ALAŞEHİR'DE EKMEK ZAMLANACAK MI?

YAŞAM 28.07.2018 - 09:31, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

ALAŞEHİR'DE EKMEK ZAMLANACAK MI?

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, ekmeğin kilogram fiyatının en fazla 5,75 lira olacağını söyledi.
Yeni tarifeye göre 1,25 TL'ten satılan ekmek 1.50 TL'den satılacak. Merak edilen konu ise zammın Alaşehir'de de uygulanıp, uygulanmayacağı. Bilindiği gibi Alaşehir'deki ekmek fiyatları metropol şehirlerle aynı durumda. 5 LİRA 75 KURUŞ AZAMİ FİYAT Balcı, "Ekmeğin 5 lira olan azami fiyatı, 5 lira 75 kuruşun üzerinde olmayacak. Yüzde 15 fiyat artışı söz konusu olacak."diye konuştu. Balcı, zam oranının illere göre değişebileceğini ifade etti ve zamların tezgaha ne kadar yansıyacağına odaların karar vereceğini aktardı. Federasyon Başkanı Halil Balcı, "Hiçbir yerde yüzde 15'ten fazla artış olmayacak."şeklinde konuştu. ALAŞEHİRLİ FIRINCILAR NE YAPACK? SÖZ KONUSU AÇIKLAMANIN ARDINDAN GÖZLER, ALAŞEHİR'DEKİ FIRINCILARA ÇEVRİLDİ. ALAŞEHİR'DE EKMEK FİYATLARI METROPOL ŞEHİRLERLE AYNI. YENİ YÜZDE 15'LİK ZAMMIN İLÇEDE UYGULANIP UYGULANMAYACAĞI ŞİMDİDEN MERAK KONUSU OLDU. 250 GRAMLIK EKEMK İSTANBUL'DA DA, ALAŞEHİR'DE DE 1.25 TL'DEN SATILIYOR.
Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, ekmeğin kilogram fiyatının en fazla 5,75 lira olacağını söyledi.

Yeni tarifeye göre 1,25 TL'ten satılan ekmek 1.50 TL'den satılacak. Merak edilen konu ise zammın Alaşehir'de de uygulanıp, uygulanmayacağı. Bilindiği gibi Alaşehir'deki ekmek fiyatları metropol şehirlerle aynı durumda.

5 LİRA 75 KURUŞ AZAMİ FİYAT

Balcı, "Ekmeğin 5 lira olan azami fiyatı, 5 lira 75 kuruşun üzerinde olmayacak. Yüzde 15 fiyat artışı söz konusu olacak."diye konuştu. Balcı, zam oranının illere göre değişebileceğini ifade etti ve zamların tezgaha ne kadar yansıyacağına odaların karar vereceğini aktardı. Federasyon Başkanı Halil Balcı, "Hiçbir yerde yüzde 15'ten fazla artış olmayacak."şeklinde konuştu.

ALAŞEHİRLİ FIRINCILAR NE YAPACK?

SÖZ KONUSU AÇIKLAMANIN ARDINDAN GÖZLER, ALAŞEHİR'DEKİ FIRINCILARA ÇEVRİLDİ. ALAŞEHİR'DE EKMEK FİYATLARI METROPOL ŞEHİRLERLE AYNI. YENİ YÜZDE 15'LİK ZAMMIN İLÇEDE UYGULANIP UYGULANMAYACAĞI ŞİMDİDEN MERAK KONUSU OLDU. 250 GRAMLIK EKEMK İSTANBUL'DA DA, ALAŞEHİR'DE DE 1.25 TL'DEN SATILIYOR.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.