ALAŞEHİR’DE UYUŞTURUCUDAN 4 GÖZALTI, 1 TUTUKLAMA!

19.01.2021 - 09:10, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

ALAŞEHİR’DE UYUŞTURUCUDAN 4 GÖZALTI, 1 TUTUKLAMA!

Alaşehir’de son dönemlerde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarına bir yenisi daha eklendi. İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri tarafından yapılan arama ve tarama uygulamasında üzerlerinde çeşitli tür ve miktarlara uyuşturucu ele geçirilen 4 kişi gözaltına alındı ve yabancı uyruklu bir bayan tutuklandı.
Alaşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri yaptıkları uygulamalarda, Kurtuluş Mahallesinde seyir halinde olan bir otomobil durduruldu.  Araç sürücüsü M.D’nin (26) Üzerinde yapılan aramada  14 adet regapen hap  ele geçirildi. Aramalar sonunda şahsın evinde de arama yapıldı.  Ev aramasında  11,29 gr metamfetamin,  15,16 gr esrar,  1.78 gr bonzai maddesi ele geçirildi.  M.D polise verdiği ifadesinde hapları M.Ş (26) dan aldığını söylemesi üzerine  aramayı genişleten Alaşehir polisi  M.Ş ‘nin evinde de  12 adet regapen hap ele geçirildi. Her iki zanlı  Uyuşturucu madde ticaretinden göz altına alındı.  Uygulamada   İstasyon Mahallesi Salihli - Denizli  karayolu  üzerinde durdurulan  bir ticari takside   yapılan aramalarda,  araç içersinde yolcu olarak bulunan S. E (33) İsimli bayan üzerinde yapılan aramada  407 gr metamfetamin maddesi ele geçirildi. Araç sürücüsü  B.E  ile birlikte göz altına alındı. S.E isimli bayan ve taksi sürücüsü B.E poliste yapılan sorgularından sonra mahkemeye çıkarıldı. Bayan S.E mahkeme tarafından tutuklanırken, B.E serbest bırakıldı. KENDİSİNE HAMİLE SÜSÜ VEREREK KARIN BÖLGESİNDE UYUŞTURUCU TAŞIYAN KADIN TUTUKLANDI Alaşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, istihbarat üzerine İmam Hatip Kavşağı'nda bir ticari taksiyi durdurdu. Ekipler, taksi şoförü B.E. ile araçta yolcu olarak bulunan Özbekistan uyruklu Y.B'yi (28) gözaltına alındı.Y.B, İlçe Emniyet Müdürlüğünde hamile olduğunu söyleyerek üst aramasına karşı çıktı.Yapılan inceleme sonrası Y.B'nin karın bölgesindeki şişliğe, içinde 410 gram metamfetamin konulmuş poşetlerin neden olduğu anlaşıldı.Hastanede yapılan testlerde de Y.B'nin hamile olmadığı tespit edildi.İşlemlerin ardından mahkemeye çıkarılan Y.B, uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan tutuklandı, şoför B.E. ise serbest bırakıldı.
Alaşehir’de son dönemlerde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarına bir yenisi daha eklendi. İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri tarafından yapılan arama ve tarama uygulamasında üzerlerinde çeşitli tür ve miktarlara uyuşturucu ele geçirilen 4 kişi gözaltına alındı ve yabancı uyruklu bir bayan tutuklandı.

Alaşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri yaptıkları uygulamalarda, Kurtuluş Mahallesinde seyir halinde olan bir otomobil durduruldu.  Araç sürücüsü M.D’nin (26) Üzerinde yapılan aramada  14 adet regapen hap  ele geçirildi. Aramalar sonunda şahsın evinde de arama yapıldı.  Ev aramasında  11,29 gr metamfetamin,  15,16 gr esrar,  1.78 gr bonzai maddesi ele geçirildi.  M.D polise verdiği ifadesinde hapları M.Ş (26) dan aldığını söylemesi üzerine  aramayı genişleten Alaşehir polisi  M.Ş ‘nin evinde de  12 adet regapen hap ele geçirildi. Her iki zanlı  Uyuşturucu madde ticaretinden göz altına alındı.  Uygulamada   İstasyon Mahallesi Salihli - Denizli  karayolu  üzerinde durdurulan  bir ticari takside   yapılan aramalarda,  araç içersinde yolcu olarak bulunan S. E (33) İsimli bayan üzerinde yapılan aramada  407 gr metamfetamin maddesi ele geçirildi. Araç sürücüsü  B.E  ile birlikte göz altına alındı. S.E isimli bayan ve taksi sürücüsü B.E poliste yapılan sorgularından sonra mahkemeye çıkarıldı. Bayan S.E mahkeme tarafından tutuklanırken, B.E serbest bırakıldı.

KENDİSİNE HAMİLE SÜSÜ VEREREK KARIN BÖLGESİNDE UYUŞTURUCU TAŞIYAN KADIN TUTUKLANDI

Alaşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, istihbarat üzerine İmam Hatip Kavşağı'nda bir ticari taksiyi durdurdu. Ekipler, taksi şoförü B.E. ile araçta yolcu olarak bulunan Özbekistan uyruklu Y.B'yi (28) gözaltına alındı.Y.B, İlçe Emniyet Müdürlüğünde hamile olduğunu söyleyerek üst aramasına karşı çıktı.Yapılan inceleme sonrası Y.B'nin karın bölgesindeki şişliğe, içinde 410 gram metamfetamin konulmuş poşetlerin neden olduğu anlaşıldı.Hastanede yapılan testlerde de Y.B'nin hamile olmadığı tespit edildi.İşlemlerin ardından mahkemeye çıkarılan Y.B, uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan tutuklandı, şoför B.E. ise serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.