ALAŞEHİR HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNE BAKANLIKTAN “TEŞEKKÜR “ BELGESİ

27.08.2021 - 08:31, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

ALAŞEHİR HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNE BAKANLIKTAN “TEŞEKKÜR “ BELGESİ

Alaşehir Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Süleyman Ölmez ve ekibi “ Hayat Boyu Öğrenme Haftası “ Kutlamaları kapsamında yaptıkları etkinliklerden dolayı, bakanlık tarafından teşekkür belgesi ile ödüllendirildi.
Alaşehir Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, Hayat Boyu Öğrenme Haftası kutlamaları kapsamında 172 alanda  kurs  açtı, toplam 5 bin 701 kursiyer kurslardan yararlandı.  Alaşehir Halk Eğitimi Müdürü Süleyman Ölmez, teşekkür  belgesini çalışanlarıyla paylaştı. Başarılı çalışmalarından dolayı, Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından Alaşehir Halk Eğitimi Merkezine Teşekkür Belgesi verildi. Bireysel ve toplumsal gelişim ile istihdam öncelikli bir yaklaşımla bireyin bilgi, beceri ve yeteneklerini geliştirerek örgün eğitimin dışında hayatı boyunca katıldığı her türlü öğrenme etkinliklerini kapsayan hayat boyu öğrenme kültürünün geliştirilmesi, tanıtılması ve yaygınlaştırılmasını amaçlayan Alaşehir Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı  Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünce teşekkür belgesi ile ödüllendirildi. ÖLMEZ: BU BAŞARI HEPİMİZİN! Alaşehir Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Süleyman Ölmez, “Bakanlığımız Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından yıl içerisinde yapmış olduğumuz çalışmalardan ötürü Teşekkür Belgesi ile ödüllendirildik. Yıl içerisinde yaptığımız çalışmalarda emeği geçen kursiyerlerimize, öğrencilerimize, usta Öğretici ve öğretmenlerimize, idari personellerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”dedi. “ANA HEDEFİMİZ, İNSANIMIZA DESTEK OLMAK” Ölmez,  “Alaşehir Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce her yaşta, her yerde,  herkese eğitim sloganı ile yürüttüğümüz hizmeti, örgün eğitimin yanında örgün eğitim dışına çıkmış  bütün yaş gruplarına kişisel gelişim, meslek edindirme, kültürel, sportif  ve hobi kursları ile eğitim faaliyetlerini yürütmekteyiz. Hayat Boyu Öğrenme kapsamında 72 Alanda 2738 Mesleki Kurs 963 Genel Kurs olmak üzere Toplam 3701 kurs modülümüz bulunmakta bu kurslarımız yediden yetmişe tüm vatandaşlarımıza hizmet vermektedir. Yaptığımız çalışmalarla Alaşehir’de her yaştan vatandaşımızın kurslarımızdan faydalanmalarını sağlıyoruz. Hedefimiz daha fazla kurs çeşidi ile daha fazla kursiyerlere erişmek, üretmek, üretime yönelik kurslar düzenlemek, istihdama katkı sağlamak, kişisel gelişimi desteklemek, girişimcileri cesaretlendirmek, ustalarımızla zanaatkârlarımıza destek olmaktır. Vatandaşlarımızı aynı zamanda estetik değerlerle buluşturarak kaliteli vakit geçirmelerine yardımcı oluyoruz.”şeklinde konuştu.
Alaşehir Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Süleyman Ölmez ve ekibi “ Hayat Boyu Öğrenme Haftası “ Kutlamaları kapsamında yaptıkları etkinliklerden dolayı, bakanlık tarafından teşekkür belgesi ile ödüllendirildi.

Alaşehir Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, Hayat Boyu Öğrenme Haftası kutlamaları kapsamında 172 alanda  kurs  açtı, toplam 5 bin 701 kursiyer kurslardan yararlandı.  Alaşehir Halk Eğitimi Müdürü Süleyman Ölmez, teşekkür  belgesini çalışanlarıyla paylaştı. Başarılı çalışmalarından dolayı, Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından Alaşehir Halk Eğitimi Merkezine Teşekkür Belgesi verildi.

Bireysel ve toplumsal gelişim ile istihdam öncelikli bir yaklaşımla bireyin bilgi, beceri ve yeteneklerini geliştirerek örgün eğitimin dışında hayatı boyunca katıldığı her türlü öğrenme etkinliklerini kapsayan hayat boyu öğrenme kültürünün geliştirilmesi, tanıtılması ve yaygınlaştırılmasını amaçlayan Alaşehir Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı  Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünce teşekkür belgesi ile ödüllendirildi.

ÖLMEZ: BU BAŞARI HEPİMİZİN!

Alaşehir Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Süleyman Ölmez, “Bakanlığımız Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından yıl içerisinde yapmış olduğumuz çalışmalardan ötürü Teşekkür Belgesi ile ödüllendirildik. Yıl içerisinde yaptığımız çalışmalarda emeği geçen kursiyerlerimize, öğrencilerimize, usta Öğretici ve öğretmenlerimize, idari personellerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”dedi.

“ANA HEDEFİMİZ, İNSANIMIZA DESTEK OLMAK”

Ölmez,  “Alaşehir Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce her yaşta, her yerde,  herkese eğitim sloganı ile yürüttüğümüz hizmeti, örgün eğitimin yanında örgün eğitim dışına çıkmış  bütün yaş gruplarına kişisel gelişim, meslek edindirme, kültürel, sportif  ve hobi kursları ile eğitim faaliyetlerini yürütmekteyiz. Hayat Boyu Öğrenme kapsamında 72 Alanda 2738 Mesleki Kurs 963 Genel Kurs olmak üzere Toplam 3701 kurs modülümüz bulunmakta bu kurslarımız yediden yetmişe tüm vatandaşlarımıza hizmet vermektedir. Yaptığımız çalışmalarla Alaşehir’de her yaştan vatandaşımızın kurslarımızdan faydalanmalarını sağlıyoruz. Hedefimiz daha fazla kurs çeşidi ile daha fazla kursiyerlere erişmek, üretmek, üretime yönelik kurslar düzenlemek, istihdama katkı sağlamak, kişisel gelişimi desteklemek, girişimcileri cesaretlendirmek, ustalarımızla zanaatkârlarımıza destek olmaktır. Vatandaşlarımızı aynı zamanda estetik değerlerle buluşturarak kaliteli vakit geçirmelerine yardımcı oluyoruz.”şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.