ALAŞEHİR'İN GURURU OLDULAR

SANAT 22.02.2018 - 09:16, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

ALAŞEHİR'İN GURURU OLDULAR

Alaşehir Sekine Evren Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, halk oyunları ekibi, geleneksel halk oyunları yarışmasında büyük bir başarıya imza attı. Milli Eğitim Bakanlığı'nın düzenlediği ve Akhisar ilçesinde yapılan finallerde temsilcimiz, Manisa il ikincisi oldu.
 Alaşehir'de eğitim ve sportif faaliyetlerde elde ettiği başarılarla adından söz ettirmeye başlayan Alaşehir Sekine Evren Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, bir başarıya daha imza atarak eğitim camiasının yüzünü güldürdü. Milli Eğitim Bakanlığı'nın düzenlediği ve Akhisar ilçesinde yapılan finallerde Alaşehir'i temsil eden okulun halk oyunları ekibi, Manisa il ikinci olarak, büyük bir başarıya imza attı. KOCAKABAK, "BU BAŞARIYI HAK ETTİK" Alaşehirlilerin ve eğitim camiasının gururu olan okulun müdüresi Nurten Kocakabak'ın da katıldığı törenle halk oyunları ekibimiz, ikincilik kupasını aldı. Başarının tesadüfü olmadığını belirten Kocakabak, "Çok çalışarak, bu başarıyı elde ettik. Bizleri onurlandıran, eğitmen ve öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Bizlere her zaman destek olan Kaymakamımız Abdullah Uçgun'a, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hüseyin Güneş'e ve ekibine, yarışmalarda araç desteği veren Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban'a da teşekkür ediyoruz."dedi.
Alaşehir Sekine Evren Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, halk oyunları ekibi, geleneksel halk oyunları yarışmasında büyük bir başarıya imza attı. Milli Eğitim Bakanlığı'nın düzenlediği ve Akhisar ilçesinde yapılan finallerde temsilcimiz, Manisa il ikincisi oldu.

 Alaşehir'de eğitim ve sportif faaliyetlerde elde ettiği başarılarla adından söz ettirmeye başlayan Alaşehir Sekine Evren Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, bir başarıya daha imza atarak eğitim camiasının yüzünü güldürdü. Milli Eğitim Bakanlığı'nın düzenlediği ve Akhisar ilçesinde yapılan finallerde Alaşehir'i temsil eden okulun halk oyunları ekibi, Manisa il ikinci olarak, büyük bir başarıya imza attı.

KOCAKABAK, "BU BAŞARIYI HAK ETTİK"

Alaşehirlilerin ve eğitim camiasının gururu olan okulun müdüresi Nurten Kocakabak'ın da katıldığı törenle halk oyunları ekibimiz, ikincilik kupasını aldı. Başarının tesadüfü olmadığını belirten Kocakabak, "Çok çalışarak, bu başarıyı elde ettik. Bizleri onurlandıran, eğitmen ve öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Bizlere her zaman destek olan Kaymakamımız Abdullah Uçgun'a, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hüseyin Güneş'e ve ekibine, yarışmalarda araç desteği veren Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban'a da teşekkür ediyoruz."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.