Alaşehir'e Sosyal Hizmet Merkezi açılıyor

YAŞAM 13.07.2018 - 09:35, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Alaşehir'e Sosyal Hizmet Merkezi açılıyor

Alaşehir'e Sosyal Hizmet Merkezi açılıyor. Konu ile ilgili olarak bakanlık onuru gerçekleştirilirken, mevcut Hükümet Konağı'nın zemin katında hizmet verecek olan merkezin, donanım ve mefruşat hizmetlerinin tedarik için Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkilendirildi.
Çocuk, genç, kadın, erkek, engelli, yaşlı, şehit yakını ve gaziler ile ailelerine koruyucu, önleyici, destekleyici, geliştirici hizmetler ile rehberlik ve danışmanlık hizmetlerini bir arada sunulmasına yönelik olarak kurulan Sosyal Hizmet Merkezi, Alaşehir'de hizmet verecek. Alaşehir Kaymakamlığı'nın da bulunduğu Hükümet Konağı'nın zemin katında hizmet verecek olan Sosyal Hizmet Merkezi için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının olur yazısı çıktı. Merkez, Alaşehir ve Sarıgöl halkına hizmet verecek. ERTÜRK; "ALAŞEHİR VE SARIGÖL'E HAYIRLI OLSUN" Gelişme hakkında bilgi veren AK Parti İlçe Başkanı Murat Ertürk, Alaşehir ve Sarıgöl'de çocuk, genç, kadın, erkek, engelli, yaşlı, şehit yakını ve gaziler ile ailelerine koruyucu, önleyici, destekleyici, geliştirici hizmetler ile rehberlik ve danışmanlık hizmetlerini yerinde verecek bir Sosyal Hizmet Merkezi açılması için bir süreden beri girişimde bulunduklarını belirtti. Ertürk, "Bu girişimlerimizin sonucunda her iki ilçemiz vatandaşlarına hizmet verecek olan Sosyal Hizmet Merkezi'nin Alaşehir'e kurulması için Bakanlık oluru alındı. Mevcut Hükümet Konağımızın zemin katı Sosyal Hizmet Merkezi olarak kullanılacak. Artık Alaşehir ve Sarıgöl halkı sosyal hizmetleri Alaşehir'den alacak. Kararda emeği geçen başta Sosyal Politikalar bakanımız olmak üzere, Manisa milletvekillerimize ve emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür ediyorum. İlçemize ve Sarıgöl'e hayırlı olsun."dedi. SOSYAL HİZMET MERKEZİ NEDİR? Sosyal Hizmet Merkezleri, çocuk, genç, kadın, erkek, engelli, yaşlı, şehit yakını ve gaziler ile ailelerine koruyucu, önleyici, destekleyici, geliştirici hizmetler ile rehberlik ve danışmanlık hizmetlerini bir arada sunulmasına yönelik kurulan merkezlerdir. Maddi, manevi, psikolojik desteklerden; barınma, sığınma, korunma hizmetlerine kadar geniş bir yelpazede devletin şefkat eli özelliği taşıyor.
Alaşehir'e Sosyal Hizmet Merkezi açılıyor. Konu ile ilgili olarak bakanlık onuru gerçekleştirilirken, mevcut Hükümet Konağı'nın zemin katında hizmet verecek olan merkezin, donanım ve mefruşat hizmetlerinin tedarik için Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkilendirildi.

Çocuk, genç, kadın, erkek, engelli, yaşlı, şehit yakını ve gaziler ile ailelerine koruyucu, önleyici, destekleyici, geliştirici hizmetler ile rehberlik ve danışmanlık hizmetlerini bir arada sunulmasına yönelik olarak kurulan Sosyal Hizmet Merkezi, Alaşehir'de hizmet verecek. Alaşehir Kaymakamlığı'nın da bulunduğu Hükümet Konağı'nın zemin katında hizmet verecek olan Sosyal Hizmet Merkezi için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının olur yazısı çıktı. Merkez, Alaşehir ve Sarıgöl halkına hizmet verecek.

ERTÜRK; "ALAŞEHİR VE SARIGÖL'E HAYIRLI OLSUN"

Gelişme hakkında bilgi veren AK Parti İlçe Başkanı Murat Ertürk, Alaşehir ve Sarıgöl'de çocuk, genç, kadın, erkek, engelli, yaşlı, şehit yakını ve gaziler ile ailelerine koruyucu, önleyici, destekleyici, geliştirici hizmetler ile rehberlik ve danışmanlık hizmetlerini yerinde verecek bir Sosyal Hizmet Merkezi açılması için bir süreden beri girişimde bulunduklarını belirtti. Ertürk, "Bu girişimlerimizin sonucunda her iki ilçemiz vatandaşlarına hizmet verecek olan Sosyal Hizmet Merkezi'nin Alaşehir'e kurulması için Bakanlık oluru alındı. Mevcut Hükümet Konağımızın zemin katı Sosyal Hizmet Merkezi olarak kullanılacak. Artık Alaşehir ve Sarıgöl halkı sosyal hizmetleri Alaşehir'den alacak. Kararda emeği geçen başta Sosyal Politikalar bakanımız olmak üzere, Manisa milletvekillerimize ve emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür ediyorum. İlçemize ve Sarıgöl'e hayırlı olsun."dedi.

SOSYAL HİZMET MERKEZİ NEDİR?

Sosyal Hizmet Merkezleri, çocuk, genç, kadın, erkek, engelli, yaşlı, şehit yakını ve gaziler ile ailelerine koruyucu, önleyici, destekleyici, geliştirici hizmetler ile rehberlik ve danışmanlık hizmetlerini bir arada sunulmasına yönelik kurulan merkezlerdir. Maddi, manevi, psikolojik desteklerden; barınma, sığınma, korunma hizmetlerine kadar geniş bir yelpazede devletin şefkat eli özelliği taşıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.