ALAŞEHİR'DE SPOR YATIRIMLARI HIZLA ARTIYOR

20.10.2021 - 08:48, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

ALAŞEHİR'DE SPOR YATIRIMLARI HIZLA ARTIYOR

Alaşehir Ak Parti ilçe teşkilatı öncülüğünde sportif yatırımlar hızla artmaya devam ediyor. Alaşehir Şehir Stadyumunun yenilenmesi projesiyle başlayan Spor yatırımlarına bir yenisi daha eklendi.
Spor yatırımları ile ilgili açıklama yapan Alaşehir Ak Parti ilçe başkanı Yaşar Demirel; “Mülkiyeti ve kullanım hakkı Gençlik ve Spor Bakanlığımızda olan İlçe Stadyumunun içerisine, Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından yapımı devam eden Gençlik Merkezi ve Yüzme Havuzunun arkasında kalan alana  basketbol, voleybol ve tenis kortunun yapımına başlandı.  2020 yılında Şehrimize başlattığımız Spor yatırımlarına bir yenisinin eklenmesinin mutluluğu içerisindeyiz. İlk olarak şehir stadyumunun yenilenmesi ile başladığımız yatırımlara, kapalı spor salonumuzun tadilatı ve yenilenmesi, Gençlik Merkezi ve Yarı Olimpik Yüzme havuzunun yapılması,  basketbol, voleybol ve tenis kortlarının bitimiyle Alaşehir Şehir Stadyumu Spor Kompleksine dönüşecektir. Alaşehir'imize kazandırılan Spor Yatırımları ve Tesisleri tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun.”dedi. Başkan Demirel, “Yatırımların kazandırılmasında bizlere desteklerini esirgemeyen Alaşehir Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Onur Katar'a, Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun'a, Manisa Valisi Sayın Yaşar Karadeniz'e, Manisa Gençlik Spor İl Müdürü Yunus Öztürk'e, Ak Parti Manisa Milletvekillerimize, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem KASAPOĞLU'na Alaşehir'li Hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum,  Alaşehirimize Hayırlı olsun.”dedi.
Alaşehir Ak Parti ilçe teşkilatı öncülüğünde sportif yatırımlar hızla artmaya devam ediyor. Alaşehir Şehir Stadyumunun yenilenmesi projesiyle başlayan Spor yatırımlarına bir yenisi daha eklendi.

Spor yatırımları ile ilgili açıklama yapan Alaşehir Ak Parti ilçe başkanı Yaşar Demirel; “Mülkiyeti ve kullanım hakkı Gençlik ve Spor Bakanlığımızda olan İlçe Stadyumunun içerisine, Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından yapımı devam eden Gençlik Merkezi ve Yüzme Havuzunun arkasında kalan alana  basketbol, voleybol ve tenis kortunun yapımına başlandı.  2020 yılında Şehrimize başlattığımız Spor yatırımlarına bir yenisinin eklenmesinin mutluluğu içerisindeyiz. İlk olarak şehir stadyumunun yenilenmesi ile başladığımız yatırımlara, kapalı spor salonumuzun tadilatı ve yenilenmesi, Gençlik Merkezi ve Yarı Olimpik Yüzme havuzunun yapılması,  basketbol, voleybol ve tenis kortlarının bitimiyle Alaşehir Şehir Stadyumu Spor Kompleksine dönüşecektir. Alaşehir'imize kazandırılan Spor Yatırımları ve Tesisleri tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun.”dedi.

Başkan Demirel, “Yatırımların kazandırılmasında bizlere desteklerini esirgemeyen Alaşehir Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Onur Katar'a, Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun'a, Manisa Valisi Sayın Yaşar Karadeniz'e, Manisa Gençlik Spor İl Müdürü Yunus Öztürk'e, Ak Parti Manisa Milletvekillerimize, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem KASAPOĞLU'na Alaşehir'li Hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum,  Alaşehirimize Hayırlı olsun.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.