Alaşehir'in mahallelerinde asfalt yama çalışması devam ediyor

BELEDİYE 25.01.2018 - 12:34, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Alaşehir'in mahallelerinde asfalt yama çalışması devam ediyor

Alaşehir'in Subaşı ve Hacıaliler ile merkez mahallelerinde Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen asfalt yama çalışmaları devam ediyor.
Alaşehir Belediyesi asfalt yama ekibi yoğun bir çalışma temposuyla devam ediyor. Yollarda oluşan çukurlara geçici çözüm uyguluyor. Kalıcı asfalt yapılıncaya kadar vatandaşın mağdur olmaması amacıyla geçici çözüm olan yama çalışmaları ilçe genelinde tüm hızıyla devam ediyor. Fen İşleri ekipleri Subaşı, Hacıaliler ve merkez mahallelerde asfalt yama çalışmalarına devam ediyor. KARAÇOBAN: VATANDŞLARIN SIKINTILARINA ÇÖZÜM ÜRETİYORUZ Alaşehir Belediyesi, uzak yakın demeden Alaşehir sınırları içerisinde bulunan tüm asfalt yollarda yama çalışmalarını sürdürüyor. Belediye yama ekibinin yoğun bir tempoda durmaksızın çalıştığının altını çizen Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, "Yama geçici bir çözüm, ancak havaların asfalt dökümüne uygun hale gelmesine kadar yollarda oluşan çukurların vatandaşları mağdur etmemesi için önemli bir çalışma. Ekiplerimiz durmaksızın çalışarak her yere yetişmeye çalışıyor. Ekiplerimiz ilçemiz genelinde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor."dedi.
Alaşehir'in Subaşı ve Hacıaliler ile merkez mahallelerinde Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen asfalt yama çalışmaları devam ediyor.

Alaşehir Belediyesi asfalt yama ekibi yoğun bir çalışma temposuyla devam ediyor. Yollarda oluşan çukurlara geçici çözüm uyguluyor. Kalıcı asfalt yapılıncaya kadar vatandaşın mağdur olmaması amacıyla geçici çözüm olan yama çalışmaları ilçe genelinde tüm hızıyla devam ediyor. Fen İşleri ekipleri Subaşı, Hacıaliler ve merkez mahallelerde asfalt yama çalışmalarına devam ediyor.

KARAÇOBAN: VATANDŞLARIN SIKINTILARINA ÇÖZÜM ÜRETİYORUZ

Alaşehir Belediyesi, uzak yakın demeden Alaşehir sınırları içerisinde bulunan tüm asfalt yollarda yama çalışmalarını sürdürüyor. Belediye yama ekibinin yoğun bir tempoda durmaksızın çalıştığının altını çizen Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, "Yama geçici bir çözüm, ancak havaların asfalt dökümüne uygun hale gelmesine kadar yollarda oluşan çukurların vatandaşları mağdur etmemesi için önemli bir çalışma. Ekiplerimiz durmaksızın çalışarak her yere yetişmeye çalışıyor. Ekiplerimiz ilçemiz genelinde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.