ALAŞEHİR'DE TAKSİ DURAKLARI TEK TİP OLDU

GÜNDEM 31.12.2019 - 15:22, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

ALAŞEHİR'DE TAKSİ DURAKLARI TEK TİP OLDU

Alaşehir’de bulunan taksi durakları hayata geçirilen proje ile tek tip olarak düzenlenerek, modern bir görünüme kavuştu. Şoförler Cemiyeti Başkanı Şevki Ağırbaş’ın seçim vaatleri arasında bulunan durakların montajı, şoför esnafını sevindirdi.
Alaşehir Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından ilçede bulunan 10 taksi durağı için hazırlanan kulübelerin montajı yapıldı. Yazın sıcaktan, kışın ise soğuğa karşı yalıtımlı olan durakların modern görüntüsü de taksici esnafını sevindirdi. “SÖZÜMÜZÜN GEREĞİNİ YERİNE GETİRDİK” Alaşehir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şevki Ağırbaş, "İlçemizde hizmet veren 10 adet taksi durağı odamız tarafından yeni proje ile hazırlanarak, duraklara monte edildi. Duraklar saç, köpük ve plastik ve çelikten oluşan sandviç panel çelikten imal edildi. Duraklar kışın soğuktan, yazın sıcaktan koruyacak şekilde yapıldı. İlçemizde bulunan taksici arkadaşlarımız 24 saat aralıksız çalışıyorlar. Dolayısıyla iş dönüşü dinlenebilecekleri bir ortam gerekiyor. Biz de oda olarak taksicilik yapan arkadaşlarımızın dinlenebilecekleri huzurlu bir durak inşa ettik. Ayrıca duraklar tek tip olarak düzenlendiği için şehrimiz için de güzel bir görüntü oluşturdu. Alaşehir'de toplamda 15 adet taksi durağımız var, kalan 5 durağımız bazı prosedürler nedeniyle yapılamadı. Zaman içerisinde kalan 5 adet durağımız da yeni projeyle yapacağız" dedi.
Alaşehir’de bulunan taksi durakları hayata geçirilen proje ile tek tip olarak düzenlenerek, modern bir görünüme kavuştu. Şoförler Cemiyeti Başkanı Şevki Ağırbaş’ın seçim vaatleri arasında bulunan durakların montajı, şoför esnafını sevindirdi.

Alaşehir Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından ilçede bulunan 10 taksi durağı için hazırlanan kulübelerin montajı yapıldı. Yazın sıcaktan, kışın ise soğuğa karşı yalıtımlı olan durakların modern görüntüsü de taksici esnafını sevindirdi.

“SÖZÜMÜZÜN GEREĞİNİ YERİNE GETİRDİK”

Alaşehir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şevki Ağırbaş, "İlçemizde hizmet veren 10 adet taksi durağı odamız tarafından yeni proje ile hazırlanarak, duraklara monte edildi. Duraklar saç, köpük ve plastik ve çelikten oluşan sandviç panel çelikten imal edildi. Duraklar kışın soğuktan, yazın sıcaktan koruyacak şekilde yapıldı. İlçemizde bulunan taksici arkadaşlarımız 24 saat aralıksız çalışıyorlar. Dolayısıyla iş dönüşü dinlenebilecekleri bir ortam gerekiyor. Biz de oda olarak taksicilik yapan arkadaşlarımızın dinlenebilecekleri huzurlu bir durak inşa ettik. Ayrıca duraklar tek tip olarak düzenlendiği için şehrimiz için de güzel bir görüntü oluşturdu. Alaşehir'de toplamda 15 adet taksi durağımız var, kalan 5 durağımız bazı prosedürler nedeniyle yapılamadı. Zaman içerisinde kalan 5 adet durağımız da yeni projeyle yapacağız" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.