ALAŞEHİR’İN SU KAYNAKLARI ARTIRILIYOR

DİĞER 07.07.2020 - 09:18, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

ALAŞEHİR’İN SU KAYNAKLARI ARTIRILIYOR

MASKİ Genel Müdürü Şehnaz Başaran, Alaşehir ilçe hizmet binasında bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda yaz mevsimi ile birlikte ilçede yaşanan su sıkıntısına çözüm olacak projeler görüşülerek, önemli adımlar atıldı.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Şehnaz Başaran, Alaşehir ilçesine bir ziyarette bulundu. Ziyarette Başaran’a, Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, İçme Suyu Daire Başkanı Bircan Kaynak ve İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Fevzi Demir eşlik etti. Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Sorumlusu Himmet Güneş ve MASKİ İlçe Şefi Mustafa Korkusuz tarafından bir sunum da yapılan ziyarette, ilçedeki su kaynakları hakkında bilgi verildi. “İLÇE MERKEZİNE EK SU KAYNAKLARI KAZANDIRMAK İÇİN GEREKLİ DEĞERLENDİRMELERİ YAPTIK” MASKİ Genel Müdürü Şehnaz Başaran, il genelinde su sıkıntısı yaşanmaması için çalıştıklarını belirterek, “Kurum olarak vatandaşlarımızın refahı için çalışıyoruz. Alaşehir ilçemizde de yaz mevsimi ile birlikte su tüketiminin ve bahçe sulamalarının artması nedeniyle su sıkıntısı yaşanmaya başladı. Yaptığımız incelemeler ve vatandaşlarımızdan gelen talepleri değerlendirerek bir çalışma programı oluşturduk. İlçe merkezine ek su kaynakları kazandırmak için gerekli değerlendirmeleri yaptık. Kısa bir süre içerisinde bu kaynakların da bağlantısını şebekeye yapıp son günlerde yaşanan su sıkıntısına çözüm üreteceğiz.”dedi.
MASKİ Genel Müdürü Şehnaz Başaran, Alaşehir ilçe hizmet binasında bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda yaz mevsimi ile birlikte ilçede yaşanan su sıkıntısına çözüm olacak projeler görüşülerek, önemli adımlar atıldı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Şehnaz Başaran, Alaşehir ilçesine bir ziyarette bulundu. Ziyarette Başaran’a, Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, İçme Suyu Daire Başkanı Bircan Kaynak ve İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Fevzi Demir eşlik etti. Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Sorumlusu Himmet Güneş ve MASKİ İlçe Şefi Mustafa Korkusuz tarafından bir sunum da yapılan ziyarette, ilçedeki su kaynakları hakkında bilgi verildi.

“İLÇE MERKEZİNE EK SU KAYNAKLARI KAZANDIRMAK İÇİN GEREKLİ DEĞERLENDİRMELERİ YAPTIK”

MASKİ Genel Müdürü Şehnaz Başaran, il genelinde su sıkıntısı yaşanmaması için çalıştıklarını belirterek, “Kurum olarak vatandaşlarımızın refahı için çalışıyoruz. Alaşehir ilçemizde de yaz mevsimi ile birlikte su tüketiminin ve bahçe sulamalarının artması nedeniyle su sıkıntısı yaşanmaya başladı. Yaptığımız incelemeler ve vatandaşlarımızdan gelen talepleri değerlendirerek bir çalışma programı oluşturduk. İlçe merkezine ek su kaynakları kazandırmak için gerekli değerlendirmeleri yaptık. Kısa bir süre içerisinde bu kaynakların da bağlantısını şebekeye yapıp son günlerde yaşanan su sıkıntısına çözüm üreteceğiz.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.