Alaşehir’in 25 Milyonluk Yatırımında Elektrik ve Mekanik İmalatlara Başlandı

18.12.2019 - 10:28, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Alaşehir’in 25 Milyonluk Yatırımında Elektrik ve Mekanik İmalatlara Başlandı

MASKİ Genel Müdürlüğü, 25 milyon TL yatırım bedeli ile Alaşehir merkeze inşa ettiği modern atıksu arıtma tesisinde elektrik ve mekanik işlerin montajına da başladı.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, yapmış olduğu atıksu arıtma tesisi yatırımları ile kısa sürede Türkiye’deki öncü kurumlar arasındaki yerini aldı. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen proje kapsamında Alaşehir merkezin evsel nitelikli atıksu problemine son verecek olan atıksu arıtma tesisi inşaatında elektrik ve mekanik imalatların montajına başlandı. 25 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen proje kapsamında betonarme imalatların büyük bölümü tamamlandı. ÇEVRE KİRLİLİĞİNE SON VERİLİYOR Alaşehir Merkez Atıksu Arıtma Tesisinde çalışmaların aralıksız bir şekilde devam ettiğini belirten MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, “Alaşehir ilçemizin evsel nitelikli atıksularının arıtılması için yeni bir tesise ihtiyaç duyulmasının ardından idare olarak hızlı bir şekilde çalışmalarımıza başladık. Mevcut atıksu arıtma tesisi günümüz şartlarına uygun olmadığı için yeni bir tesis inşa ediyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda yapımına başladığımız 25 milyon TL’lik tesisteki çalışmalarımız tamamlandığında ilçe merkezimizde atıksu kaynaklı çevre kirliliğini önlemek için büyük bir adımı tamamlamış olacağız” dedi.
MASKİ Genel Müdürlüğü, 25 milyon TL yatırım bedeli ile Alaşehir merkeze inşa ettiği modern atıksu arıtma tesisinde elektrik ve mekanik işlerin montajına da başladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, yapmış olduğu atıksu arıtma tesisi yatırımları ile kısa sürede Türkiye’deki öncü kurumlar arasındaki yerini aldı. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen proje kapsamında Alaşehir merkezin evsel nitelikli atıksu problemine son verecek olan atıksu arıtma tesisi inşaatında elektrik ve mekanik imalatların montajına başlandı. 25 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen proje kapsamında betonarme imalatların büyük bölümü tamamlandı.

ÇEVRE KİRLİLİĞİNE SON VERİLİYOR

Alaşehir Merkez Atıksu Arıtma Tesisinde çalışmaların aralıksız bir şekilde devam ettiğini belirten MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, “Alaşehir ilçemizin evsel nitelikli atıksularının arıtılması için yeni bir tesise ihtiyaç duyulmasının ardından idare olarak hızlı bir şekilde çalışmalarımıza başladık. Mevcut atıksu arıtma tesisi günümüz şartlarına uygun olmadığı için yeni bir tesis inşa ediyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda yapımına başladığımız 25 milyon TL’lik tesisteki çalışmalarımız tamamlandığında ilçe merkezimizde atıksu kaynaklı çevre kirliliğini önlemek için büyük bir adımı tamamlamış olacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.