ALAŞEHİR MASMEK, EL SANATLARI SERGİSİ AÇTI

06.12.2021 - 08:51, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

ALAŞEHİR MASMEK, EL SANATLARI SERGİSİ AÇTI

Manisa Büyükşehir Belediyesinin sanat ve meslek edindirme kursları arasında önemli bir yere sahip olan hizmetlerinden MASMEK’in, Alaşehir’de eğitim alan kursiyerleri, el sanatları sergisi açtı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi MASMEK Alaşehir kursiyerleri, aldıkları eğitimlerin ardından el sanatları sergisi açtı. Barış Mahallesi Fatih İlkokulu’nda açılan sergiyi Okul Müdürü Ali Rıza Türkol ve Barış Mahallesi Muhtarı Bekir Karataş da ziyaret etti. Öğrenciler de sergilenen eserlere oldukça ilgi gösterdi. Fatih İlkokulu Müdürü Ali Rıza Türkol ve Muhtar Bekir Karataş, Alaşehir’de açılan MASMEK kursları sayesinde vatandaşların kendilerini geliştirme imkanı bulduklarını belirterek; Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.  Manisa Büyükşehir Belediyesi MASMEK kurslarının kapısının kendisini geliştirmek isteyen her vatandaşa açık olduğunu belirten Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan, “Yeni bir uğraşı edinmek veya kendisini herhangi bir konuda geliştirmek isteyen vatandaşlarımızı mutlaka MASMEK kurslarımıza bekliyoruz. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün öncülüğünde, Alaşehir’de açılan kurslarda eğitim alan kursiyerlerimiz, güzel bir iş ortaya çıkardılar. Diğer ilçelerimizde de bu tür faaliyetlerimiz oluyor. Kursiyerlerimizi tebrik ediyor, halkımızı da bu sergiyi gezmeye davet ediyoruz” diye konuştu.
Manisa Büyükşehir Belediyesinin sanat ve meslek edindirme kursları arasında önemli bir yere sahip olan hizmetlerinden MASMEK’in, Alaşehir’de eğitim alan kursiyerleri, el sanatları sergisi açtı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi MASMEK Alaşehir kursiyerleri, aldıkları eğitimlerin ardından el sanatları sergisi açtı. Barış Mahallesi Fatih İlkokulu’nda açılan sergiyi Okul Müdürü Ali Rıza Türkol ve Barış Mahallesi Muhtarı Bekir Karataş da ziyaret etti. Öğrenciler de sergilenen eserlere oldukça ilgi gösterdi. Fatih İlkokulu Müdürü Ali Rıza Türkol ve Muhtar Bekir Karataş, Alaşehir’de açılan MASMEK kursları sayesinde vatandaşların kendilerini geliştirme imkanı bulduklarını belirterek; Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

 Manisa Büyükşehir Belediyesi MASMEK kurslarının kapısının kendisini geliştirmek isteyen her vatandaşa açık olduğunu belirten Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan, “Yeni bir uğraşı edinmek veya kendisini herhangi bir konuda geliştirmek isteyen vatandaşlarımızı mutlaka MASMEK kurslarımıza bekliyoruz. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün öncülüğünde, Alaşehir’de açılan kurslarda eğitim alan kursiyerlerimiz, güzel bir iş ortaya çıkardılar. Diğer ilçelerimizde de bu tür faaliyetlerimiz oluyor. Kursiyerlerimizi tebrik ediyor, halkımızı da bu sergiyi gezmeye davet ediyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.