ALAŞEHİR’DE KAZA 7 YARALI

GÜNDEM 08.09.2017 - 09:41, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

ALAŞEHİR’DE KAZA 7 YARALI

Alaşehir – Salihli Karayolu Kavaklıdere kavşağında meydana gelen kazada 7 kişi yaralandı. Yaralılar Sallihli’de çeşitli hastanelerde tedavi altına alındılar.
Alaşehir'de, Hüseyin Özdemir yönetimindeki otomobil aynı yöne giden ve kontrolsüz dönüş yapan traktöre arkadan çarptı. Kazada, otomobilde ve traktörde bulunan toplam 7 kişi yaralandı.   Kaza, önceki gün gece saat 23.00 sıralarında Salihli Karayolu Kavaklıdere Kavşağı'nda meydana geldi. Alaşehir'den Salihli yönüne giden Hüseyin Özdemir yönetimindeki 45 HC 8929 plakalı otomobil, aynı yönde giden ve kontrolsüz dönüş yapan Fahrettin Koli yönetimindeki 45 ZU 391 plakalı traktöre arkadan çarptı. Çarpışmanın etkisiyle traktör ve arkasında bağlı römork şarampole yuvarlandı. Kazada, otomobil sürücüsü Özdemir ile aynı araçta bulunan Bilal Özdemir ve traktör sürücüsü Koli ile traktör römorkunda bulunan Nazife Porsuk, Nesrin Porsuk, Hatice Çınar, Mert Kurt yaralandı. Kazayı gören diğer sürücüler durumu sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri yaralıları ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırdı. Tedaviye alınan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı ifade edildi. Jandarmanın olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.
Alaşehir – Salihli Karayolu Kavaklıdere kavşağında meydana gelen kazada 7 kişi yaralandı. Yaralılar Sallihli’de çeşitli hastanelerde tedavi altına alındılar.

Alaşehir'de, Hüseyin Özdemir yönetimindeki otomobil aynı yöne giden ve kontrolsüz dönüş yapan traktöre arkadan çarptı. Kazada, otomobilde ve traktörde bulunan toplam 7 kişi yaralandı.  

Kaza, önceki gün gece saat 23.00 sıralarında Salihli Karayolu Kavaklıdere Kavşağı'nda meydana geldi. Alaşehir'den Salihli yönüne giden Hüseyin Özdemir yönetimindeki 45 HC 8929 plakalı otomobil, aynı yönde giden ve kontrolsüz dönüş yapan Fahrettin Koli yönetimindeki 45 ZU 391 plakalı traktöre arkadan çarptı. Çarpışmanın etkisiyle traktör ve arkasında bağlı römork şarampole yuvarlandı. Kazada, otomobil sürücüsü Özdemir ile aynı araçta bulunan Bilal Özdemir ve traktör sürücüsü Koli ile traktör römorkunda bulunan Nazife Porsuk, Nesrin Porsuk, Hatice Çınar, Mert Kurt yaralandı. Kazayı gören diğer sürücüler durumu sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri yaralıları ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırdı. Tedaviye alınan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı ifade edildi. Jandarmanın olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.