bir sözünde, 'Bilginin efendisi olmak için çalışmanın kölesi olmak gerekir' der. Bizim insanımıza güvenildiğinde, köstek değil destek olunduğunda, yolu engellenmeyip yol açıldığında başaramayacağı hiçbir şey yoktur. Dereceye girerek ödül alan öğrencilerimizin yanı sıra büyük bir azim ve yüksek bir inançla çalışmalarını sürdürerek DynEd projesinde aktif olan bütün öğrencilerimi tebrik ediyor, gelecek yıl hepinizin çalışmalarınızla ödüllere talip olacağınıza inanıyorum."dedi.

Sitemizde yer alan haber ve fotoğraflar kaynak belirtilerek de olsa kullanılamaz. Kullanılması durumunda yasal yollara başvurulacaktır

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.