Alaşehir’de Hayal Gibi Yatırımlar Gerçek Oldu

23.01.2020 - 09:50, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Alaşehir’de Hayal Gibi Yatırımlar Gerçek Oldu

MASKİ Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında Alaşehir ilçesinde alt ve üstyapı işlerini tamamladı. İlçede 7 mahalleye 110 kilometre içme suyu ve kanalizasyon hattı ile 350 bin metrekare kilit parke taş döşendi. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, yapılan 28 milyon TL’lik yatırım ile 7 mahallenin altıyla üstüyle yepyeni bir görünüme kavuştuğunu söyledi.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi ile hem köyden hem de belde durumundan mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinde alt ve üstyapı çalışmaları gerçekleştiriyor. Alaşehir ilçesinde de başlatılan proje kapsamında; Akkeçili, Çağlayan, Çakırcaali, Çeşneli, Erenköy, Girelli ve Örencik’te alt ve üstyapı çalışmaları tamamlandı. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı tarafından 7 mahallede 110 kilometre içme suyu ve kanalizasyon hattı modernize edildi. Altyapı çalışmalarının ardından başlayan 350 bin metrekarelik üstyapı işinin de tamamlanmasıyla mahallelerde yıllardır beklenen dönüşüm yaşandı. 28 milyon TL’lik yatırımda ihtiyaç duyulan mahallelerde içme suyu deposu ile foseptik imalatları da yapıldı. 101 Mahalle Projesi kapsamında ilçede 8 mahallede 103 kilometre içme suyu ve kanalizasyon hattı döşenmişti. KAVAKLIDERE VE YEŞİLYURT’TA ÜSTYAPI ÇALIŞMASI BAŞLAYACAK İlçede belde durumundan mahalleye dönüşen Kavaklıdere ve Yeşilyurt Mahallelerinde de altyapı çalışması gerçekleştirildi. İki mahallede toplamda 115 kilometre içme suyu hattı sağlıklı hale getirildi. Mahallelerin tam anlamıyla dönüşümünün sağlanması için yapılacak kilit parke çalışması için de yüklenici firmaya yer teslimi yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün daha önce verdiği üstyapı müjdesi sonrasında çalışmaların kısa bir süre içerisinde başlayacağı öğrenildi. “MANİSAMIZIN KALKINMASI İÇİN HAYATA GEÇİRDİĞİMİZ PROJELERİMİZ ORTADA” Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, il genelinde önemli projeleri hayata geçirdiklerini ifade ederek, ayrım gözetmeksizin 17 ilçeye hizmet götürdüklerini vurguladı. Başkan Ergün, “Manisamızın kalkınması için hayata geçirdiğimiz projelerimiz ortada. Bu kapsamda, gece gündüz demeden çalıştığımız ilçelerden biri de Alaşehir. 101 Mahalle Projesi ile ilçemize 103 kilometre altyapı inşa ettik. Ardından başladığımız 154 Mahalle Projesinde de 110 kilometre altyapı, 350 bin metrekare de üstyapı işini noktaladık. Köyden ve beldeden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinin merkez mahallelerden farkı kalmaması için çıktığımız yolda emin adımlarla ilerliyoruz. 17 ilçenin de tam anlamıyla dönüşümü için vatandaşımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.
MASKİ Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında Alaşehir ilçesinde alt ve üstyapı işlerini tamamladı. İlçede 7 mahalleye 110 kilometre içme suyu ve kanalizasyon hattı ile 350 bin metrekare kilit parke taş döşendi. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, yapılan 28 milyon TL’lik yatırım ile 7 mahallenin altıyla üstüyle yepyeni bir görünüme kavuştuğunu söyledi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi ile hem köyden hem de belde durumundan mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinde alt ve üstyapı çalışmaları gerçekleştiriyor. Alaşehir ilçesinde de başlatılan proje kapsamında; Akkeçili, Çağlayan, Çakırcaali, Çeşneli, Erenköy, Girelli ve Örencik’te alt ve üstyapı çalışmaları tamamlandı. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı tarafından 7 mahallede 110 kilometre içme suyu ve kanalizasyon hattı modernize edildi. Altyapı çalışmalarının ardından başlayan 350 bin metrekarelik üstyapı işinin de tamamlanmasıyla mahallelerde yıllardır beklenen dönüşüm yaşandı. 28 milyon TL’lik yatırımda ihtiyaç duyulan mahallelerde içme suyu deposu ile foseptik imalatları da yapıldı. 101 Mahalle Projesi kapsamında ilçede 8 mahallede 103 kilometre içme suyu ve kanalizasyon hattı döşenmişti.

KAVAKLIDERE VE YEŞİLYURT’TA ÜSTYAPI ÇALIŞMASI BAŞLAYACAK

İlçede belde durumundan mahalleye dönüşen Kavaklıdere ve Yeşilyurt Mahallelerinde de altyapı çalışması gerçekleştirildi. İki mahallede toplamda 115 kilometre içme suyu hattı sağlıklı hale getirildi. Mahallelerin tam anlamıyla dönüşümünün sağlanması için yapılacak kilit parke çalışması için de yüklenici firmaya yer teslimi yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün daha önce verdiği üstyapı müjdesi sonrasında çalışmaların kısa bir süre içerisinde başlayacağı öğrenildi.

“MANİSAMIZIN KALKINMASI İÇİN HAYATA GEÇİRDİĞİMİZ PROJELERİMİZ ORTADA”

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, il genelinde önemli projeleri hayata geçirdiklerini ifade ederek, ayrım gözetmeksizin 17 ilçeye hizmet götürdüklerini vurguladı. Başkan Ergün, “Manisamızın kalkınması için hayata geçirdiğimiz projelerimiz ortada. Bu kapsamda, gece gündüz demeden çalıştığımız ilçelerden biri de Alaşehir. 101 Mahalle Projesi ile ilçemize 103 kilometre altyapı inşa ettik. Ardından başladığımız 154 Mahalle Projesinde de 110 kilometre altyapı, 350 bin metrekare de üstyapı işini noktaladık. Köyden ve beldeden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinin merkez mahallelerden farkı kalmaması için çıktığımız yolda emin adımlarla ilerliyoruz. 17 ilçenin de tam anlamıyla dönüşümü için vatandaşımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.