Alaşehir S.S Esnaf Kefalet Kooperatifi’nden devlet hastanesine cihaz desteği

20.03.2020 - 11:10, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Alaşehir S.S Esnaf Kefalet Kooperatifi’nden devlet hastanesine cihaz desteği

Alaşehir S.S Esnaf Kefalet Kooperatifi, eğitim ve sağlık alanında yaptığı yardımlarla dikkat çekmeye devam ediyor. Kooperatif Yönetimi, son olarak da, Alaşehir Devlet Hastanesi yoğun bakım servisinde ihtiyaç duyulan mekanik vantilatör cihazlarını alarak, hastaneye bağışladı.
Eğitim ve sağlık alanlarında hibe yatırımlarını sürdüren Alaşehir S.S Esnaf Kefalet Kooperatifi, Alaşehir Devlet Hastanesi’ne tıbbi cihaz desteklerini sürdürüyor. Kooperatif Yönetimi, yoğun bakım ünitesinin öneli ihtiyaçlarından olan mekanik vantilatör cihazlarını alarak, hastaneye bağışladı. KARAOĞLAN: İNSAN SAĞLIĞINA KATKIDA BULUNDUĞUMUZ İÇİN MUTLUYUZ Cihazların teslim töreninde konuşan Alaşehir S.S Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Gündüz Karaoğlan, “Kooperatif olarak değişik alanlarda yardımlar yapıyoruz.  Ülkemiz için olmazsa olmaz olan eğitim ve sağlık alanında yapılan yatırımlar, geleceğimizin daha iyi, daha sağlıklı toplum olması demektir.  Devlet Hastanemiz Başhekimi Opr. Dr. Kadir Gem tarafından, hastanemiz yoğun bakım servisinde tedavi gören hastalarımız için, mekanik vantilatör Cihazı ihtiyacı olduğu belirtildi. Bizde kooperatif olarak, bu cihazları alabileceğimizi söyledik. Alaşehirliler olarak hastanemize, insan sağlığına bir katkıda bulunabildiğimiz için çok mutluyuz.”dedi. BAŞHEKİM GEM: HASTA SEVKLERİ AZALACAK Alaşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Kadir Gem de yaptığı açıklamada, “Hastanemiz yoğun bakım servisinde solunum yetmezliği olan hastalarımız içinsolunum desteği sağlamak için mutlaka  olması gereken mekanik vantilatör  Cihazına ihtiyacımız vardı. Bu cihaz olmazsa, hastalarımızı Alaşehir dışında bir hastaneye sevk etmek zorunda kalıyoruz. Cihazların hizmete girmesiyle hastalarımızı hastanemizde tedavi edebileceğiz. Hastalarımız kendi ikamet yerlerinde tedavi olabilecekler. Esnaf Kefalet Kooperatifi tarafından hastanemize bağışlanan Mekanik Vantilatör cihazları ile Solunumları yetersiz olan, hastalarımız için mutlaka solunum desteği alması için gerekli cihazlardır.  Birçok hastalıkta gerektiği için yoğun bakımlarda yeterli sayıda bulunması çok önemli. Hastanemizde yeterli sayıda bulunmadığı için sevk etmek zorunda kaldığımız hastalarımızı, bundan böyle hastanemizde tedavi edebileceğiz.  Özellikle koah, zatüre, beyin kanaması ve ağır travma geçiren hastalarımızın tedavisi aşamasında, tedavinin başarıya ulaşmasında çok önemli bir etkisi vardır. Bilinci açık ve kapalı hastaların tedavisi amacıyla,  kullanılabilecek ileri düzeyde teknolojik bir cihazı, hastanemize kazandıran Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanımız Gündüz Karaoğlan ve ekibine teşekkür ediyoruz.”dedi.
Alaşehir S.S Esnaf Kefalet Kooperatifi, eğitim ve sağlık alanında yaptığı yardımlarla dikkat çekmeye devam ediyor. Kooperatif Yönetimi, son olarak da, Alaşehir Devlet Hastanesi yoğun bakım servisinde ihtiyaç duyulan mekanik vantilatör cihazlarını alarak, hastaneye bağışladı.

Eğitim ve sağlık alanlarında hibe yatırımlarını sürdüren Alaşehir S.S Esnaf Kefalet Kooperatifi, Alaşehir Devlet Hastanesi’ne tıbbi cihaz desteklerini sürdürüyor. Kooperatif Yönetimi, yoğun bakım ünitesinin öneli ihtiyaçlarından olan mekanik vantilatör cihazlarını alarak, hastaneye bağışladı.

KARAOĞLAN: İNSAN SAĞLIĞINA KATKIDA BULUNDUĞUMUZ İÇİN MUTLUYUZ

Cihazların teslim töreninde konuşan Alaşehir S.S Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Gündüz Karaoğlan, “Kooperatif olarak değişik alanlarda yardımlar yapıyoruz.  Ülkemiz için olmazsa olmaz olan eğitim ve sağlık alanında yapılan yatırımlar, geleceğimizin daha iyi, daha sağlıklı toplum olması demektir.  Devlet Hastanemiz Başhekimi Opr. Dr. Kadir Gem tarafından, hastanemiz yoğun bakım servisinde tedavi gören hastalarımız için, mekanik vantilatör Cihazı ihtiyacı olduğu belirtildi. Bizde kooperatif olarak, bu cihazları alabileceğimizi söyledik. Alaşehirliler olarak hastanemize, insan sağlığına bir katkıda bulunabildiğimiz için çok mutluyuz.”dedi.

BAŞHEKİM GEM: HASTA SEVKLERİ AZALACAK

Alaşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Kadir Gem de yaptığı açıklamada, “Hastanemiz yoğun bakım servisinde solunum yetmezliği olan hastalarımız içinsolunum desteği sağlamak için mutlaka  olması gereken mekanik vantilatör  Cihazına ihtiyacımız vardı. Bu cihaz olmazsa, hastalarımızı Alaşehir dışında bir hastaneye sevk etmek zorunda kalıyoruz. Cihazların hizmete girmesiyle hastalarımızı hastanemizde tedavi edebileceğiz. Hastalarımız kendi ikamet yerlerinde tedavi olabilecekler. Esnaf Kefalet Kooperatifi tarafından hastanemize bağışlanan Mekanik Vantilatör cihazları ile Solunumları yetersiz olan, hastalarımız için mutlaka solunum desteği alması için gerekli cihazlardır.  Birçok hastalıkta gerektiği için yoğun bakımlarda yeterli sayıda bulunması çok önemli. Hastanemizde yeterli sayıda bulunmadığı için sevk etmek zorunda kaldığımız hastalarımızı, bundan böyle hastanemizde tedavi edebileceğiz.  Özellikle koah, zatüre, beyin kanaması ve ağır travma geçiren hastalarımızın tedavisi aşamasında, tedavinin başarıya ulaşmasında çok önemli bir etkisi vardır. Bilinci açık ve kapalı hastaların tedavisi amacıyla,  kullanılabilecek ileri düzeyde teknolojik bir cihazı, hastanemize kazandıran Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanımız Gündüz Karaoğlan ve ekibine teşekkür ediyoruz.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.