ALAŞEHİR'DE YÜZME BİLMEYEN KALMAYACAK...

30.06.2022 - 09:06, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

ALAŞEHİR'DE YÜZME BİLMEYEN KALMAYACAK...

Cumhurbaşkanlığının İkinci Yüz Günlük Eylem Planı kapsamında yer alan ve Gençlik ve Spor Bakanlığı öncülüğünde 81 İl’de başlatılan ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ projesi Alaşehir'de uygulamaya başlıyor.
Alaşehir Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar Demirel Alaşehir Spor Kompleksinde incelemede bulunarak konu hakkında açıklamada bulundu. Başkan Demirel; “Cumhurbaşkanlığımızın İkinci Yüz Günlük Eylem Planı kapsamında yer alan, Gençlik ve Spor Bakanlığımız öncülüğünde 81 İl’de başlatılan ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ #GSBSporokulları projesi  kapsamında kurulacak olan portatif havuzun temelini bugün Alaşehir Spor Kompleksinde attık. Şehrimize Hayırlı Olsun.Uygulanacak olan proje ile ilçemizde tüm vatandaşlarımızın yüzme öğrenmesi sağlayacaktır. İlçemize yeni bir yatırım kazandırmanın mutluluğu içerisindeyiz. Kurulan portatif havuzu en kısa sürede Alaşehirli Vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Spor Hizmetlerinin ilçemize kazandırılmasında Başta  Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Kasapoğlu’na, Ak Parti Manisa Milletvekillerimize, Gençlik ve Spor İl Müdürümüze, Alaşehir Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Onur Katar ve ekibine teşekkür ediyorum.”dedi Alaşehir'de Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesine katılmak isteyen gençlerin kayıt için Alaşehir Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'ne uğramaları gerekiyor.
Cumhurbaşkanlığının İkinci Yüz Günlük Eylem Planı kapsamında yer alan ve Gençlik ve Spor Bakanlığı öncülüğünde 81 İl’de başlatılan ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ projesi Alaşehir'de uygulamaya başlıyor.

Alaşehir Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar Demirel Alaşehir Spor Kompleksinde incelemede bulunarak konu hakkında açıklamada bulundu.

Başkan Demirel; “Cumhurbaşkanlığımızın İkinci Yüz Günlük Eylem Planı kapsamında yer alan, Gençlik ve Spor Bakanlığımız öncülüğünde 81 İl’de başlatılan ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ #GSBSporokulları projesi  kapsamında kurulacak olan portatif havuzun temelini bugün Alaşehir Spor Kompleksinde attık. Şehrimize Hayırlı Olsun.Uygulanacak olan proje ile ilçemizde tüm vatandaşlarımızın yüzme öğrenmesi sağlayacaktır. İlçemize yeni bir yatırım kazandırmanın mutluluğu içerisindeyiz. Kurulan portatif havuzu en kısa sürede Alaşehirli Vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Spor Hizmetlerinin ilçemize kazandırılmasında Başta  Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Kasapoğlu’na, Ak Parti Manisa Milletvekillerimize, Gençlik ve Spor İl Müdürümüze, Alaşehir Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Onur Katar ve ekibine teşekkür ediyorum.”dedi

Alaşehir'de Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesine katılmak isteyen gençlerin kayıt için Alaşehir Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'ne uğramaları gerekiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.