ALAŞEHİR'DE TRAKTÖR ŞARAMPOLE YUVARLANDI

DİĞER 25.06.2020 - 09:12, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

ALAŞEHİR'DE TRAKTÖR ŞARAMPOLE YUVARLANDI

Alaşehir'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkan traktör şarampole yuvarlandı. Meydana gelen kazada traktörün ön tekerleri gövdeden koptu. Kazada yaralanma ve can kaybının yaşanmaması tek teselli oldu.
Kaza, Alaşehir ilçe merkezine 41 km uzaklıktaki  Çamlıbel Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Muhammet Karakuyu yönetimindeki traktör, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı. Meydana gelen kazada herhangi bir can kaybı yada yaralanma meydana gelmezken, kazada traktörün ön tekerleri gövdeden koptu. "KAZADA CAN KAYBI OLMAMASI BÜYÜK MUCİZE" Çamlıbel Mahallesi Muhtarı Mehmet Kavak yaşanan kaza ile ilgili; "Meydana gelen kazada çok şükür ki can kaybı yaşanmadı. Sürücü virajı alamayınca direksiyon hakimiyetini kaybetmiş ve traktör şarampole yuvarlanmış. Haberi alır almaz hemen olay yerine koştuk. Çok şükür yüreğimizi yakacak bir haber almadık. Kaza sonucu traktörün ön tekerleri gövdeden kopmuş. Traktör ciddi hasar almış. Traktörde meydana gelen bu hasara karşın, can kaybı ya da yaralanma olmaması büyük bir mucize. Kaza yapan traktörü ve parçalarını, arkadaşlarımızın getirdiği traktörlerin kasalarına yükleyerek çektik. Allah'ım hepimizi kaza belalardan korusun."ifadelerini kullandı.
Alaşehir'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkan traktör şarampole yuvarlandı. Meydana gelen kazada traktörün ön tekerleri gövdeden koptu. Kazada yaralanma ve can kaybının yaşanmaması tek teselli oldu.

Kaza, Alaşehir ilçe merkezine 41 km uzaklıktaki  Çamlıbel Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Muhammet Karakuyu yönetimindeki traktör, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı. Meydana gelen kazada herhangi bir can kaybı yada yaralanma meydana gelmezken, kazada traktörün ön tekerleri gövdeden koptu.

"KAZADA CAN KAYBI OLMAMASI BÜYÜK MUCİZE"

Çamlıbel Mahallesi Muhtarı Mehmet Kavak yaşanan kaza ile ilgili; "Meydana gelen kazada çok şükür ki can kaybı yaşanmadı. Sürücü virajı alamayınca direksiyon hakimiyetini kaybetmiş ve traktör şarampole yuvarlanmış. Haberi alır almaz hemen olay yerine koştuk. Çok şükür yüreğimizi yakacak bir haber almadık. Kaza sonucu traktörün ön tekerleri gövdeden kopmuş. Traktör ciddi hasar almış. Traktörde meydana gelen bu hasara karşın, can kaybı ya da yaralanma olmaması büyük bir mucize. Kaza yapan traktörü ve parçalarını, arkadaşlarımızın getirdiği traktörlerin kasalarına yükleyerek çektik. Allah'ım hepimizi kaza belalardan korusun."ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.