Alaşehir'e Stadyum ve Spor Merkezi Müjdesi

SPOR 30.07.2018 - 09:27, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Alaşehir'e Stadyum ve Spor Merkezi Müjdesi

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nu makamında ziyaret eden AK Parti Alaşehir İlçe Başkanı Murat Ertürk, Alaşehir futbol stadyumunun yenilenmesi ve yeni spor salonu yapılması için Bakan Kasapoğlu'ndan söz aldıklarını söyledi.
AK Parti Alaşehir İlçe Başkanı Murat Ertürk, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nu makamında ziyaret etti. Ziyaret sonrası Başkan Ertürk, Alaşehir'e müjdelerle döndü. Ziyaret hakkında bilgi veren Ertürk, "Bizim için çok verimli bir ziyaret gerçekleştirdik. Alaşehir'de ihtiyaç olan spor salonunun bulunmadığını dile getirdik. Bir şehrin gelişmesi spor faaliyetlerinin artmasına bağlıdır. Ancak Alaşehir'de bulunan futbol stadı ve spor salonu bu ihtiyaçlara istenilen ölçüde cevap vermediği için gençlerimizden spor alanında istenilen verimi alamıyoruz. Dolayısıyla daha büyük, daha donanımlı olarak stadyumun yenilenmesi gerekiyor. Stadyumun yenilenmesi ve spor salonu yapılması için bakanımızdan söz aldık. Beraberindeki gençlik ve spor merkezinde sanatsal etkinlikler, spor faaliyetleri, yabancı dil kursları gibi pek çok faaliyetleri içinde barındıracağı Alaşehir'e layık bir gençlik ve spor merkezi sözünü de aldık. Alaşehir'e ve Alaşehirlilerimize hayırlı olsun" dedi. Ayrıca; Bakan Kasapoğlu'nun Alaşehir-Kula yolunun genişletilmesi çalışmaları için Ulaştırma ve Haberleşme Bakanlığı'na gerekli girişimlerde bulunma sözü de verdiği belirtildi. Alaşehir'de yapılacak projeler için AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Uğur Aydemir, İsmail Bilen, Semra Kıvırcık ve Mehmet Ali Özkan'ı da TBMM'indeki makamlarında ziyaret eden Başkan Ertük, vekillerden de tam destek aldı.
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nu makamında ziyaret eden AK Parti Alaşehir İlçe Başkanı Murat Ertürk, Alaşehir futbol stadyumunun yenilenmesi ve yeni spor salonu yapılması için Bakan Kasapoğlu'ndan söz aldıklarını söyledi.

AK Parti Alaşehir İlçe Başkanı Murat Ertürk, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nu makamında ziyaret etti. Ziyaret sonrası Başkan Ertürk, Alaşehir'e müjdelerle döndü. Ziyaret hakkında bilgi veren Ertürk, "Bizim için çok verimli bir ziyaret gerçekleştirdik. Alaşehir'de ihtiyaç olan spor salonunun bulunmadığını dile getirdik. Bir şehrin gelişmesi spor faaliyetlerinin artmasına bağlıdır. Ancak Alaşehir'de bulunan futbol stadı ve spor salonu bu ihtiyaçlara istenilen ölçüde cevap vermediği için gençlerimizden spor alanında istenilen verimi alamıyoruz. Dolayısıyla daha büyük, daha donanımlı olarak stadyumun yenilenmesi gerekiyor. Stadyumun yenilenmesi ve spor salonu yapılması için bakanımızdan söz aldık. Beraberindeki gençlik ve spor merkezinde sanatsal etkinlikler, spor faaliyetleri, yabancı dil kursları gibi pek çok faaliyetleri içinde barındıracağı Alaşehir'e layık bir gençlik ve spor merkezi sözünü de aldık. Alaşehir'e ve Alaşehirlilerimize hayırlı olsun" dedi.

Ayrıca; Bakan Kasapoğlu'nun Alaşehir-Kula yolunun genişletilmesi çalışmaları için Ulaştırma ve Haberleşme Bakanlığı'na gerekli girişimlerde bulunma sözü de verdiği belirtildi.

Alaşehir'de yapılacak projeler için AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Uğur Aydemir, İsmail Bilen, Semra Kıvırcık ve Mehmet Ali Özkan'ı da TBMM'indeki makamlarında ziyaret eden Başkan Ertük, vekillerden de tam destek aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.