Alaşehir’de Yağmursuyu Izgaraları ve Kanalizasyon Hatları Temizlendi

BELEDİYE 10.05.2019 - 09:51, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Alaşehir’de Yağmursuyu Izgaraları ve Kanalizasyon Hatları Temizlendi

MASKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ, ALAŞEHİR’İN MERKEZ MAHALLELERİNDEKİ YAĞMURSUYU IZGARALARININ VE KANALİZASYON HATLARININ SORUNSUZ ÇALIŞMASI İÇİN BAKIM, ONARIM VE TEMİZLİK İŞİ GERÇEKLEŞTİRDİ.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa’nın 17 ilçesinde ve mahallelerinde yağışlı havalarda su birikintileri oluşmaması ve olası taşkınların önlenmesi amacıyla yağmur suyu ızgaralarında ve kanalizasyon hatlarında temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda MASKİ, Alaşehir'e bağlı Yenice, Şeyhsinan, Beşeylül ve Sarısu mahallelerinde yağmursuyu ızgaraları ve kanalizasyon hatlarında bakım, onarım ve temizlik çalışmasını hayata geçirdi. MASKİ ekipleri, kanal temizleme aracı ile ana kanal hatlarını temizlerken, tıkanık olan noktaları tespit ederek sorunu ortadan kaldırdı. Su birikintileri oluşmaması adına da yağmursuyu ızgara temizlik çalışmaları titizlikle tamamlandı.  “MASKİ, MAHALLEMİZE SAĞLIKLI ÇEVRE SAĞLIYOR” Beşyelül Mahalle Muhtarı Ünal Zengin, MASKİ’nin sunduğu hizmetlerden çok memnun olduklarını ifade ederek, “Mahallemizde nerede eksik var ise hemen tespit edilip çalışma gerçekleştiriyorlar. Emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ederiz. Mahallemizde kanalizasyon hattı bakım, onarım ve temizlik çalışması yapıldı. Ayrıca yağmursuyu ızgaraları temizlenerek eksikler tamamlandı. MASKİ, mahallemize sağlıklı çevre sağlıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürü Şehnaz Başaran’a çalışmalarından dolayı teşekkür eder, selamlarımızı iletiriz.”dedi. “YAŞAM ALANIMIZ MASKİ SAYESİNDE TERTEMİZ” Şeyhsinan Mahalle Muhtarı Mustafa Yılmaz ise, “Bu çalışma ile ne taşkın ne de pis koku kaldı. Yaşam alanımız temiz olunca bizler de rahat oluyoruz. Mahallemin 40 yıllık muhtarı olarak yetkililerden bu hizmetlerin devamlı olmasını rica ediyorum. Büyükşehir ve MASKİ sayesinde diğer sorunlarımızın da çözüleceğine can-ı gönülden inanıyorum. Cengiz Başkanımıza ve MASKİ yetkililerine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, selamlarımızı iletiyoruz.”dedi.
MASKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ, ALAŞEHİR’İN MERKEZ MAHALLELERİNDEKİ YAĞMURSUYU IZGARALARININ VE KANALİZASYON HATLARININ SORUNSUZ ÇALIŞMASI İÇİN BAKIM, ONARIM VE TEMİZLİK İŞİ GERÇEKLEŞTİRDİ.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa’nın 17 ilçesinde ve mahallelerinde yağışlı havalarda su birikintileri oluşmaması ve olası taşkınların önlenmesi amacıyla yağmur suyu ızgaralarında ve kanalizasyon hatlarında temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda MASKİ, Alaşehir'e bağlı Yenice, Şeyhsinan, Beşeylül ve Sarısu mahallelerinde yağmursuyu ızgaraları ve kanalizasyon hatlarında bakım, onarım ve temizlik çalışmasını hayata geçirdi. MASKİ ekipleri, kanal temizleme aracı ile ana kanal hatlarını temizlerken, tıkanık olan noktaları tespit ederek sorunu ortadan kaldırdı. Su birikintileri oluşmaması adına da yağmursuyu ızgara temizlik çalışmaları titizlikle tamamlandı.

 “MASKİ, MAHALLEMİZE SAĞLIKLI ÇEVRE SAĞLIYOR”

Beşyelül Mahalle Muhtarı Ünal Zengin, MASKİ’nin sunduğu hizmetlerden çok memnun olduklarını ifade ederek, “Mahallemizde nerede eksik var ise hemen tespit edilip çalışma gerçekleştiriyorlar. Emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ederiz. Mahallemizde kanalizasyon hattı bakım, onarım ve temizlik çalışması yapıldı. Ayrıca yağmursuyu ızgaraları temizlenerek eksikler tamamlandı. MASKİ, mahallemize sağlıklı çevre sağlıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürü Şehnaz Başaran’a çalışmalarından dolayı teşekkür eder, selamlarımızı iletiriz.”dedi.

“YAŞAM ALANIMIZ MASKİ SAYESİNDE TERTEMİZ”

Şeyhsinan Mahalle Muhtarı Mustafa Yılmaz ise, “Bu çalışma ile ne taşkın ne de pis koku kaldı. Yaşam alanımız temiz olunca bizler de rahat oluyoruz. Mahallemin 40 yıllık muhtarı olarak yetkililerden bu hizmetlerin devamlı olmasını rica ediyorum. Büyükşehir ve MASKİ sayesinde diğer sorunlarımızın da çözüleceğine can-ı gönülden inanıyorum. Cengiz Başkanımıza ve MASKİ yetkililerine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, selamlarımızı iletiyoruz.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.