Alaşehir'in SU sıkıntısı mı var?

GÜNDEM 11.07.2016 - 10:27, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Alaşehir'in SU sıkıntısı mı var?

İlçe merkezindeki mahallelerde son dönemlerde sıkça su kesintilerine gidiliyor. Alaşehirliler bu duruma isyan ederken, yetkililerden kesintilerle ilgili bir açıklama yapılmaması ise tepki çekiyor.
Ramazan ayı boyunca ilçe merkezindeki tüm mahallelerde su kesintisine gidildi. Konuyla ilgili hiç bir bilgilendirmenin yapılmadığı belirtilirken, kesintilerin neden yapıldığı merak konusu oldu. Alaşehirliler, kesintilere sert tepki gösterirken, Alaşehir'in su sıkıntısı mı var sorusu sorulmaya başlandı. Hayatı olumsuz etkileyen kesintilerle ilgili yetkililerden açıklama bekleniyor.   SU KESİNTİLERİ DEVAM EDECEK Mİ?   Bir diğer konu ise su kesintilerinin devam edip, etmeyeceği ve ne zamana kadar süreceği. Bu konuda ortalıkta dolaşan söylentiler, can sıkmaya devam ediyor. Yetkililerin en kısa sürede bu soruna çözüm bulmasını isteyen Alaşehirliler, sularının kesilmesini istemiyor.
İlçe merkezindeki mahallelerde son dönemlerde sıkça su kesintilerine gidiliyor. Alaşehirliler bu duruma isyan ederken, yetkililerden kesintilerle ilgili bir açıklama yapılmaması ise tepki çekiyor.

Ramazan ayı boyunca ilçe merkezindeki tüm mahallelerde su kesintisine gidildi. Konuyla ilgili hiç bir bilgilendirmenin yapılmadığı belirtilirken, kesintilerin neden yapıldığı merak konusu oldu. Alaşehirliler, kesintilere sert tepki gösterirken, Alaşehir'in su sıkıntısı mı var sorusu sorulmaya başlandı. Hayatı olumsuz etkileyen kesintilerle ilgili yetkililerden açıklama bekleniyor.

 

SU KESİNTİLERİ DEVAM EDECEK Mİ?

 

Bir diğer konu ise su kesintilerinin devam edip, etmeyeceği ve ne zamana kadar süreceği. Bu konuda ortalıkta dolaşan söylentiler, can sıkmaya devam ediyor. Yetkililerin en kısa sürede bu soruna çözüm bulmasını isteyen Alaşehirliler, sularının kesilmesini istemiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.